Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подреждане на багажника на Land Rover за експедиции и по-дълги преходи.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Подреждане на багажника

Бях в магазина. Много приятно място със трахотни неща, не само кутиите. Човека беше много любезен. Самите кутии са прекалено професионални за моята идея - от солиден материал са, поликарбонат, големи, но цената си е за професионалисти 199лв. От каталога на сайта можете да видите и цените и размерите.
    После ходих до Метро. Там намерих т.нар. каса с капак и колелца. Има няколко размера, а снимките са от последните няколко от най-големите.

LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Жоро, аз ползвах известно време такива каси и не съм много очарован от тях. Не са достатъчно здрави и лесно се гънат.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз бих ви посъветвал да проверите в магазин Хубо в София. Продават стоки, като тези в Практикер и Бриколаж, но има много по-голямо разнообразие.
        Y260

Коментар

Първоначално публикуван от Васил_Стоев Преглед на мнение
          Аз бих ви посъветвал да проверите в магазин Хубо в София. Продават стоки, като тези в Практикер и Бриколаж, но има много по-голямо разнообразие.
          Къде е?

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
            Къде е?
            С/у входа на Централните гробища.Аз днеска ще мина от там,че спирах преди седмица,но много на бързо и не обърнах внимание на подобни артикули .
            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
              С/у входа на Централните гробища.Аз днеска ще мина от там,че спирах преди седмица,но много на бързо и не обърнах внимание на подобни артикули .
              Аха. Има ли паркинг? Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                Аха. Има ли паркинг?
                Има,за десетина коли...
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от alexstoilov Преглед на мнение
                  Такива мрежи откъде могат да се купят?
                  Търси по магазините за Яхти
                  Емил-00356 99872043-Малта
                  Defender-90

Коментар

Система за багаж при Дискавъри - за експедиции и по-дълги преходи.

Темата произлиза оттук:
                    Експедиционен Ленд Роувър

Ето едно много лесно и нискобюджетно решение за организиране на багажното отделение и основа за спане (изпробвано).Остава само да се тапицира.Материалите излязоха 25 лв.Шперплат 10мм.Тежи не повече от 6-7 кг.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07032011364.jpg
Прегледи:2
Размер:107.8 КБ
ID:5258253 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07032011363.jpg
Прегледи:2
Размер:125.8 КБ
ID:5258252 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:07032011365.jpg
Прегледи:1
Размер:130.9 КБ
ID:5258254
                    Последно редактирано от Yaro; 08-03-11, 16:29.
                    Discovery I, 300 TDI

Коментар

От: Експедиционен Ленд Роувър

[ATTACH=CONFIG]307656[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307655[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]307657[/ATTACH]Ето едно много лесно и нискобюджетно решение за организиране на багажното отделение и основа за спане (изпробвано).Остава само да се тапицира.Материалите излязоха 25 лв.Шперплат 10мм.Тежи не повече от 6-7 кг.
                      Не се вижда от снимките, но как точно спиш като "паднат" седалките напред ? не се ли получава разлика във височината между седалките и шкафовете ?

Коментар

Седалките не са паднали докрай,като легнеш и потъват още.Слагам дунапрен 5мм."Леглото" става с размери 180/160,като задната половина е 115.И най-хубавото е,че за разлика от Диско 1,няма нужда да се местят предните седалки напред до волана за да се разпъне леглото,и така може да се шофира.Миналата седмица го изпробвах,малкия спа като къпан цели 2 часа и половина следобеден сън,докато пътувахме.Също предимсво е и това,че се сваля и слага точно за 2 мин.
                        Discovery I, 300 TDI

Коментар

2-ката има едно съществено предимство при спане вътре-по-дълга е от 1-ничката, обаче за сметка на задния свес. Чудех се защо при конструкцията не е ползвана максималната височина, но си отговорих сам. Подобна модернизация, само че с чекмеджета я мъдря от известно време. Но само за багаж. В момента чакам да ми изпратят преградна решетка м/у задните седалки и багажното отделение и тогава ще съм наясно с организацията.
                          При повечко багаж, спането вътре не е особено удачно. Особено за ръст над 1.80. Покривната палатка е по-добро решение. /При разходки с деца - вътре е по-добре/. Имаше едни снимки на легло вътре над нивото на предните облегалки, но лично аз бих се чувствал като в ковчег.
                          В крайна сметка върши ли работа? Щом е така, значи задачата е изпълнена. Браво, Алекс! Почна да избиваш пътя за реорганизация на багажното пространство.
                          За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Ако една покривна палатка струваше 500лв, досега да си бях купил,ама 2000 лв....Аз съм с едно дете и една жена, леглото е перфектно за тях двамата.Засега аз съм отвън на палатка.Като бях със старото Диско,нощувах на багажника,беше супер удобно,даже не съм ползвал и палатка,само спален чувал под звездите..Така организиран багажника,заедно с оригиналните чекмеджета,събира всичкия ми багаж.Отделно ползвам две кутии по 70 лт.,които през ноща ще стоят под задната броня (под резервоара).Докато пътувам,кутиите се хващат една над друга върху едната половина на дървената основа,като остава място да падне едната седалката и да се направи половин "легло" за малкия.
                            Discovery I, 300 TDI

Коментар

Ето едно много лесно и нискобюджетно решение за организиране на багажното отделение и основа за спане (изпробвано).Остава само да се тапицира.Материалите излязоха 25 лв.Шперплат 10мм.Тежи не повече от 6-7 кг.
                              Хъммм, естествено развитие на нещата/процесите, БРАВО.
                              Алекс, сложи дъно, поне на двете ниши, да заздравиш конструкцията, въпреки че си сложил метални ъгълчета.

....... някой да знае, от къде може да се купят такива "релси" за чекмеджетата.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Размер:49.7 КБ
ID:5258261 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Размер:71.5 КБ
ID:5258262
                              Land Rover Discovery:
                              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
                                Хъммм, естествено развитие на нещата/процесите, БРАВО.
                                Алекс, сложи дъно, поне на двете ниши, да заздравиш конструкцията, въпреки че си сложил метални ъгълчета.

....... някой да знае, от къде може да се купят такива "релси" за чекмеджетата.

[ATTACH=CONFIG]307668[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]307669[/ATTACH]
                                Купувал съм си (но по-малки) от Бриколаж и Практикер, мисля, че имаха и по-големи.
                                Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X