Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover P38 2.5TDS загрява при изкачване

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Range Rover P38 2.5TDS загрява при изкачване

Защо ли си мисля,че всички с тоя проблем сме за смяна на гарнитура на главата ама не ни се ще и търсим под вола теле
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
      Защо ли си мисля,че всички с тоя проблем сме за смяна на гарнитура на главата ама не ни се ще и търсим под вола теле
      Аз съм го предвидил вече тоя ремонт до около седмица. Лошото е, че от там следва проверка на главата и ... стана филма.
      Range Rover P38 2.5DT
      Audi A4 1.8T quattro
      [B]"Ако нищо друго не ти свърши работа - прочети инструкциите."[/B]

Коментар

Като сте си купили билети за този филм него ще гледате

Коментар

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
          Моя беше на промоция. За такива пари го взех, че докато стигна пазарната цена и основен ремонт ще му направя. Иначе в друго отношение филма си го бива
          Range Rover P38 2.5DT
          Audi A4 1.8T quattro
          [B]"Ако нищо друго не ти свърши работа - прочети инструкциите."[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
            Ние си го гледаме филма .Също така го и коментираме та даже и режисираме понякога за да не ни се наложи да слушаме радио
            Последно редактирано от droba; 01-02-10, 16:00.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

При мен проблема се реши със смяна на термостат. Явно от Падок продават боклучави неща защото това е ТРЕТИЯ термостат /88 C/ които смених за един месец и най-накрая има парно и джипът загрява добре. Стрелката показва 12 часа а на баир или с по-висока скорост мръдва с милиметър два надясно.

Коментар

В Падок продават оригинален и обикновен някакъв термостат . Ти кой си поръча ? Да знам да търся ли оригинален.

Коментар

http://www.paddockspares.com/pp/DEFE..._88degree.html
                  С този имам перфектно загряване и парно, което казват, че за Дефендер е супер. Този отваря и на най-висок градус.

Коментар

Колега DIgnatov, има ли развитие с твоята 'жипка?
                    Ssangyong Rexton, MT, 2.9D, 2004
                    Chrysler Grand Voyager 3.3, AT, 1996

Коментар

Първоначално публикуван от sempetrovi Преглед на мнение
                      Колега DIgnatov, има ли развитие с твоята 'жипка?
                      Чакам си двигателя да дойде в БГ и да го инсталирам и тогава ще пиша, за сега си карам със стария ама само на къси разстояния да не ме остави някъде. Реших да сменя целия мотор, а не да правя глави и т.н.
                      Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Първоначално публикуван от dignatov Преглед на мнение
                        ... Реших да сменя целия мотор, а не да правя глави и т.н...
                        Да, може би това е най-правилното решение за теб! За нас, обаче си остава открит въпроса за причината за греенето!!! Като го смениш и го отвориш(ако го отваряш) пиши какъв е бил проблема при теб!
                        Ssangyong Rexton, MT, 2.9D, 2004
                        Chrysler Grand Voyager 3.3, AT, 1996

Коментар

Първоначално публикуван от dignatov Преглед на мнение
                          Чакам си двигателя да дойде в БГ и да го инсталирам и тогава ще пиша, за сега си карам със стария ама само на къси разстояния да не ме остави някъде. Реших да сменя целия мотор, а не да правя глави и т.н.
                          Имах абсолютно същите проблеми, всичко изглеждаше наред, но на баир загряваше, докато един ден плисна водите на магистралата за Варна. Не го бях прегрял и нямах поражения. Смених главата с чисто нова и сега върви като пушка Онзи ден качих беклемето по права линия. В огледалото за задно виждане се виждаше само небе

Коментар

От: До: Range Rover P38 2.5TDS загрява при изкачване

Джентълмени понеже съм решил да сменя всичко по водната система, знаете ли дали водната помпа, термостата и виското са същите като на 2,5 ТДС, правили ли са модификациии англичанчетата?
                            RR P38
                            LZ3XA

Коментар

Първоначално публикуван от Miaran Преглед на мнение
                              Джентълмени понеже съм решил да сменя всичко по водната система, знаете ли дали водната помпа, термостата и виското са същите като на 2,5 ТДС, правили ли са модификациии англичанчетата?
                              Виж това: http://www.island-4x4.co.uk/viscous-...90-p-1028.html и това : http://www.paddockspares.com/pp/TOOL..._8.50GBP).html
                              другото трябва да си е същото , а помпата да е с метална перка!
                              Последно редактирано от dignatov; 18-06-10, 12:33. Причина: грешен линк
                              Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Мерси колега, двигателя е М51 и всичко си му е като на БМВ, Много мерси за този ключ, много е готин, аз си направих от 32ка с дълго рамо с една заварка, а водната ми помпа беше заминала, хубаво че предприех смяната.
                                RR P38
                                LZ3XA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X