Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери на главина за смяна Land Rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Легендата ЛР или изкуството да се заварява с триене чрез въртене.

Кой отпред, кой отзад, кой от 2-те му страни едно, две, три........

/Контрол/

Асоциация просто

Коментар

Съвсем си се смахнал.
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Съвсем си се смахнал.
        Ш'ти земем хляба бе. Ама добре, че сме мързеливи и прости. Както е казал Айнщайн: " Тази идея не ми харесва-прекалено проста е!"
        Лозенците ми предложиха вариант. Докторът е много ларж. Лазо е много в час. А аз съм много ......................... плешив, но не съм смахнат
        То това подлежи на комисия, ама нейсе /Веднъж на 3 години ходя на психо/
        Я давай цена за частта. Научното й назване е "Накрайник мост".

Коментар

Къде ходиш на преглед? Доколкото знам, предишния ти психиатър е подлудял, щото не можал да се справи с теб. Човека с цените е до теб. Привет на доктора.

Коментар

Да, днес Лазо ще ми вземе частите от него.
            А ето и актуална ценова информация:
            Леви - 147лв
            Дару - ...................... 240лири оригинално и алтернативно 235лв, разбира се - 10% дискаунт

И още нещо. Човекът в Дарукар ми обясни, че не са поръчвали тази част от 2003г. Май трябва да ходя на психиатър всяка година

Коментар

Хм, сладури.
              Акт за раждане - скоро.

LM603049/603011 - 48.85 лв на Тимкен и 15.25 лв. (Китайче) налични във фирмата за лагери в ЦПР. Цените са без ДДС.

Яд ме хваща, че не дойдох Вандали с Вандали ...
              Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
              LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
              Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.

Коментар

Ех...,след толкова трудно разбираеми душевно-псишични признания...дано станат частите.Тарга ,благодария за пожеланията .Искрено се надявам да се видим на морето и да гмуркаме заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнение

LM603049/603011 - 48.85 лв на Тимкен и 15.25 лв. (Китайче) налични във фирмата за лагери в ЦПР. Цените са без ДДС.
                  Това номерата на лагерите на главините ли са?
                  Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Още веднъж е доказано, че дори и на Диско, лагерите работят само ограничено време на сухо...

Иска плюнка за смазка
                    Шегата настрана, периодично (веднъж годишно), е препоръчително да се преглеждат и смазват лагерите на главините,а проверката им е удачно да се проверяват след всяко по хард каране,смисъл: във вода, кал,и т.н.
                    Има и още ама не ми се пише.
                    [SIGPIC][/SIGPIC]
                    DISCO 1-200TDI-бял...

Коментар

Ето малко снимки от мен!Лазар е намерил мезето и на маслото!
                      Прикачени файлове
                      sigpic
                      Land rover lightweight-series 3
                      Range Rover V8
                      Range Rover Classic Vouge SE V8
                      Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

И още!
                        Прикачени файлове
                        sigpic
                        Land rover lightweight-series 3
                        Range Rover V8
                        Range Rover Classic Vouge SE V8
                        Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Едноседмичната одисея завърши най-сетне. Щото вчера Лазо най-сетне донесе главините. Джипката никога досега не е била "безработна" за повече от 1 ден, ама така се случи. Иначе работата е за 1 ден, а без приятели и комшии кибици-няколко часа. Та от 16.00 почнахме. Събрахме проблемната страна и взехме, че счупихме и другата. Междувременно дойде и Докторът, следва интубиране и... И докато я съберем, чукна 22.00. Иван се включи активно в ендшпила и почна да скача под мулето да му слага кардана. Аз обаче като домакин прекратих мероприятието еднолично и тоталитарно.
                          Та днес продължих и ................ разбрах причината за неколкократната смяна на семеринги по задния мост. Което пък доведе до смяна на лагери, главина и накрайника на моста и пак семеринги етествено. Оказа се ............................... запушен отдушник на ръкава на моста. И така една тясна дупка ми разказа играта. /има я на една от снимките/.
                          Последва киснене, ръчкане, търкане, пръскане с ВД и накрая оперативно, щото гадта не се предаваше и се огъна само под ножа. Последва почистване с шила, игли и свредла за метал за райбероване. Тръбата на отдушника я промих с ............... бира, защото нямах вода, а не ми се слагаше бензин в устата.
                          И те така. Сложих маркучето, налях трансмисионно масло в моста с импровизирания такаламит /незнам защо се събра само 1.5л, при норма 1.7/, метнах кардана и после на волана.
                          NB: Не бива да се слиза от джипа за повече от 1 ден, защото връщането към действителността е стресиращо.

Ето и малко снимки и артефакти:
                          Прикачени файлове

Коментар

От: Легендата Ленд Ровър или изкуството да се заварява с триене чрез въртене.

А някой има ли същата информация за предните главини-номера на лагери и размер на гайката?
                            DISCO 1 300TDI

Коментар

Същите са.

Коментар

Само накрайниците на моста и шенкела са различни до 93-94г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X