Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да сложа или да не сложа / 2"/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да сложа или да не сложа / 2"/

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
    ОК.сложи+ 2" исега какво ще го правиш.Ади казваи,че сме се събрали сиирджии и то е ясно че с това само няма да минеш-почна се
    За сега само оптичен тунинг. Гумите засега няма да сменям, но не съм се зарекъл. Нещо бронийка замислям, щото нямаше да слагам лебедка, а такова окачване поръчах. То пуста далавера-цените с/без кебедка еднакви.
    Относно предния пост на Злати да кажа:
    След като преодолях първоначалния стрес от друсането за една седмица и свикнах на возията и след разходката в стара планина мога да кажа мнение-изключително съм доволен. Твърдо и стегнато. Много добре се държи на черно /то не беше много черно/ и на асфалт. Амовете са много добри.
    Има обаче един съществен недостатък: качването е по-трудно.
    Ето го и жУвотното.
    Прикачени файлове
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Защо друса - такива са характеристиките на новото окачване (по-твърдо) или просто предишното е било съвсем сдало багажа ? Питам , защото и аз си мисля за такова , пък не ми се разделя с добрата возия .

Коментар

Такива са характеристиките. Като правиш лифт вдигаш центъра на тежестта и ако са меки пружините, ще е много по-нестабилно. Ако пък нямаш стабилизиращи щанги може да се обърнеш и с 50км/ч.

Моят лифт-кит е на Bearmach, най-после установих. Вози твърдо, по същия начин както на колегата.

Коментар

На такъв малък лифт, не е нужно да друса за да е стабилно.
          Фланци трябват. Колкото вдигаш - толкова разширяваш.

Коментар

Не знам да ли си карал от старите Дискота без стабилизиращите щанги, но те уверям, че е голЕм страх с висока скорост.
            Твърдо било возело...нищо, то се свиква.
            А от фланците нещо ме е шубе...Мисля, че е по-добре джанти с - офсет.

П.П.
            Цецо (c-gul) май просто искаше да си увеличи товароносимостта, а то гледай к'во станА...

Коментар

Аз съм с олекотена задница и яко подскача, но като натоваря е супер и возията заспива...

Коментар

Много неща съм карал но точно това Диско не. Дали е по-страшно от Гранд на 4" без предна и задна стабилизираща щанга.
                Широчината е важна за стабилността на всички.
                Ако можеш да кажеш колко трябва да е офсета на джантата за да излезе гумата с 2" навън, може и с джанти. Аз тая сметка три пъти съм я смятал на теория, а после на практика излиза друго.
                А като надеждност разликата между джанта и фланец е никаква.
                Има джанти на които им се развиват гайките или им се изкъртват дупките и се разпукват по "шевовете", както има и фланци със същите проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
                  Защо друса - такива са характеристиките на новото окачване (по-твърдо) или просто предишното е било съвсем сдало багажа ? Питам , защото и аз си мисля за такова , пък не ми се разделя с добрата возия .
                  2" си друса. Но се свиква за около седмица при постоянно каране. Окачването изобщо не беше сдало багажа и колата не беше с увиснала задница. Просто при по-големи натоварвания / претоварвания/ понякога удряше на тампоните, което пък от своя страна започна да ме дразни. Наистина ако сложиш, ще се разделиш с комфорта.
                  Да си кажа право на втория ден ме боляха бъбреците, а може и да съм си въобразявал.
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Цецо, много яко изглежда. Колкото до друсането... Натоварена джипка вози меко. В тази връзка мисли с какво да го товариш...
                    ---------------------
                    Шофирайте разумно!
                    [IMG]http://htftp.domainbg.com/zzlatev/LR_enthusiast_resize.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от qboby Преглед на мнение
                      ..В тази връзка мисли с какво да го товариш...
                      Ми то варианти много: ракия, бира, мин.вода, мръвки, цимент, киреч, текстил / по 2000м/, разни животни, които "намираме сгазени по пътя" и не на последно място-дрешките на три женки /тя едната е Близнаци, така че може бройката да стане 4/. Това последното не е много тежко ама е Мнооооооооого обемисто и важно.
                      Последно редактирано от Lazar; 23-06-08, 23:28. Причина: оправяне на цитат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X