Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 2.5 П38А (DSE)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Аз също се присъединявам с Range Rover 2.5 DSE

Лелеееее....мога да кажа, че ми останаха очите.
    Много мераклийски направено.
    От онова, което съм виждал от чуждите форуми, не съм попадал на машина подготвена по този начин.
    Обикновено има сериозни гаври с външния вид, но тук......
    И да, цената е добра, поне за онова, което виждам.......за другото времето ще покаже.
    Но определено ти стискам палци да нямаш никакви проблеми с чудесната машинка.
    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Честито,

добре дошъл. Машината изглежда много внушителна и добре направена. И аз с радост ще я огледам на живо, когато имаме сгоден случай.

Много безаварийни километри и много радости.

Поздрави

Коментар

Еййй, убавец! Чак и на мен ми се прииска П38

Отсега ти казвам обаче, че при много каране в дълбока кал, маншоните на каретата стават консуматив. Тъй, че поглеждай по-често, щото хубавите каретата са скъпички.

Коментар

...ей така гледам, и ти се радвам също, много добре изглежда и хич да не ти пука за волана Дано те радва дълго

Коментар

Честита придобивка и безаварийно
            AUDI A6 2.8 V6 Quattro

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
              Еййй, убавец! Чак и на мен ми се прииска П38

Отсега ти казвам обаче, че при много каране в дълбока кал, маншоните на каретата стават консуматив. Тъй, че поглеждай по-често, щото хубавите каретата са скъпички.
              Да си кажа честно едва ли ще се прави офроуд с тази каручка. Понеже имам един пес дето много ми е на сърце а в града немога да го пускам да тича на воля се загледах по джипки. После взе че падна и големия сняг, и понеже я му направя я не 500км на месец а много ми хареса като го видях затова го и купих. Иначе поразгледах някой неща, уинчера е таивански Come.up DV-9000i модел, амортисьорите са IronMan,шнорхела не е самоделка но утре като ми дадат фактурите за всички части ще го видя каква марка е, гумите са някакви Maxxis Mudzilla LT, джантите са некви английски Compomotive, вече за пружините, тампоните, и други дребни неща не ме питайте защото немога да ги видя. Само видях, че двете чисто нови колана за теглене който ми останаха наследство са по 280лв. всеки, което малко или много си е бонус Тази сутрин при -11 градуса запали от половин оборот. Има пълния борд компютър с автопилот и т.н., двузонов климатроник, махагон, кожа от нам кво си четириного в абсолютно перфектно състояние, подгряване на седалките, фабричен ел шибедах и всичко в перфектно работещо състояние а багажника му е пълен с резервни консумативи голяма част от които чисто нови - предна перка, тампони, гумени уплътнения, филтри, gearbox kit и т.н. Само трябва да го закарам да ми махнат лампата на възд. възглавници на таблото защото са откачени за да не изкочат неиде из горите при некои чукване, както и лампата за въздушното окачване защото е премахнато изцяло и сега е на пружини.

Коментар

Честито и от мен!Много добра цена за този сладур,според моето скромно мнение.Дано те слуша дълго време!

Коментар

Със здраве да си я караш колега ! Завиждам ти , не в лошия смисъл де
                  Горд собственик на Terano 2 , Исузо Трупър ,Jeep Grand 5.2 !!!

Коментар

Честито да не се чупи,пък другото е удоволствие. Между другото и аз благородно ти завиждам,успех и безаварини километри.
                    Големите мъже си играят с големи играчки

Коментар

Неприлично красив е.. Честито, и само радост..
                      [COLOR=#01b4f8][B][URL="http://forum-lines.ru/"][IMG]http://forum-lines.ru/rez/ab42532.gif[/IMG][/URL]
                      [/B][/COLOR][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/picture.php?albumid=469&pictureid=6937[/IMG][COLOR=#01b4f8][B][FONT=Tahoma][COLOR=Navy]
                      Land Rover Range Rover 2.5 TDS - 95'[/COLOR][/FONT]
                      [/B][/COLOR]

Коментар

Браво, добра машинка за добри пари, дано да ти е на късмет ама ако речеш да се качваш до мазалат да знаеш че е като разходка в парка с тази машина. Апетита идва с яденето...
                        Диагностика на Land Rover и Rover - GSM нула 888 67 44 две две

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Много стегната машина, с кеф ще я видя на живо. Любопитното е как е направен тунинга и къде, защото това е може би най-хард Р38 -цата в България. Поне аз не знам за друга такава.
                          Машината е правена в габрово от Велин Пеев и приятели частите са професионални за off road състезания а окачването е iron man с нитро газ амортисьори ако ти харесва може да ти направим и на теб наистина стана перфектен и върви зверски тaка че колегата с здраве да си го кара

Коментар

Честит джип и от мен много е наточен . С здраве да го караш и да те слуша!!!
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Жив и здрав и много безаварийно каране, ама тоя кентавър освен в гората за др не става а ние дето имаме по една кола се стремиm да съчетаваме лукс, надеждност, здравина, външен вид и мн други за това не са такива джипките за такъв сериозен offRoad!!!

Коментар

range rover 2.5 dse

Здравейте, приятели!
                                Наскоро(миналата седмица) си купих RANGE ROVER 2,5 DSE 99г. и бих искал някой и друг съвет(нищо не разбирам, но мерака беше голям!):
                                -колата е на 200000км.?,ще ми се да направя някаква диагностика- нужно ли е и ако да-къде е най-добре?
                                -колата е от Италия и съответно съобщенията са на италиански(естествено нищо не разбирам)- има ли начин да се смени с английски?
                                -ако стане някакъв сакатлък(не дай си боже),в кой сервиз да ходя, щото нищо не разбирам
                                Иначе колата си е много запазена и много добре се държи на пътя,не съм я пробвал OFF, единствения ми проблем за сега е италианския (дано си остане така!)
                                БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ВСЯКАКВИ СЪВЕТИ!
                                Land Rover FREELANDER 2 td4 S 2013г. Facelift
                                0886030780

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X