Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвети и мнения преди покупка на Land Rover Discovery 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Съвети и мнения преди покупка на Land Rover Discovery 2

Първоначално публикуван от gydi Преглед на мнение
    Как ще стигне Дифендъра до трудния терен на 100-300 км по замръзнали магистрала и планински път?
    И защо да не стигне??? Дифендър е една от сравнително популярните експедиционни машини в света, както в горещи, така и в студени страни. А като говорим за зимни условия с промени на сух със заледен асфалт според изложението на завоя, е по-добре от всяка парт-тайм машина.
    Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
      В гората всичко може - да пробиеш възглавница, да счупиш пружина, да разпориш гума, да изкривиш или счупиш джанта ... Но конкретно по въпроса - това е твърде малко възможно. По-вероятно е да се счупи от някой клон ножичен сензор. Купето ляга и се удря на тампоните, но колата може да се движи.
      Пробвай да влезеш в ожъната царевична нива и да се върнеш назад по същите следи. Резултата е 3 на 0 за царевицата. За сензорите си прав.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ако се смени въздушното окачване с пружини, системата ACE за регулиране на страничното накланяне продължава ли да работи?
        Мото братство Хищници

Коментар

Да, отделни системи са.
          Land Rover Discovery TD5

Коментар

Да , работи си .

Коментар

Здравейте,
              Не знам дали е тук мястото, но имам въпрос относно един Land Rover Doscovery TD 5, който е пуснат за продажба в младост 3, на върнати от лизинг автомобили. Дали някой е гледал колата, защото седи от доста време, а ми се струва на добра цена за километрите, на които е? Замислям се да се присъединя към клуба насобствениците, но ме е страх да не се набия после с още 5 бона за ремонти...
              Предварително мерси!

Коментар

- обявената цена е без ДДС;
                - предното стъкло не е оригинално ЛР, има малка деформация на рамката долу, пред шофьора;
                - на малкия лост няма схема за изведено ръчно управление за блокаж на РК, не знам кои са написаните "всички блокажи";
                - за техническото състояние на колата - на същата улица има фирмен с-з на Мото Пфое.
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                  - обявената цена е без ДДС;
                  - предното стъкло не е оригинално ЛР, има малка деформация на рамката долу, пред шофьора;
                  - на малкия лост няма схема за изведено ръчно управление за блокаж на РК, не знам кои са написаните "всички блокажи";
                  - за техническото състояние на колата - на същата улица има фирмен с-з на Мото Пфое.
                  Мерси много!
                  - ддс-то не е проблем
                  - това със стъкото повод ли е за притеснение?
                  - схемите не са ли пред самия лост, на таблото?
                  - имам близки в МФ...
                  Просто исках да знам дали някой евентуално я е гледал и да е открил нещо по нея, което е скрито? Все пак хората тук разбират от джипове, за разлика от мен

Коментар

Първоначално публикуван от nmirtchev Преглед на мнение
                    Мерси много!...
                    - схемите не са ли пред самия лост, на таблото?
                    - имам близки в МФ...
                    Почти всички коли от 2003-04 имат табела със схемата, но тези, които имат ръчно управление на блокажа на РК са единици. В твоя случай най-добре питай близките си в МП.
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от nmirtchev Преглед на мнение
                      Здравейте,
                      Не знам дали е тук мястото, но имам въпрос относно един Land Rover Doscovery TD 5, който е пуснат за продажба в младост 3, на върнати от лизинг автомобили. Дали някой е гледал колата, защото седи от доста време, а ми се струва на добра цена за километрите, на които е? Замислям се да се присъединя към клуба насобствениците, но ме е страх да не се набия после с още 5 бона за ремонти...
                      Предварително мерси!
                      Това го гледах.Със сигурност няма изведен блокаж.Дали има в раздатката не знам.Дори не го запалих-още първия оглед не ми хареса,но аз съм много претенциозен и над година си търсих Диско2,докато намеря такова,което да ми допада.
                      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Има едно сиво на 10 300 лв, в ММ Ауто, то е с блокаж и отзад не е на въздушни възглавници.
                        Discovery I, 300 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнение
                          Има едно сиво на 10 300 лв, в ММ Ауто, то е с блокаж и отзад не е на въздушни възглавници.
                          И това го гледах.Много читав салон,с фабричен централен блокаж.От него също се отказах заради високо ниво на маслото,което няма от къде да дойде,освен от нафтата.И проблема не е кой знае какъв,ако се знае колко е карано така...
                          2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Здравейте,

Уикенда ще пътувам в провинцията и ще разгледам една обява от Плевен за Дискавъри 2 2003г синьо(12,300), прочетох темета и в общи линии съм наясно какво да гледам, но все пак да попитам дали някой не му е правил вече оглед и да сподели мнение.

Благодаря предварителено.

Съобщение от модератор:
                            Моля, напишете си в профила от къде сте.
                            ...ЦЪК
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-06-15, 14:15.

Коментар

Извинявам се ако вече е коментирано но не разбрах всички Discovery 2 ли имат 3ти ред седалки в багажното или само ако са били поръчани така в завода за даден клиент.

Коментар

Не, не всички са с трети ред седалки. Но тези които имат задължително са имали оригинално и въздушно окачване отзад.
                                Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
                                LZ2РSD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X