Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за подгряващи свещи - Диско 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за подгряващи свещи - Диско 1

Със сигурност не мога да ти кажа, щото не съм вътре в цилиндъра.
    Ама ако споделиш повече за "пушенето" може нещо да се мисли.

Коментар

То на тия с директното впръскване не е толкова вероятно да се отреже от дюзата.

Снимката е от пост на Sparky в друга тема.
      Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

По тая логика още по невероятно е да се стопи свещ от 2-3 мин. работа. На мен лично са ми работили свещите след спиране на двигателя до пълното изтощаване на акумулатора. Бяха някакви ментета и след разглобяването нямаха никакви деформации и работеха и 6-те.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Със сигурност не мога да ти кажа, щото не съм вътре в цилиндъра.
          Ама ако споделиш повече за "пушенето" може нещо да се мисли.
          Какво да споделам. Вероятно си имаме надран цилиндър. Но не е много, щото както пушеше и спря да пуши. Просто парчето от свеща е излязло или се е наместило някъде по кюшетата.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

От: Re: Въпрос за подгряващи свещи - Диско 1

Първоначално публикуван от Greg Преглед на мнение
            Не трябва сваляне на компресора, просто режеш със секачките резбата на старата( там където се стяга кабелчето) и си я вадиш. На новата , таз резба я скъсяваш толкова, че гайката да хване поне две резби - заедно с кабелната обувка де - и си я монтираш на място... Виж снимките на свещите - по-горе , ще се ориентираш ...
            Ясно какво трябва да се отреже,така на око ми се стори че може да не мине ,но може и да мине,защото тази свещ работи и не я пипах.Това е добре щом не се сваля нищо.Ще поръчваме от другите Падокски свещи тогава-6,95лири без ддс,на Делфи,да видим тях.

Коментар

Благодаря за отговорите, бях ги поръчал между другите работи, но явно така ще си седят, не ми се рискува с тях вече.
              цитат от старши участник:
              'Друг път не си ли карал Ланд Ровър. Колата си върви, ама постоянно някакви дребни неща.
              Просто свикни. Това е част от кефа при тая марка'.

Коментар

Аз от една година съм с падокски и не съм забелязал да има някакъв проблем. Само че, първо смених 2-те и после и другите 2.
                Така и не разбрах обаче, всички ли се сменят заедно или мове и по единично?
                LR Disco I 300tdi
                Nissan Pathfinder
                Honda VF 750
                Suzuki GSXR 750

Коментар

Днес ми пристигна пратката от падок и аз по между другите части съм си взел от евтините свещи и след написаното тук се чудя дали да ги слагам...
                  [FONT=Arial Black]Discovery1 300TDI,1997
                  [FONT=Arial]Daniel-0887822817

[/FONT][/FONT]schraubst du noch, oder faehrst du schon?!

Коментар

Така и така са ти тук свещите ,слагай ги.Това ,че се е случило с една свещ нещо ,не означава че всички са такива.Аз ,също съм с едни евтини в момента ,времето ще покаже.На леката кола ,както казах по-горе съм със словенски,Искра и втора година са си ок, а са също евтини.

Коментар

Първоначално публикуван от MITKO70 Преглед на мнение
                      Така и така са ти тук свещите ,слагай ги.Това ,че се е случило с една свещ нещо ,не означава че всички са такива.Аз ,също съм с едни евтини в момента ,времето ще покаже.На леката кола ,както казах по-горе съм със словенски,Искра и втора година са си ок, а са също евтини.

Май си прав, А и като знам какви боклуци продават за Оригинални няма гаранция че няма да да изгори и например свещ за 60лв....
                      [FONT=Arial Black]Discovery1 300TDI,1997
                      [FONT=Arial]Daniel-0887822817

[/FONT][/FONT]schraubst du noch, oder faehrst du schon?!

Коментар

Здравейте, трябва ли да има индикация на таблото, че свещите подгряват?
                        Според мен най вероятно да, но не съм сигурен.
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 17-02-12, 20:10.

Коментар

Първоначално публикуван от Tuzi Преглед на мнение
                          Здравейте, трябва ли да има индикация на таблото, че свещите подгряват?
                          Според мен най вероятно да, но не съм сигурен.
                          Да

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:148.4 КБ
ID:5347323 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:172.5 КБ
ID:5347324
                          Land Rover Discovery:
                          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Индикация трябва да има.

Но това, че "реотанчето" на таблото свети нищо не значи. Три години чаках да угасне за да запаля, понякога по два пъти, а то съм нямал нито една работеща подгряваща свещ! Чак тази зима, когато акумулатора се задъха при -10 реших да си проверя свещите и разбрах, че работеща такава нямам. Нищо, че лампата за подгрева свети.
                            Някой ден ще му купя на магарето, обещавам.

Коментар

По-добре че нямаш
                              Като го чакам да подгрее, ми пада акумулатора и върти като стар ЗИЛ. Без подгрев пали веднага

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                                По-добре че нямаш
                                Като го чакам да подгрее, ми пада акумулатора и върти като стар ЗИЛ. Без подгрев пали веднага
                                А какъв е акумулатора? Да не си си го правил сам? Или сме набори?
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X