До: Аз също се присъединявам с Range Rover 2.5 DSE
Лелеееее....мога да кажа, че ми останаха очите.
Много мераклийски направено.
От онова, което съм виждал от чуждите форуми, не съм попадал на машина подготвена по този начин.
Обикновено има сериозни гаври с външния вид, но тук......
И да, цената е добра, поне за онова, което виждам.......за другото времето ще покаже.
Но определено ти стискам палци да нямаш никакви проблеми с чудесната машинка.
Лелеееее....мога да кажа, че ми останаха очите.
Много мераклийски направено.
От онова, което съм виждал от чуждите форуми, не съм попадал на машина подготвена по този начин.
Обикновено има сериозни гаври с външния вид, но тук......
И да, цената е добра, поне за онова, което виждам.......за другото времето ще покаже.
Но определено ти стискам палци да нямаш никакви проблеми с чудесната машинка.
Тази сутрин при -11 градуса запали от половин оборот. Има пълния борд компютър с автопилот и т.н., двузонов климатроник, махагон, кожа от нам кво си четириного в абсолютно перфектно състояние, подгряване на седалките, фабричен ел шибедах и всичко в перфектно работещо състояние а багажника му е пълен с резервни консумативи голяма част от които чисто нови - предна перка, тампони, гумени уплътнения, филтри, gearbox kit и т.н. Само трябва да го закарам да ми махнат лампата на възд. възглавници на таблото защото са откачени за да не изкочат неиде из горите при некои чукване, както и лампата за въздушното окачване защото е премахнато изцяло и сега е на пружини.
наистина стана перфектен и върви зверски тaка че колегата с здраве да си го кара
Коментар