Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да сложа или да не сложа / 2"/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Да сложа или да не сложа / 2"/

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
    Значи няма нужда. Всичко е наред.
    Те това чаках Те. Бе питах аз трябва ли да се интервнира нещо и ...т.н.
    Отговор: Не не трябва.
    Значи наистина не трябва, Урааааааааааааааа!
    А за "Петракиев"-това е съвсем тривиален Кит-"комплект" за 185 лири без ДДС и транспорт. Просто та просто,
    Ще цитирам евреина Айнщайн: " Не ми харесва тази идея - прекалено сложна е."
    Това е от Падокс. След време ще видим как е като експлоатация.
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Цецо, ти си от късметлиите без чашки. Нема резане и къртене, това е супер. Айде слагай тоя кит преди 7-ми, та да го видим на Стара планина.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
        Цецо, ти си от късметлиите без чашки.
        К'ъв късметлия бе Злати, ще сърбаме направо от бъчвата.... / без чашки/.
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Аз бих те посъветвал да си закупиш TJM или TM от България с 3 години гаранция и сигурен дистрибутор. Може би изглежда по-скъпо, но си заслужава спокойствието . Освен това кит пружини и амове не са чак космическа цена...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
            Аз бих те посъветвал да си закупиш TJM или TM от България с 3 години гаранция и сигурен дистрибутор. Може би изглежда по-скъпо, но си заслужава спокойствието . Освен това кит пружини и амове не са чак космическа цена...
            Това е най-доброто и гарантирано решение. Аз го направих и съм изключително доволен. Но всичко хубаво си има цена.
            www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ами не знам ама аз от тоя кит съм много доволен пък за трите години гаранция аз за толко пари ще си взема 3 такива кита.

С тоя кит (става въпрос за тоя с про комп амове) има един малък проблем-горните втулки на задните амове идват малък диаметър и май трябва да се поръчат нови захващащи шпилки(тия дето излизат от шасито)
              Мисля че в Падок тия дето са -2 " ще свършат работа ама трябва да се пита. Поне при мене беше така.Аз се опитах да реша проблема като сложа други тампони на ухото на амовете,обаче дойдоха малко стегнати и се скина ухото.Все пак първо пробвайте.
              Аз сега замислям нещо съвсем друго за отзад за да мога да сложа 12" амове.

Успех.
              M.P.

Коментар

Мъро най-сетне се обади. Очаквах по-рано ама нейсе. Днес чарколяците пристигнаха.
                Искам да изкажа големи благодарности на Лазар, кото силно и безкомпромисно съдейства за доставката. Още веднъж му благодара. В негова чест даже си смених фара - 1 час след получаване на пратката.
                Дойде и една "КНИЖКА", както я определи Лазар / а тя е дебела 5 см и формат А4/. Това е ремонтно ръководство за Дискавъри до 1994. Много добра и подробна - даже има метрични параметри на рамата с допуски !!?
                Така че който има проблеми може да я ползва виртуално или нормално. Утре почвам окачването и ще постна снимки, макар че вече този кит е виждан / при Чико/
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                  Мъро най-сетне се обади. Очаквах по-рано ама нейсе. Днес чарколяците пристигнаха.
                  Искам да изкажа големи благодарности на Лазар, кото силно и безкомпромисно съдейства за доставката. Още веднъж му благодара. В негова чест даже си смених фара - 1 час след получаване на пратката.
                  Дойде и една "КНИЖКА", както я определи Лазар / а тя е дебела 5 см и формат А4/. Това е ремонтно ръководство за Дискавъри до 1994. Много добра и подробна - даже има метрични параметри на рамата с допуски !!?
                  Така че който има проблеми може да я ползва виртуално или нормално. Утре почвам окачването и ще постна снимки, макар че вече този кит е виждан / при Чико/
                  Браво Цецо, таман на 7-ми ще го видим и ще го тестваш как е новото окачване.
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от Chico Преглед на мнение
                    ...Все пак първо пробвайте...
                    Възможно е да има малки разлики. Например в английския форум половината от тези, които са монтирали същото окачване не са имали никакви проблеми, а на останалите се е наложило да кръцнат тук-там. Един чашките, друг шпилките на шасито, но общо взето дребни проблеми. Мисля, че при по-старите (200тди) няма ядове.

Коментар

Сложих ги. Добрата стара английска возия си отиде безвъзвратно. Сега ще карам един огромен и висок Опел Кадет.
                      Странно но старото окачване явно си е било съвсем читаво, защото джипът се вдигна с точно 5 см. Стъпва осезаемо по-твърдо, даже много повече от осезаемо. Карах само 5 км. и още съм стресиран. По нататък ще свиквам.

Коментар

Ха честито!

Коментар

Омаляха ли му гумите, а? Дай поне една снимка! А някакви проблеми при монтажа?

Коментар

Да сложа или да не сложа / 2"/

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                            Ха честито!
                            Да ти се връща!

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                            Омаляха ли му гумите, а? Дай поне една снимка! А някакви проблеми при монтажа?
                            Странна ми е /джипката/ визуално. Сега като си гледам десктопа намирам сериозна прилика с Рейнжда на Злати / от бронята надолу/-видим мост и увиснал диф.
                            Това, което беше казал Чико за малкия тампон на ухото на задния амортисьор го решихме с металната втулка от стария, но незнам дали ще е удачно. Времето ще покаже.
                            / абе как се прави втори цитат в един пост?/
                            Последно редактирано от Lazar; 30-05-08, 20:28. Причина: сливане на две публикации

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                              Абе сетих се след много време. 'начи казваш 3г гаранция. 'ного добре, ама мулето тогава ще е пълнолетно - има нема 20години. Та ми се вижда леко разточително да плащаш цена за окачване / направо казано за кеф/, съпоставима / съгласно някои обяви/ с цената на Жипката. Това ми мирише като да сложиш джанти и гуми на Уаз за 4000. Кеф цена нема ама....

Имаш лично с инструкции.
                              Лазар
                              Последно редактирано от Lazar; 30-05-08, 22:18.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                                Да ти се връща!

Странна ми е /джипката/ визуално. Сега като си гледам десктопа намирам сериозна прилика с Рейнжда на Злати / от бронята надолу/-видим мост и увиснал диф.
                                Това, което беше казал Чико за малкия тампон на ухото на задния амортисьор го решихме с металната втулка от стария, но незнам дали ще е удачно. Времето ще покаже.
                                / абе как се прави втори цитат в един пост?/
                                Сега част 2, по-големи гуми и тогава ще придобие стойката. А мойто е и с повишена товароносимаст, като сложа 150 кила отзад, би трябвало да е в идеален вид. Ама досега никога не съм слагал повече от 40-50 кила и не знам. Та не се притеснявай, сложи правилните гуми, 31-ци влизат сега без проблем с 2" лифт. А стандартните и при мен , а май и при теб са 29-ки.
                                А втулката според мен не е удачен вариант, защото ограничава движението и може да предизвика проблем с напрежение и чупене на оста на ама. Тия втулки май ще действат като моите чашки на задните носачи, дето ми скъсаха Ловелса. Постни снимки, да видя, и ще ти кажа по-точно.
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X