На 200 тди смених свещите с Беру от Дару, след две години реших пак да ги сменя превантивно без да съм ги гледал как са. Две от тях бяха заминали. Пак ги смених с 4 нови на Беру. Означава че горе долу толкова им е живота.
И аз си мислех че имам само една изгоряла свещ. След трудно запалване (на -10 до -25 градуса) и въртене над 2-3 пъти Диското ТД5 се тресе за около 10-20 секунди и пуши бяло. Поръчах си 4 свещи като пристигнаха се оказаха 2 различни марки, мисля че са купувани от падок. Днес се заех да сменя тази която е изгоряла мислех, че е само една а то се оказаха всички. Проблем при паленето не съм имал до -10 градуса, пали и без свещи. Ще допълня отговора си след като пробвам как пали на студен двигател.
Като дам контакт на таблото светва жълта лампа със спирала, като угасне - паля. Знае ли някой, как се проверяват дали работят свещите на Тд-5
Би трябвало да се проверяват както на другите дизели - по удобно е като сте двама - вадиш свеща както си е с кабела,
допираш резбата някъде на блока(но само резбата!), даваш на контакт и гледаш дали и колко грее.
Дано съм помогнал. Поздрави
Здравейте, не мога да сменя подгряващата свещ на първи цилиндър въпреки, че скъсих резбата за ел. захранването. Ако някой знае какъв е варианта - нека сподели. Благодаря предварително, пожелавам на всички Весели празници и безаварийно пътуване. Поздрави!
Коментар