До: Тапицерия на таван на Диско1
Тони: колко ти излезе в левове това удоволствие ?
 ?

Тони: колко ти излезе в левове това удоволствие
 ?
 ?

?
 ? 

Кажете колеги ,как се сваля седалката и някой свестен майстор да го оправи,че самата тапицерия и тн е много запазено и не ми се купува друга...
 Кажете колеги ,как се сваля седалката и някой свестен майстор да го оправи,че самата тапицерия и тн е много запазено и не ми се купува друга...  Се пак и аз съм 85 кила,толко ли не може да ме издържи седалчицата на камиончето
 Се пак и аз съм 85 кила,толко ли не може да ме издържи седалчицата на камиончето 

Аз като гледах без да свалям нищо,ми се струва,че се е скъсала там дясната от обтягащите еластични ленти,защото има останала част от нея висяща на седалката,а другата част,останала по едно като мрежа не е равна,а върви на криво (точно все едно е скъсана)
 Аз като гледах без да свалям нищо,ми се струва,че се е скъсала там дясната от обтягащите еластични ленти,защото има останала част от нея висяща на седалката,а другата част,останала по едно като мрежа не е равна,а върви на криво (точно все едно е скъсана)  

Когато успееш .А седалката как се демонтира?Съжелявам ако задавам много въпроси ма си ми е скъпо камиончето(както предполагам на всички вас
 Когато успееш .А седалката как се демонтира?Съжелявам ако задавам много въпроси ма си ми е скъпо камиончето(както предполагам на всички вас  ) и не искам да прецакам нещо
 ) и не искам да прецакам нещо  

Когато успееш .А седалката как се демонтира?Съжелявам ако задавам много въпроси ма си ми е скъпо камиончето(както предполагам на всички вас
 Когато успееш .А седалката как се демонтира?Съжелявам ако задавам много въпроси ма си ми е скъпо камиончето(както предполагам на всички вас  ) и не искам да прецакам нещо
 ) и не искам да прецакам нещо 

Мисля тези дни ,при по хубаво време да сваля седалката и да видя как ще го оправя
 Мисля тези дни ,при по хубаво време да сваля седалката и да видя как ще го оправя  Много ви благодаря за помоща
 Много ви благодаря за помоща 

Аз се сетих,че май в гаража имам някъде едно като швейцарско ножче,с такива звезди различни размери.Ако го намеря ще е добре,ако не ще пиша тук и когато ти е удобно ще дойда да ми услужиш тамън ще се запознаем
 Аз се сетих,че май в гаража имам някъде едно като швейцарско ножче,с такива звезди различни размери.Ако го намеря ще е добре,ако не ще пиша тук и когато ти е удобно ще дойда да ми услужиш тамън ще се запознаем  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар