От чисто любопитство искам да попитам как е возията след смяната? Моя паметник е със абсолютно същите прижуни и амортисьори и вози доста твърдо.
На асфалт не натоварен стои много по-добре от преди. Както при теб вози по-твърдо, но го усещам само отзад. От пред имам лебедка и тя компенсира. Натоварен отзад нещата си идват на място. Стегнат и добре стоящ на пътя.
Извън пътя не натоварен ме кефи много, но не съм имал възможност да карам на скорост за да усетя дали скача повече от преди. Натоварен не съм имал възможност все още, но се надявам да е скоро и ще споделя.
Като цяло съм много доволен и не съжалявам. Още повече, че по принцип винаги съм карал с по-твърдо окачване .. в предишния живот, та това не ми е проблем.
Георги Танев (0+)
Land Rover Discovery 1 300 TDi
Land Rover Club Bulgaria
0887 930 238, 0878 797 768
От: Дискавърито на Жоро, тема за споделяне и съвети!
Момчета, някой знае ли как културно да демонтирам напречните греди на рейлинга? Не знам как им е наименованието на английски за да потърся в нета .....
Георги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Момчета, някой знае ли как културно да демонтирам напречните греди на рейлинга? Не знам как им е наименованието на английски за да потърся в нета .....
Land Rover Discovery:
- ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.". Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!
Жоре, твоите (поне една, а май всичките) са обезопасени допълнително с планка, занитена от двете страни - само за надлъжните рейки.
Така го взех, свалях ги за нещо и ги нитвах пак, че ми се стори по-надежно.
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Първата към двигателя е нитована Насе, останалите не са. Гледах сутринта преди да тръгна за работа. Чудя се дали да не ги махна, че и без това нищо не качвам горе, а при движение жестоко свири въздуха през тях.
Георги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Някой софийски пич да има два фланеца за тест дали ще опират някъде гумите? Те са 245/75/16 и с два инча лифт. Пък, ако някой е минал по трасето и не опират да казва да поръчвам на Данчо от Стара Загора.
Георги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Някой софийски пич да има два фланеца за тест дали ще опират някъде гумите? Те са 245/75/16 и с два инча лифт. Пък, ако някой е минал по трасето и не опират да казва да поръчвам на Данчо от Стара Загора.
За софиянци не знам ,но на мен ми се намират при това отлежаващи в кашонче
rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Ми пращай тогава. Най-много в последствие да отлежават при мен
Утре ще ги изпратя .
rusev : Най-обичам заводските решения. В една автомобилна фирма има достатъчно високоплатени умни глави. Единствено в offroad-bulgaria.com има повече и по-подготвени специалисти.
0898 51 31 46
Дидко, моля те прати ги в сряда. Че ако ги пратиш утре ще дойдат в сряда, а в сряда целият ми отдел се пръска по планините и няма да има никой в офиса. Адреса помниш ли или да го напиша пак?
Георги Танев (0+)
Land Rover Club Bulgaria
Коментар