Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз реших да порасна ;) Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз реших да порасна Range Rover Classic

Е на тия кво им е? Моите, нали съм профи, ги снимах срещу слънцето. Имам от процеса, ама там е в незавършен вид.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Като стана дума за скъпи брони за класик, при мен има една чисто нова на equipe4x4.Не е качвана на кола и според мен е най-доброто което може да се купи с пари.Карал съм с такава години наред на състезателния класик и още е здрава!!!
      Цената с малката защита е около 1600лв.
      Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Ами мога само шапка да ви сваля за това, което сте причинили на този красавец
        Бронята е перфектна, а побирането и на лебедката там си е направо чудо за мен!
        Но вида броня от снимката не е търсената от мен. Моята има много кусури, не споря, но тя е съвсем различен тип.
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

• От: Смяна на двигателя на Range Rover Classic

Взех едно двуврато Диско със 300д, R380 и раздатка с блокаж (моята е Борг Уорнър)...
          Какво ще кажете за това коя раздатка да оставя? Отзад си имам на моя АРБ.
          Някой ако търси части - да започва да си ги запазва - ще се продава всичко без пълният комплект мотор-скорости-раздатка. Но на лично - преди да съм пуснал обявата.

Коментар

Аз бих казал запази си раздатката от диското, но си карай с твоята.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
              Взех едно двуврато Диско със 300д, R380 и раздатка с блокаж (моята е Борг Уорнър)...
              Какво ще кажете за това коя раздатка да оставя? Отзад си имам на моя АРБ.
              Някой ако търси части - да започва да си ги запазва - ще се продава всичко без пълният комплект мотор-скорости-раздатка. Но на лично - преди да съм пуснал обявата.
              Трябва ми гредата под скоростната кутия, ако е там.
              Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

След един бърз мунинг колата замърка
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Моля модераторите да преместят от пост 130 вкл. мненията в темата "И аз реших да порасна Range Rover Classic", че да не цапаме тук не по темата.
                  Направихме няколко кръгчета днес в снега - двигателя чудно някакси не рипаше и не скачаше. В последствие се оказа, че предишният собственик е сложил "комин" с доста малък диаметър
                  За този тунинг говори Търтея

И да се похваля - за точно 3 часа моя собственост вече използвах жокера "обади се на Илийката да те издърпа от дерето"

На прибиране обаче забелязах първи сериозен дефект. Явно като загрее скоростите едвам влизат - педала има много малък ход
                  Вчера докато го оглеждах и днес (предполагам докато беше студен) си влизаха нормално...

Коментар

Кой знае какво масло има вътре.
                    Насе,ако ще сАдиш дизела от Диското при теб си запази поне РК-та от Рейнджа.Че е по здрава...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Борг Уорнара е по-добра..........докато е здрава виско муфата.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                        Кой знае какво масло има вътре.
                        Насе,ако ще сАдиш дизела от Диското при теб си запази поне РК-та от Рейнджа.Че е по здрава...
                        Така ще правя, че моя отдоле и отгоре си го познавам и си е пушка
                        Може да ви покажем някой ден набор от фенски тунинг - ще ви паднат ченетата какво правят хората, ма утре, ако не вали ще има снимки.

Коментар

Давай да гледаме. Да се отваряме, един вид.

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                            Може да ви покажем някой ден набор от фенски тунинг - ще ви паднат ченетата какво правят хората...
                            Давай тоя френски тунинг, че цяла нощ не съм спал да го чакам!
                            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Тунинга е фенски, не фРенски

Започваме с леко тунунгован заден мигач:

Специални огледала с мигач тип "илиенци"

Тунунг фар с мигач - крЕстални:

Шнорхел - тип Сафари

Забележете и специалният модел ванти!

П.П. причината за прецаканият педал на скоростите се оказа капачката на казанчето за течноста за съединителя - май е от някаква белина или нещо подобно, дет горе-долу става и държи, обаче като съм я подържал под наклон леко е останал без течност

Коментар

Огледалара верно са от Илиянци.И аз съм с подобни.Тея ако не ти трябват,на мен в гората са ми консуматив...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X