Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варианти за отопление на Land Rover Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Варианти за отопление на Land Rover Defender

На моят Дефендер 1993 90 парното духа горещо и много бързо се стопля,но са малки отворите през които духа ,а и си правих сам изолацията по вратите може да е от термостата защото едните отварят на 66градуса,а другите на 88 !!

Коментар

Първоначално публикуван от Niki_elpe Преглед на мнение
      ...защото едните отварят на 66градуса,а другите на 88 !!

Късметлия! Н'оо голям диапазон, бре???
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Масовите термостати са за 74 и 88 градуса. Не бях чувал за термостат отварящ на 66 градуса.
        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
        No wahalla.

Коментар

Тези който за правени за износ за АЗИЯ и АФРИКА термостата е за 66 или нещо от тоя сорт,но преди 70 градуса сигурен съм

Коментар

Първоначално публикуван от Младен Стоянов Преглед на мнение
            Дойде лятото и се захванахме с почистване на радиатора на отоплението-българска му работа.Цялото радиаторче е демонтирано,но нямаше нищо нередно-нито боклуци,нито листа и пак не топлеше добре.Промито и в двете посоки с машинка за високо налягане.Не излезе нищо друго освен ръждива водичка...???Последва обезвъздушаване и сега топли,ама при 25 градуса навън
            А,забравих да кажа една от възможните причини-жилото за регулиране на топло и студено се захваща от горната страна на кутията на радиаторчето за една ос,която върти клапата за топло и студено(дали да смуче от вън или от радиаторчето).Захващането е с някаква пластинка-при мен оста си превърташе свободно в пласниката и клапата не се въртеше(или се въртеше на много малък ъгъл).Сега е заварена-да видим.

[ATTACH=CONFIG]337730[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]337727[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]337729[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]337728[/ATTACH]
            Такааа,на 25 градуса външна температура наистина топлеше,обаче вече стана студено и пак не топли.През седмицата нямах време,ама днес му мушнах един картон(като на жигули) пред радиатора и о чудо-започна да духа горещ въздух от отворите-ум да ти зайде!Да ама това става само,когато му давам газ по-здраво,а надолу по инерция температурата от парното намалява,ама е доста по-добре от преди.При това стрелката на термометъра мърда едвам забележимо,обаче явно е достатъчно и явно си плачем за нов термостат.Е,за возене на деца и жени сега не става щото освен горещото от всички фуги духа и студено,ама поне си махам шапката,ръкавиците и шала като карам.
            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Щом при ниски обороти започва да духа студено-значи имаш малък дебит на антифриз през радиаторчето. Търси си сам причините.
              Но може и да е така по конструкция, знам ли...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Обиколил съм половин България с 110-тка Td5, взета нова от магазина. Само първата зима изкарахме без допълнителна печка. Зимата, при минусови температури и дълъг път, пасажерите отзад не си чувстваха краката от ходилата до под коляното.
                Колегите на които варианта с печката им идва скъпичък, може да помислите над варианта в задният отсек да си монтирате парно от VW транспортер(Т4).
                Там е по същия начин-за предния ред седалки едно парно за отзад друго.

Коментар

Здравейте.
                  Абе мисля да пригаждам някакво парно по сериозно отпред, за краката и стъклата. Мислех си да е нещо от Лада или Жигули?
                  Някой ако е правел нещо подобно, ще съм му благодарен ако сподели.
                  Оригиналното нещо не ме радва как топли ,пък и съм с брезент. В задния отсек вече имам монтирано такова,искам двете да ги свържа последователно като перките вече да се пускат от таблото. А някой да знае размерите на жигуловото, че и това е проблем няма много място.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1958_Land_Rover_Series_1_Station_Wagon_107_For_Sale_Interior_resize.jpg
Прегледи:1
Размер:96.6 КБ
ID:5324729

Име:Heater.jpg
Размер:174.4 КБ
ID:5324727.

Някой да е лагал от новите кръглите

Име:db_file_img_572_800x800.jpg
Размер:94.4 КБ
ID:5324724
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-12-11, 18:29.
                  Георги 00356/ 77777016 Малта
                  Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Подарих го на Русев. Питай него. Само не разбрах кво му е новото? Свалих го от късия 2А.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Колеги виждал съм на буханка монтирано сухо парно от авиа разходът му е 1л. на час беше закупено от магазин авточасти за товарни и автобуси.
                      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Най-добрия вариант за отопление на Дифендър е да му монтрите един 3,9 или 4,6 мотор и решавате проблема завинаги
                        От личен опит го знам
                        sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнение
                          Най-добрия вариант за отопление на Дифендър е да му монтрите един 3,9 или 4,6 мотор и решавате проблема завинаги
                          От личен опит го знам
                          От двигателчето ли грее.. Като на ония стари рейсове дето ни караха на бригади двигателя им беше вътре завит, та всички там сядахме.. Беше най топло..
                          Георги 00356/ 77777016 Малта
                          Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Първоначално публикуван от joro/ Преглед на мнение
                            От двигателчето ли грее.. Като на ония стари рейсове дето ни караха на бригади двигателя им беше вътре завит, та всички там сядахме.. Беше най топло..
                            Не от двигатела директно, през парното. Но 8-а явно си дига добра температура и затова добре топли. И аз като бях с дизела на дифендъра неможеше да вдигне никаква температура и какво парно да има
                            sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X