Заминали са ми лагерите на предна лява главина на Диско1 95г.Ако някой който ги е сменял(сигурен съм че има такива) моля да ми каже номерата им.+ този на семеринга.Доста рових във форума и не успях да намеря инфо.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лагери на главина за смяна Land Rover
Свий
X
-
До: Лагери на главина за смяна на Диско 1
Само да споделя опит с лагера на алтернатора ми - купих със същия номер, но впоследствие се оказа, че той не е подходящ, защото не издържа високи обороти. Верният лагер бил със съвсем различен номер, както ми обясниха след повторното дефектиране на алтернатора, поради сменения лагер.
Коментар
-
На мен от магазин за лагери на тимкен са ми изкарвали по техен каталог какви са лагерите на джипа.
За Дискавъри не съм сигурен, но при класика има 2 размера на лагери и главини.http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol
Коментар
-
Дайте телефони на този магазин в Дружба който продава Тимкен.
Това което до тук открих е че на Диско1 лагерите на главината са еднакви и е с един семеринг.Като направя ремонта ще го потвърдя.Иначе кита го намирам при А+Т 96,които се занимават с продажба на лагери SKF и цената му е 86 лв.Но в него влиза-двата лагера+семеринга + зегерка +шайби и незнам си какво още.Лошото е че ми обявиха срок 31 септември.Комплекта е VKBA3420.
Много им здраве на тия от Мото-Фое,Дару,и т.н.Диско 300TDI
Scott Purgatory
0889 84 6161
Коментар
-
Лагер за главина диско 1
Здравейте колеги, днес както си карах "скитника" и изведнъж почна да ми стърже предно ляво колело, закарах го веднага на майстор, свали колелото и установи, че лагера ми е за смяна, каза ми че са два броя тимкен LM603011.
Но имало и някаква семерина но неможа да ми каже нито номер нито размери, въпроса мие има ли някой представа как да я търся тази семерина?Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-12-09, 20:28.Discovery I, 300 TDI
Коментар
-
До: лагер за главина диско 1
Здрасти
Я порови тук http://www.lrservice.ru/landrover/donl_d1/
има доста хубавки работи.
Предполагам че колеги са сменяли и ще пишат направо размера на семеринга
Успех
Коментар
-
Е то ще се обере луфта и след два месеца сигурно пак ще е на същото положение, така и така е разглобен по добре да ги сменям тия лагери.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-12-09, 20:28.Discovery I, 300 TDI
Коментар
-
Аз въобще и не смятам да поръчвам нищо от Англия, те докато дойдат ще се стопи снегапоръчах ги на една местна фирма за авточасти и всеки момент ги чакам да ми ги доставят и да пробвам джипката в снега.
Незнам как е при вас, но тук в Севлиево много сняг много нещо.Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-12-09, 20:28.Discovery I, 300 TDI
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар