Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Диско1 в сняг, и как да си защити семерингите на сферите от замръзнал лед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблем с Диско1 в сняг, и как да си защити семерингите на сферите от замръзнал л

Първоначално публикуван от Красимир Канев Преглед на мнение
    Сигурен ли си в това което казваш?Поразгледай малко снимки помисли пак и ако си сигурен,че си прав прати на всичките колеги от тези семеринги които не се премачкват от леда и това масло което не позволява да замръзват мостовете.А относно греста сме достатъчно грамотни да слагаме масло а не грес.С грес се смазват колелата на каруците на село.
    Отпусни се малко, колега.

Защитите за семирингите са необходими, затова съм приложил чертеж за лазерно рязане (AutoCAD). Аз карам с такива от 4-5 години. Пазят добре от клони. Може и от лед да пазят.

Лекцията за греста и каруците беше много добра.

Коментар

• От: Проблем с Диско1 в сняг, и как да си защити семерингите на сферите от замръзнал л

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0122.jpg
Прегледи:1
Размер:134.0 КБ
ID:5630164Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0078.jpg
Размер:55.0 КБ
ID:5630167Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0080.jpg
Размер:62.3 КБ
ID:5630168 Ето и малко снимки на първата се вижда при кога се появява проблема.На втората се вижда колко уплатнява защитата спрямо стандартната пластина и на третата се вижда монтираната защита.Надявам се да съм бил полезен но преповтаряме вече казани неща.
      0885719173-Красимир

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X