Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Land Rovеr Discovery1 200Tdi прегрява.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Ако не ти работи виското, трябва ако запънеш перката с по дебел картон ( или нещо от сорта), тя да спре или поне да загуби голяма част от скоростта си! При мен това не се получи! Перката разкъса картона, без даже да има признаци на намаляване на скоростта й !
    RB Patrol Team

Коментар

А здрав ли ти е въздухозаборника?
      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Не знам кое е въздухозаборник , но ако е тази пластмаса около перката - НЕ ! Точно отгоре липсва някаква част! Аз си мисля дали не е някое реле, което трябва да включва ел. перката на климатика, когато се достигне висока температура . Тази перка ту се включва, ту спира, още като си запалил и не е загрял! Проблема с загряването не е съществен, защото като пуснеш климатика се оправя, но все пак защо трябва да е така
        RB Patrol Team

Коментар

Проблема ти е изцяло от въздухозаборника. Оправи го и ще спре да грее колата.

Коментар

Благодаря за информацията! Само, че не знам дали ще стане, тъй като перката е сменяна и мисля, че е по-голяма от нормалната! Ще прегледам какво е положението! Тази седмица предстои малко стягане, ако естествено някой хора се появят

П.С. - Владиии
            RB Patrol Team

Коментар

Aко е по голяма се качва на струг и се престъргва. Правил съм го и става безпроблемно.

Коментар

Добре бе супер е че на Черокито перката лесно се поправя ама аз как да спра да прегрявам някой ще каже ли!!!

Коментар

Щом охладителната система ти е ревизирана изцяло, около трима души ти казвахме, че остава да се провери настройката на ГНП и дюзи - това ще рече пак сервиз с подходящата апаратура за проверка на момента на впръскване от ГНП-то, проверка на момента на отваряне на дюзи и качество на разпръсквачите

Коментар

В кой сервиз да отида да отида да ги видя тези неща? Има ли няой специален за LR или в кой да е дизел сервиз ще ми помогнат?

П.П двигателя работи без излишни шумове, няма нищо нередно нито в моментите на тръгване нито в моментите когато е необходима допълнителна мощност. Давене, трудно палене, прекъсване и други подобни са му абсолютно чужди затова се въздържам от центровка и допълнителна настройка на дюзите и рзапръсквачите, но ако е необходимо и това ще направя!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Ato
                      Аз пак ще си бая за рaдиатора
                      И аз съм на същото мнение.

Коментар

Ами аз ти предлагам да отидеш на пароструйка
                        да вземеш тази с голямото налягане да дадеш 2лв. на момчето
                        да му кажеш дай имам малко работа
                        да се свалиш решетката преди да му го кажеш
                        и да я измиеш питата много хубаво така че да не остане никакво съмнение за боклуци в нея
                        И ако не направиш тази операция за 2лв може да ти прегрява докато
                        не се смени радиатора или да спре защото не те е домързяло

Успех
                        леле от турбо интеграле на Range Rovar Стрес Голям

Коментар

Всичко хубаво ама трябва да свали и радиатора на климата защото е точно пред другия
                          M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Chico
                            Всичко хубаво ама трябва да свали и радиатора на климата защото е точно пред другия
                            И между двата гаранция има кал

Коментар

Re: Discovery-то ми прегрява!?! Помощ!!!

Аз имам от скоро Disco, но разни хора от "Острова" ми бяха казали, че като трагне двигателя и започвало да грее. Препоръчаха ми тест за това - Излизаш на магистралата на равен участък с топъл двигател и караш със 150 км/час 10 минути. При това положение не трябва температурата да се покачва.
                              ---------------------
                              Шофирайте разумно!
                              [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

ЗАГРЯВА ! Помагайте- Диско 1 200 ТДИ !

Диско 200 ТДи.
                                С нов термостат, с нова водна помпа, с ново виско, с нов антифриз /червен/.
                                Абе всичко си му е наред само дето загрява. Направо ме влудява, вместо на тия жеги да пускам климатика аз пускам парното да охлажда.......
                                След 15-20 километра в жегата на баир и обороти около 2500 стрелката се отлепя от средата дето и е мястото и хуква нагоре, та чак до червената лампичка.
                                Обезвъздушавах какво ли не правих, нищо не помага.
                                Ако има оцелели след мощните връх Комски победи, помагайте.
                                С Радо го мислехме по телефона, мислехме и накрая стигнахме до извода, че по-добре щеше да бъде да бяхме дошли на хижата.
                                А Скитника през това време загряяяяява ли си загрява.......................
                                Тази земя, по която тъпча сега,
                                тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                                тази земя – не е моя земя,
                                тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X