Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подреждане на багажника на Land Rover за експедиции и по-дълги преходи.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Подреждане на багажника на Land Rover за експедиции и по-дълги преходи.

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Тебе ще те чакам, но ще е супер ако влезем в следващите 2 седмици.
    Поласкан съм ,утре ще ти звънна.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
      Ковчега е готов, остава застопоряването към купето да се измисли.

[ATTACH=CONFIG]430567[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]430568[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]430569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]430570[/ATTACH]
      Да попитам, това върху шперплата черното какво е - някаква специална боя или е апликирано с някакъв плат, и ако е боя каква е и може ли да я видя някъде в София.

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
      Колко ти е спешно?
      Тебе ще те чакам, но ще е супер ако влезем в следващите 2 седмици.
      Пуснете после снимки като е готово да видим какво сте направили.

Ей ги и моите пет стотинки по темата с подреждането на багажа и системата чекмеджета. тук

Коментар

Яро - само да вметна, че релсите за рак (каквито ползваш) трябва да имат заключване в крайно положение.
        Доста по-финно направено от таз лайсна
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
          ... трябва да имат заключване в крайно положение.....
          Трябва, и имат. Обаче е доста "образно", по скоро е застопоряване от колкото заключване, и при затворено положение и движение на джипа не "държи", а при отворено трябва джипа да е що годе нивелиран. Поне при HAFELE е така.

Коментар

Първоначално публикуван от bestbg Преглед на мнение
            Имам едно питане. От къде си взимате тапицерията (мокета).... Знаете ли из софия нещо като за светлата тапицерия на Диско (бежаво).
            Подложка не ти трябва и ако я сложиш, мокета не може да се лепи, а трябва да се шие. Аз при мен го направих със самозалепващи се велтерни плочи от Баумакс - по около 3лв/за брой (40х40) и има точно беж, какъвто трябва.
            Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
              Трябва, и имат. Обаче е доста "образно", по скоро е застопоряване от колкото заключване, и при затворено положение и движение на джипа не "държи", а при отворено трябва джипа да е що годе нивелиран. Поне при HAFELE е така.
              При сървърите при затворено положение се разчита на винтове, няма стабилни фиксатори. При отворено са доста добри, но при никакво усукване (все пак е мислено за 30-40 кила стабилно джелезо, нивелирано и т.н.). Има модели, където заключването е част от самата кутия на сървъра и може би тя ви липсва и затова не се заключват стабилно.
              Но като релси са перфектни - и голям ход и голяма товароносимост. Евала, че сте се сетили - вече и аз се оглеждам какво е останало в нашто сървърно
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Да попитам, това върху шперплата черното какво е - някаква специална боя или е апликирано с някакъв плат, и ако е боя каква е и може ли да я видя някъде в София.
                Плат за тапициране на тонколони.
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                  .... може би тя ви липсва ....
                  Ако на мен ми говориш на Вие, то аз съм силно обиден.
                  Аз каквото писах се отнася за телескопични съчмени плъзгачи от мебелен обков на HAFELE, като си мисля че тези са от най-добрите и съответно от скъпите.

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
                  Плат за тапициране на тонколони.
                  Пуффф, все се надявах да е някаква по-модерна боя. Все пак къде се продава такъв плат.

Коментар

... Аз каквото писах се отнася за телескопични съчмени плъзгачи от мебелен обков на HAFELE, като си мисля че тези са от най-добрите и съответно от скъпите...
                    Къде могат да се намерят тези?
                    Аз купих друга марка, която беше с най-голямата товароносимост, на която попаднахме (45кг.), имат и плавно прибиране, което не знам доколко ще ми трябва. Ще се разбере тази седмица.

Коментар

Виж сега, аз бих го сравнил с Мерцедес (високо качество и висока цена), не че няма по-скъпо и по-качествено (Бентли и т.н.).
                      А иначе и в Бриколаж се продават но там избора е ограничен, за повече в Хафеле България на бул. Черни връх

П.П.
                      Последните ми постове станаха като рекламни на този производител което не е преднамерено, ако ..... нека модератор да коригира нещата.

Коментар

Яро, май Димо познаваше хората в Хафеле. звънн иму, той така и така е в час с тия неща професионално.
                        LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                        www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Яро, май Димо познаваше хората в Хафеле. звънн иму, той така и така е в час с тия неща професионално.
                          Злати, благодаря ти, засега ще действаме с това, което имаме.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X