Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover 2.5 П38А (DSE)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Аз също се присъединявам с Range Rover 2.5 DSE

Поздравления ! И по-добре свиквай, че иначе е много главоболно това с обръщането

Коментар

Първоначално публикуван от Captain Jack Sparrow Преглед на мнение
      Честито колега!Да си го караш със здраве.А за волана има много изписано,ама аз ти препоръчвам да го покараш малко така и тогава да го местиш от грешната(лява) страна,ако не успееш да свикнеш.

Не аз си го карам без проблеми с десния ... тои е автомат и ми е супер удобен ама знам ли и аз ... ако е с ляв ще може да го кара и жена ми Утре ще ви покажа снимки и съм сигурен че ще ви хареса

Коментар

Това жена и джип е смъртоносна комбинация
        Аз на моята съм и казал всички други коли може да кара но МОЯ РР нееееее.
        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 02-01-10, 12:49.
        [SIGPIC][/SIGPIC]Нека да не бъркаме "хубавите" пътища в България със самолетни писти. Колеги карайте бавно нека се виждаме по-често.:cool::D

Коментар

Честито и от мен колега,
          Много безаварийни километри и както ти е казал Вельо
          "Да се слушате и радвате дотам и обратно!"
          Аз също бих искал да видя снимки как са го направили, защото
          "наточени" П38-ци за офроуд съм виждал само в английските форуми.
          "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Честито колега!!!
            Да си го караш със здраве, и много безаварийни км. ....

.... напиши си в профила от къде си.
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Честито колега, чакаме снимки да се порадваме

Коментар

Ето и първите снимки на моята нова каляска Приемам коментари и критики. Немога да изброя марките на отделните чарколаци с които е накичена, но съм сигурен че повечето от вас ще ги познаят какви са само като ги видят Иначе го набухах веднага в големите преспи и не само че не ги усети ами дори не се замисли, което малко ме обиди
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от hibit Преглед на мнение
                  Ето и първите снимки на моята нова каляска Приемам коментари и критики. Немога да изброя марките на отделните чарколаци с които е накичена, но съм сигурен че повечето от вас ще ги познаят какви са само като ги видят Иначе го набухах веднага в големите преспи и не само че не ги усети ами дори не се замисли, което малко ме обиди
                  Красота.... красота... Честито ! Дано само хубави емоции ти докарва Красавеца ! Успех !

Коментар

Приказка!!! Само прекрасни моменти да имате.
                    LR Discovery I 300 TDI

Коментар

Много стегната машина, с кеф ще я видя на живо. Любопитното е как е направен тунинга и къде, защото това е може би най-хард Р38 -цата в България. Поне аз не знам за друга такава.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Честито и от мен,много километри на удоволстви и радост.
                        Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                        "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                        "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                          Много стегната машина, с кеф ще я видя на живо. Любопитното е как е направен тунинга и къде, защото това е може би най-хард Р38 -цата в България. Поне аз не знам за друга такава.

Ами собственика и има 2 Диско-та и от доста години ходи по офроуд. Голиам запалянко е и наистина доста е образован на темата подготовка на един джип за гората. Едно е сигурно че абсолиутно всичко сложено по него е чисто ново, от висок клас и от реномирани марки за офроуд оборудване. Правил го е той с двама приятели които имат сервиз но не специялизиран за офроуд и смятам че много ама много читаво са го направили.
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-02-09, 14:03.

Коментар

Между другото ... аз нямам на идея какво би струвала да се купи така направена джипка от тази марка и модел, с тези джунджурии по нея, ще кажа само че я купих под 10 000лв., така че вие предценете дали съм инвестирал правилно.

П.С. Разбира се платих я на тази цена благодарение на кризата, но някои беше казал 'Инвестирай по време на криза'
                            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 26-02-09, 14:03.

Коментар

Със здраве да се ползва!
                              Окачването ми приличана Iron Man
                              Лебедката може би китайска няква(което не я прави лоша стига да си върши работата)
                              Шнорхел - най-вероятно самоделка.
                              Полиуретанови тампони
                              Подстригани калници
                              Абе хубава машинка
                              M.P.

Коментар

Честита да ти е, колега, разкошно изглежда, завиждам ти благородно... И аз съм се наточил за нещо подобно по-нататък, засега трупам опит в джипирането с моя фъстък, но макар и малък минава навсякъде, какво да кажем за ТАКАВА ХАЛА, че и с лебедка отпред, е как ва не се пуснеш в ниското че да се вържеш и изтеглиш после... Направо е страхотна машината на вид, дано и да нямаш никаква грижа с нея.
                                Само внимавай с дирекцията, че е пълно с убийци, знаеш, авсе пак отдясно не е като отляво зад по-високо МПС...
                                Успех и безаварийно!
                                Galoper Exceed V6 3.0 1998 къса база

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X