Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лагери на главина за смяна Land Rover

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лагери на главина за смяна Land Rover

Заминали са ми лагерите на предна лява главина на Диско1 95г.Ако някой който ги е сменял(сигурен съм че има такива) моля да ми каже номерата им.+ този на семеринга.Доста рових във форума и не успях да намеря инфо.Благодаря предварително.
    Диско 300TDI
    Scott Purgatory
    0889 84 6161

До: Лагери за смяна на Диско1

Лагерите са STC4382 , семерингите са FTC4785 и FTC5268

Коментар

Това и аз го открих в Падок.Но ако вляза в някой магазин за лагери(харесал съм си СКФ) невярвам да ми свърши работа.Трябва ми номер-0..R ...и т.н.
      Диско 300TDI
      Scott Purgatory
      0889 84 6161

Коментар

Аха... Ами сваляй стария и виж какво пише.

Коментар

Най-накрая така ще стане,свалям старите и ако се чете нещо-добре,ако не се чете и ги извадя цели със тях та в магазина.После ще напиша какви съм ги свършил.
          Диско 300TDI
          Scott Purgatory
          0889 84 6161

Коментар

До: Лагери на главина за смяна на Диско 1

Само да споделя опит с лагера на алтернатора ми - купих със същия номер, но впоследствие се оказа, че той не е подходящ, защото не издържа високи обороти. Верният лагер бил със съвсем различен номер, както ми обясниха след повторното дефектиране на алтернатора, поради сменения лагер.

Коментар

На мен от магазин за лагери на тимкен са ми изкарвали по техен каталог какви са лагерите на джипа.
              За Дискавъри не съм сигурен, но при класика има 2 размера на лагери и главини.
              http://www.agentura.ru/specnaz/gru/spezi_1.jpg
              Lancia Kappa TDS (такъв...италиянски петак) / Land-Rover 88 Series 3 FFR, 2.25Petrol

Коментар

Дайте телефони на този магазин в Дружба който продава Тимкен.
                Това което до тук открих е че на Диско1 лагерите на главината са еднакви и е с един семеринг.Като направя ремонта ще го потвърдя.Иначе кита го намирам при А+Т 96,които се занимават с продажба на лагери SKF и цената му е 86 лв.Но в него влиза-двата лагера+семеринга + зегерка +шайби и незнам си какво още.Лошото е че ми обявиха срок 31 септември.Комплекта е VKBA3420.
                Много им здраве на тия от Мото-Фое,Дару,и т.н.
                Диско 300TDI
                Scott Purgatory
                0889 84 6161

Коментар

Лагер за главина диско 1

Здравейте колеги, днес както си карах "скитника" и изведнъж почна да ми стърже предно ляво колело, закарах го веднага на майстор, свали колелото и установи, че лагера ми е за смяна, каза ми че са два броя тимкен LM603011.
                  Но имало и някаква семерина но неможа да ми каже нито номер нито размери, въпроса мие има ли някой представа как да я търся тази семерина?
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-12-09, 20:28.
                  Discovery I, 300 TDI

Коментар

До: лагер за главина диско 1

Здрасти
                    Я порови тук http://www.lrservice.ru/landrover/donl_d1/
                    има доста хубавки работи.

Предполагам че колеги са сменяли и ще пишат направо размера на семеринга
                    Успех

Коментар

Не се ли обира луфта? На моя има възможност за двукратно обиране. Миналата събота му беше за последно.

Коментар

Е то ще се обере луфта и след два месеца сигурно пак ще е на същото положение, така и така е разглобен по добре да ги сменям тия лагери.
                        Discovery I, 300 TDI

Коментар

По принцип луфтовете се обират,но когато започне да стърже лечението е едно..
                          За семеринг или там ако е нещо дребно виж у Дару Кар например - няма смисъл да чакаш от Англия
                          M.P.

Коментар

Да, семерингите за главините бяха по 7-8лв в Дару. Виж, обаче лагерите им са далеч по-скъпи.

Коментар

Аз въобще и не смятам да поръчвам нищо от Англия, те докато дойдат ще се стопи снега поръчах ги на една местна фирма за авточасти и всеки момент ги чакам да ми ги доставят и да пробвам джипката в снега.
                              Незнам как е при вас, но тук в Севлиево много сняг много нещо.
                              Discovery I, 300 TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X