Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз вече в отбора на Land Rover Discovery 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз вече в отбора на Land Rover Discovery 1

Ако Диското е със стандартно окачване и се кара основно по асфалт няма проблем карето да е гумено, но ако има малко лифт и се ползва и извън пътя, предпочитам да е желязно. Не вярвам желязното каре да навреди толкова много на трансмисията, освен ако имаш навика да пускаш рязко съединителя. Ето как изглеждаше моето след около 2000км и подложки 35мм на пружините:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_4715.JPG
Прегледи:2
Размер:85.0 КБ
ID:5367473

Коментар

На моето болтовете са се събрали по двойки.Даже ми се струва че са пробивани нови дупки в гумата защото са пилени главите на болтовете м....им джамбазка.За сега съм със стандартно окачване,едно по едно
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Живко, ако се комбинира цената за доставката с други чаркалаци-тя ще се разпредели върху всичките, а оттам пада и цената на частта. Ама това са всеизвестни факти, сигурен съм, че си наясно.

За каретата-ако аз си взема диско-едно от първите неща които ще направя е смяната на гумата с желязо...
        Когато разбрах, че там има гумено каре гледах ей така...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
          Колега, регестрирах се в този сайт и започнах процедура по поръчване но, нещо математиката не излиза.26,5/каре/+15/доставка/=41,5+8,3 ДДС=49,8Х2,3888=118,96ЛВ-за 130лв го взимам още утре от тук.Или аз нещо бъркам.
          Честито Колега, много безаварийни. Там където си снимал твоето Диско съм виждал и други наточени Диско-та. Там да не ви е сборен пункт на фенове на марката в Ямбол? Минавам от време на време (жената е от Ямбол) и току ги видя, я окаляни я паркирали.
          На въпроса с карето - провери на сайта http://www.wildrovers4x4.com/indexbg.htm в Момин сбор при Крис, мисля, че там има карета от 40 до 90 лв. в зависмост дали са от алтернативен производител или оригинални).
          LR Disco II 99 - TD5
          www.lre-bulgaria.org

Коментар

Колега, регестрирах се в този сайт и започнах процедура по поръчване но, нещо математиката не излиза.26,5/каре/+15/доставка/=41,5+8,3 ДДС=49,8Х2,3888=118,96ЛВ-за 130лв го взимам още утре от тук.Или аз нещо бъркам.
            А в е-бей? Ето тук например:
            http://www.ebay.co.uk/itm/Land-Rover...-/250376919654
            LR Disco II, Td5

Коментар

Честито Живко,
              дано те слуша машината и никъде да не те оставя!
              Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
              Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Цените в Падок (или друг английски сайт) се връзват ако поръчваш повече неща накуп - 15-те паунда доставка покриват пакет до 30кг и разхвърляни на повече артикули почти не влияят на крайната цена.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от Радослав Стефанов Преглед на мнение
                  Честито Колега, много безаварийни. Там където си снимал твоето Диско съм виждал и други наточени Диско-та. Там да не ви е сборен пункт на фенове на марката в Ямбол? Минавам от време на време (жената е от Ямбол) и току ги видя, я окаляни я паркирали.
                  На въпроса с карето - провери на сайта http://www.wildrovers4x4.com/indexbg.htm в Момин сбор при Крис, мисля, че там има карета от 40 до 90 лв. в зависмост дали са от алтернативен производител или оригинални).
                  Благодаря за пожеланията.Мястото кадето е снимано е базата на Ники със синия самурай и там е нещо като сборно място на любителите на оффроада от нашият град,е не на всички.Трите Дискота които си виждал там са мнооого напред с материала,не мога да се меря с тях.
                  Моето го закарах в сервиз за пълна профилактика.

Коментар

Ако не ти се чака се обади на ''wildrovers'' в Момин Сбор имат ги налични на цени почти като в Paddocs и доставят с кориер на следващия ден.Телефона им е 0884336109.Иначе Диското е супер честито!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Живко, ако се комбинира цената за доставката с други чаркалаци-тя ще се разпредели върху всичките, а оттам пада и цената на частта. Ама това са всеизвестни факти, сигурен съм, че си наясно.

За каретата-ако аз си взема диско-едно от първите неща които ще направя е смяната на гумата с желязо...
                      Когато разбрах, че там има гумено каре гледах ей така...
                      За първата част е така-когато поръчвам дреболии(задължително събирам няколко) грубо умножавам по 3 и сметките излизат.
                      Е,па Кольо,точно ако си вземеш Диско,махнеш му гуменото каре,и го караш като Витарата се приготви за усилени полуоски и дифове-точно ти знаеш как се вади усукана и скъсана полуоска от дифа.Данчо кара по-кротко и там може да изкара.Е,добре де,ако се кара и с нормални гуми(МТ) също има шанс,но ако говорим за Каймани и Бутонки -директно влизаш във филма.
                      2023 Honda CRF 300 Rally,2017 Dacia Duster 1,5dci 4x4 леко пипната, 2013 Honda NT700 Deauville,ABS

Коментар

Хе хе, ако си взема диско то няма да е за извращения. Просто по-голяма и по-проходима семейна кола. И пак бих му сменил карето
                        Ама май няма да си взема, разхода от 10/100 дизел ми е малко неприятен. Знам, знам, че не е много като за такава машина, но за моя джоб си е голям. А това е по-страшното, цената за купуване се дава веднъж, но за гориво-всеки ден...

Живко, извинявай за спама.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Честито,дано те слуша Англичанина.
                          LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Здравейте, има ли опция двигателя на Диското /300тд/да е с верига,и освен 2,5 какъв друг/дизелов/ мотор може да има.

Коментар

Здравейте, има ли опция двигателя на Диското /300тд/да е с верига,и освен 2,5 какъв друг/дизелов/ мотор може да има.
                              ..........

http://www.mdengineering.co.uk/

http://extremerecovery.wordpress.com...rtaltek-axles/

http://www.yican.com.au/tbd.html
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 28-04-12, 19:28.
                              Land Rover Discovery:
                              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
                                Благодаря, но това е на непонятен за мен език.Питам защото в момента диското в сервиз за обслужване и ще излезе че е с верига и май двигателя не е 2,5/това по номера на двигателя/.Ще стане ясно като го отворят
                                Последно редактирано от jaxan; 28-04-12, 19:44.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X