Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз реших да порасна ;) Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз реших да порасна Range Rover Classic

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
    Тия са всичките един дол дренки и в общи линии няма да получиш това, което търсиш. Намери си (или си направи!) такъв.
    Това нещо как се монтира,че като гледам може да се направи ама нещо не мога да му схвана концепцията?

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
      Това нещо как се монтира,че като гледам може да се направи ама нещо не мога да му схвана концепцията?
      http://www.okoffroad.com/okrovers/tech-qtdiffguard.htm - картинките са отдясно.
      Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Виж тук: ... ЦЪК
        Land Rover Discovery:
        - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
        Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER PETRAKIEV Преглед на мнение
          Виж тук: ... ЦЪК
          Да разбирам ли, че може да ти е останала една свободна или поне за продаване
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
            Да разбирам ли, че може да ти е останала една свободна или поне за продаване
            Не, нямам за продаване, купил съм две и съм ги монтирал.
            Там съм споделил/дал размерите, Симо си направи по тях, негов вариант.
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 01-06-11, 13:44.
            Land Rover Discovery:
            - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
            Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Ето ти идея за защита на диференциала.
              За мен това е най-добрия вариант, на който съм попадал. Лесен за направа(няма как да струва повече от 10-12лв на лазера да ти изрежат ребра в желаната форма), наистина много здраво, няма да задържа кал и т.н. По мое мнение се нуждае само от още 1-2 ребра.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5666_diffguard2_2_1.jpg
Прегледи:1
Размер:50.2 КБ
ID:5282309
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

И директно заварено за прасето?

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                  [ATTACH=CONFIG]336487[/ATTACH]
                  Тъкмо измислих как да направя защита и ти ме върна в първи клас,утре пак с рулетката и на моста.

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                    За мен това е най-добрия вариант, на който съм попадал. Лесен за направа(няма как да струва повече от 10-12лв на лазера да ти изрежат ребра в желаната форма), наистина много здраво, няма да задържа кал и т.н. По мое мнение се нуждае само от още 1-2 ребра.
                    [ATTACH=CONFIG]336487[/ATTACH]
                    Не стаа за предния диф - няма място за щангите
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ми,че облечето го диф-а с 8-ца и ще стане брутален...
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Не стаа за предния диф - няма място за щангите
                        Търтей, толкова ли няма място?!
                        Действайте тогава както Соти предлага

Пък ако искате да стане както се казва "веднъж" и по учебник, ето идейка
                        Едно подобно капаче, пък преди това подготвяте ей така кожуха
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:arb cover.jpg
Размер:63.5 КБ
ID:5282342Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00273.jpg
Размер:127.5 КБ
ID:5282343
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Днес започнахме същинската работа по моята "броня по желание"
                          Аз като отявлен дразнител не слезнах от главата на Търтей за да може да направим бронята както аз искам, че "купешките" нещо не ми лягат съвсем на сърцето...
                          Първоначалното ми желание беше да заврем лебедката долу между рогата (рога викам на краищата на рамата), обаче, пуст климатик, много бута нещата напред.
                          След сума ти чудене, мерене и маяне решиме - ще е над тях. Направихме две "кутии", чрез които удължихме рогата и върху тях легна плочата на лебедката:

Изрязахме стърчащите краища и заварихме хубаво плочата за рогите, после грундирахме

и после - естествено - почивка

Явно разтреперен от вълнение не съм фокусирал добре последващите действия

Поокастрихме лекинко решетката

И ето как ще изглежда самата лебедка

Стърчащите роги вече са отрязани под ъгъл надолу.
                          Утре продължаваме и ще има още снимки

Коментар

Не беше ли по добре да напъхате лебедката между рогата?Гледам,че има разтояние.

Коментар

Не беше ли по добре да напъхате лебедката между рогата?Гледам,че има разтояние.
                              Има разстояние, но "ъгъла на атака" става много по-малък.
                              Радиатора за климатка стой в основата на този заговор - дори и да я бяхме турили долу, между рогите, тя нямаше да може да влезне повече от 5-6 сантима навътре. А като я дигнем 15 нагоре и 6 напред... Смятай
                              Не че стана драстично по-голям, не че е и много значителен (ъгъла де), ма понякога и сантим не стига

Коментар

Ето как стои на светло. Все пак я сглобявахме до 22ч. в петък...

И в естествена среда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X