Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 2.5 П38А (DSE)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: range rover 2.5 dse

Честито за придобивката.
    Има много писано по въпросите ти - използвай търсачката в горния ляв ъгъл
    Принципно, моето предложение е да се обадиш в МотоПфое да си запишеш час за
    цялостна диагностика и смяна на езика.
    След като минеш през тази процедура, най-вероятно ще имаш списък с неща,
    на които да обърнеш внимание,защото все пак си кола на 10г.
    В зависимост от списъка(и позването на търсачката) можеш сам да направиш преценката
    какво, къде и как да го правиш.
    Като цяло днес ми доста свободно, така че можеш да ми звъннеш да й
    хвърля едно око.
    0898456340 Валди
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-01-10, 12:47.
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

До: range rover 2.5 dse

Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
      Здравейте.......ако стане някакъв сакатлък(не дай си боже),в кой сервиз да ходя,
      Обади му се на Влади и елате да лочим кафе и да си клюкаме за "жипки" И пусни някоя снимка да и се порадваме
      .....а за сервиза ако се появи тогава ще му мислим, че едни правят едно други друго
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

До: RANGE ROVER 2.5 П38А (DSE)

В МотоПфое само езика не могат да му сменят!!! Ще променят всички "регионални" настройки в ВеСМа.Дано няма проблеми след това.

Коментар

Първоначално публикуван от mumbler Преглед на мнение
          В МотоПфое само езика не могат да му сменят!!! Ще променят всички "регионални" настройки в ВеСМа.Дано няма проблеми след това.
          Колега може ли да споделиш какво в какво точно се състой регионалните настройки, защото на мен ми смениха езика на английски и колата върви като спъната + автоматичното дигане на прозорците изчезна(знам как да си ги сетвам) само на шофиорския остана. преди като заключвам с ключ се вдигаха всички прозорци +люка се затваряше и тои, алармата ми свири много странно като прегракнала, нивомата се държи много странно в градски условия се напомпва до последно и като за накрая могат ли да се отстрани този проблем или пак трябва да го върнат на италянски.

Коментар

Първоначално публикуван от ALTIDEAD Преглед на мнение
            Колега може ли да споделиш какво в какво точно се състой регионалните настройки, защото на мен ми смениха езика на английски и колата върви като спъната + автоматичното дигане на прозорците изчезна(знам как да си ги сетвам) само на шофиорския остана. преди като заключвам с ключ се вдигаха всички прозорци +люка се затваряше и тои, алармата ми свири много странно като прегракнала, нивомата се държи много странно в градски условия се напомпва до последно и като за накрая могат ли да се отстрани този проблем или пак трябва да го върнат на италянски.
            Всичко без "колата върви като спъната и нивомата" се дължи на манипулациите във ВеСМа с Тестбука.Възстановимо е предишното състояние,но не и с фирмения тестер(или ако се работи с него-избор на "подходяща" държава).

Коментар

Направо ме уплаши, да зема да науча италиански!

Изреченията започват с главни букви, Моля.

Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-01-10, 05:17.
              Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
              0886030780

Коментар

Първоначално публикуван от babuka Преглед на мнение
                направо ме уплаши, да зема да науча италиански!
                Това е единия вариант,другия е да ми се обадиш и ще ти сменя езика.

Коментар

Втория вариант е доста по лесен .

Нивомата се държи много странно в градски условия се напомпва до последно.

Описал съм подобен проблем в моята тема,но ще подскажа сменете си изпускателното клапанче на на клапанния блок.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 04-01-10, 10:53.
                  Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

Първоначално публикуван от pepo 75
                    нивомата се държи много странно в градски условия се напомпва до последно

Описал съм подобен проблем в моята тема,но ще подскажа сменете си изпускателното клапанче на на клапанния блок.
                    Е там все още не съм пипал би ли ми подсказал кое по ред от всичките е изпускателното като вземем за оппорна точка филтъра на колата . Трябва ли да се подготвя преди това със някакви части(в някои теми четох за някакви диафрагми )

Коментар

Това е единия вариант,другия е да ми се обадиш и ще ти сменя езика.
                      Искам и аз да ми смениш и моя език, че нищо не чаткам и на немски!!! Дай си тела че нещо не мога да го намеря в профила?!?

Коментар

Първоначално публикуван от ALTIDEAD Преглед на мнение
                        Е там все още не съм пипал би ли ми подсказал кое по ред от всичките е изпускателното като вземем за оппорна точка филтъра на колата . Трябва ли да се подготвя преди това със някакви части(в някои теми четох за някакви диафрагми )
                        Колега ALTIDEAD това изпускателното клапанче и се вижда от вън на пласмасовата кутия на клапънния блок,до шлаухките на възглавниците-прилича малко на омален въздушен филтър

http://www.p38spares.co.uk/commerce/..._Silencer.html

Коментар

Първоначално публикуван от pepo 75 Преглед на мнение
                          Колега ALTIDEAD това изпускателното клапанче и се вижда от вън на пласмасовата кутия на клапънния блок,до шлаухките на възглавниците-прилича малко на омален въздушен филтър

http://www.p38spares.co.uk/commerce/..._Silencer.html
                          Не обърквай човека.Ще кажа само че това не е клапана

Коментар

До: Range Rover 2.5 П38А (DSE)

Въобще не го бъркам,при мен този "сайленс клапан" се беше задръстил до такава степен,че не пускаше излишния въздух на вън,а го връщаше във възглавниците и за това в града докато карам се вдигаше .

Кое как се казва на английски език, преместени ...ТУК
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 05-01-10, 21:42.

Коментар

Първоначално публикуван от pepo 75 Преглед на мнение
                              Въобще не го бъркам,при мен този "сайленс клапан" се беше задръстил до такава степен,че не пускаше излишния въздух на вън,а го връщаше във възглавниците и за това в града докато карам се вдигаше .
                              Това не е никакъв клапан,а заглушител,обезшумител и т.н. При изпускане на налягане от системата за да се предотврати противния съскащ шум въздуха минава през него за обезшумяване.То си го пише и в името ама.......

Коментар

Прав си .явно съм се подвел понадписът на английски,но проблема при мен се реши от там.Така беше се задръстил от пепелта,която се отделя от гранулите на изсушитела.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X