Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Варианти за отопление на Land Rover Defender

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво направих по ЛАНД РОВЪРА днес.

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
    Умната печка се казва Webasto.Ето я темата на колегите,които я имат,може накой от тях да ти е полезен:
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=23641&page=1
    Тенкю, за което.

Коментар

От: Варианти за отопление на Land Rover Defender

Defender се утопля само ако се смени с такъв , но модел след 2008(пумата).
      Иначе опитите във Варна продължават...
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Нещо ме юркаш ми се струва. Аз ще те питам как ще стоплиш Серията. Да видиш там в какво ще се забъркаш. И взимам по 2 лева на дума. Да те предупредя. Пък за оригиналното парно...............
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Defender се утопля само...
          ... С хубава суха печка. Моята беше Еберспахер, по-старите Вебасто също са екстра.
          Харчи 50-100лв. нафта за цяла зима, а вътре (докато работи) е... Африка.

Коментар

Вече всички знаят че имаш оригинално парно за серия!Жалко е само че и то поема по пътя на предната емблема.

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            ... С хубава суха печка. Моята беше Еберспахер, по-старите Вебасто също са екстра.
            Харчи 50-100лв. нафта за цяла зима, а вътре (докато работи) е... Африка.
            Така не е честно...
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-12-10, 13:17.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev
              Така не е честно...
              Съгласен
              Но много харесвам една песен на Joe Cocker - Best things in life are the simple things..

Коментар

Майтапа на страна печката е чудно нещо.Още като се качиш е топло в колата, отделно че стартираш мотора топъл.Разхода на дизел се избива само от това.
                Има втора употреба на съвсем добри цени(аз си купих за 300лв).Има за финансово подготвени и нови с гаранция от българският представител на вебасто.

Тарга осъзнай се!!!

Коментар

Руси, моята беше суха, тоест не грееше мотора, а само вътре в купето. Сухите втора ръка се намират по-трудно и са по-скъпи.
                  Но, иначе си прав.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Руси, моята беше суха, тоест не грееше мотора, а само вътре в купето. Сухите втора ръка се намират по-трудно и са по-скъпи.
                    Но, иначе си прав.
                    Откъде и каква суха печка мога да намеря?

Коментар

Първоначално публикуван от Tedo56 Преглед на мнение
                      Откъде и каква суха печка мога да намеря?
                      Най-известните марки са две - Webasto, внасят ги Рея МП в София, цена с монтаж малко над 2000лв. с ДДС.
                      Другите са Eberspacher, не знам кой ги внася в момента. Цената е съотносима с тази на Вебасто-то. Както писах, сухите се намират трудно втора ръка.

Коментар

Тук в Русе има един Вранглер с преместен и монтиран водния радиатор в багажника с две огромни ел. перки , и на -20 собственика го кара по потник По принцип идеята е абсурдна за несъстезателен джип но пък в реалност е стопляща ! Тогава няма да ви пука че духало от вратите или от където и да било ще бъде топло !
                        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
                        ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Нешто подобно направих и аз. Обещах да кача снимки но все не остава време да ходя при другата джипка. Варианта е следния,понеже и аз за студено се глася някой ден,та направих така. Взех коплект( пита +радиатор) от Сеат.Монтирах го зад преградата на предните седалки като има въздуховоди към ктраката на задностоящите,целта е да стопля самото купе по бързо. И още един такав комллект самоче от серия ще бъде поставен отпред между таблото и скоростите,мястото пасва идеално. Като духа към краката и прозорците, на предните места. Двата комлекта се включват в последователна верига(минава през 1ви от там 2ри и се затваря към двигатела). Работната ми температура на дизела е непрекъснато 85/90 градуса. Водата церкулира непрекъснато от самото запалване на двигателя,така избягвате риска (ако има кран и го отворите,някой правят така)да подадете много студена вода на загрят двигател и после знаете.Ел инсталацийте са две отделни ,на степени на перките, така можете да ползвате и двете или само едната отоплителна система.Просто е но върши работа, надявам се да съм ви бил полезен.

Поздрави.
                          Георги 00356/ 77777016 Малта
                          Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Е до сега не бях разглеждал Серия подробно,но това което видях ме накефи много.Ей този радиатор е оригинален и топли добре по думите на колегата.Кръгъл ламелен радиатор с вентилатор вътре и капачета за потока на въздуха.Гениално просто!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06729.jpg
Прегледи:1
Размер:138.0 КБ
ID:5254168Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06727.jpg
Прегледи:1
Размер:171.4 КБ
ID:5254167
                            2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Първоначално публикуван от stoianovm Преглед на мнение
                              Е до сега не бях разглеждал Серия подробно,но това което видях ме накефи много.Ей този радиатор е оригинален и топли добре по думите на колегата.Кръгъл ламелен радиатор с вентилатор вътре и капачета за потока на въздуха.Гениално просто!

[ATTACH=CONFIG]302461[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]302460[/ATTACH]
                              Един мотор с 2 перки. Едната за стъклата, другата за краката. Подарих го на Русев. Ама той заслужава.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ако не се лъжа същото са ми монтирали на моя. Но не съм сигорен, ще разбера като го взема към края на седмицата от сервиза, че нещо се позабавиха момчетата май доста им е дошла работата( има какво да се прави по него) или водката
                                Георги 00356/ 77777016 Малта
                                Lаnd Rover 110 /Series II‎

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X