И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Има едни подели на ПСА със външна вакуум помпа с клиновиден ремък. Тя си е със собствено картерче за масло и е напълно самостоятелен агрегат. По спомен ги има на ситроен ЗХ с дизел. Даже и задвижване с ел мотор може да и се пригоди ,ако няма място при мотора.
Ако ще се отделя помпата то има съвсем сгодни електрически.
Пропуснал съм да закача линковете на някои Балмар алтернатори.
Първия линк на страници 6 и 7 има различни решения за връзване на алтернатори. На някого може и да са му полезни.
На втория линк, от любов към спорта 310 амперов алтернатор. И съм виждал да ги прави.
Ето му я и “кривата” на обороти/произвеждан ток. Още на 2500 оборота на алтернатора /на мотора ще са доста по ниски/ си прави 180 ампера. Ама това добиче иска 15 конски сили да го въртят. Там как е положението?
Ясене, колко е сложно да се избушат вградените регулатори на двата алтернатора /тоя с вакума и новия Бош 200 амперов дето го мислят/ и да им се изкарат карантиите за външно регулиране с един регулатор? Знам, ме може, ама колко е сложно и надеждно не знам. При нас само цъкаме клемите и се возим, ама има кой да плаща масрафа.
Коментар