Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз реших да порасна ;) Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: И аз реших да порасна Range Rover Classic

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
    Ъъъ... при мен тази греда стои отдолу на надлъжните. Май няма нищо общо.
    Като е отдолу какво държи тази греда,ти имаш ли я?Знам,че е тъп въпроса при положение,че я търсиш,но все пак да питам дали си сигурен за мястото.

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
      Като е отдолу какво държи тази греда,ти имаш ли я?Знам,че е тъп въпроса при положение,че я търсиш,но все пак да питам дали си сигурен за мястото.
      Не държи нищо - на теория просто фиксира разстоянието между надлъжните. Отнема степен на свобода, нАучно казано. Може и да служи за основа, ако се прави някаква защита на трансмисията. По чуждите форуми се твърди, че липсата и не е фатална, стига предната да си е на мястото. Само че аз искам да махна предната, защото след лифта кардана ми опира в нея при разгъване, а двете не са взаимозаменяеми.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Не държи нищо - на теория просто фиксира разстоянието между надлъжните. Отнема степен на свобода, нАучно казано. Може и да служи за основа, ако се прави някаква защита на трансмисията. По чуждите форуми се твърди, че липсата и не е фатална, стига предната да си е на мястото. Само че аз искам да махна предната, защото след лифта кардана ми опира в нея при разгъване, а двете не са взаимозаменяеми.
        Явно ти имаш и предна... А щом имаш и искаш да я махаш - ми премести предната назад Колко да са - 8 дупки
        Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
          Явно ти имаш и предна... А щом имаш и искаш да я махаш - ми премести предната назад Колко да са - 8 дупки
          Не са проблем дупките, а формата. Тази е права, а предната е извита и ако я преместя ще увисне много.
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

И при мен след лифта предната почна да пречи на кардана.С флекса издълбах един продълговат отвор и му заварих една ламарина 2мм.Ако искаш мога да го снимам да добиеш представа.Допълнително си направих още две гредички към които хванах защитата.Аз по джипа не махам нищо,само слагам.Ей тези червените

Коментар

Хайде да посъживя темата малко, че промени много, па не съм ги отразил...
              Първо... смених двигателя - вече съм с островен 300тди. Снимки по операцията има в темата на Военна рампа. Ето го вече работещ и в движение:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0262.jpg
Прегледи:1
Размер:277.0 КБ
ID:5366103 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0264.jpg
Размер:188.8 КБ
ID:5366104 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0265.jpg
Размер:200.1 КБ
ID:5366105 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0266.jpg
Размер:207.1 КБ
ID:5366106 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0267.jpg
Размер:277.8 КБ
ID:5366107 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0268.jpg
Размер:217.7 КБ
ID:5366108
              Кален е вече под капака, ма тва е от сезона Махнах цялата "електроника" от 300тди и стана 200тди Имам още някой работи да дооправям, ма и на тях ще им дойде реда.
              Бях си купил и водачи за задните пружини - то се оказа голема философия да си ги сложи човек... брей...
              Основният проблем е, че болта, който трябва да влезе отгоре, няма начин да го направи без бой:

Име:IMAG0274.jpg
Размер:84.4 КБ
ID:5366109 и затва - малко побългаряване - фаска на дупката и леко кривене на купето: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0275.jpg
Размер:61.4 КБ
ID:5366110 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0276.jpg
Размер:29.9 КБ
ID:5366111
              И после влиза с фифъл: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0277.jpg
Размер:71.3 КБ
ID:5366118 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0278.jpg
Размер:73.9 КБ
ID:5366123 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0281.jpg
Размер:98.2 КБ
ID:5366127

После, с помоща на жената, направихме ей тази шукария с цел да има къде да си сложа бутоните за блокажите, лебедката и други измислици на съвременният офф:

Име:IMAG0287.jpg
Размер:193.5 КБ
ID:5366128 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0288.jpg
Размер:178.6 КБ
ID:5366129 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMAG0289.jpg
Размер:177.4 КБ
ID:5366130
              Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X