Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз реших да порасна ;) Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз реших да порасна Range Rover Classic

Ето как изглежда и завършена:
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

От доста време се оглеждаме за фарове, че нашите бяха ръждясали немалко. Дори бяхме сложили и ксенонки.
      Различните модели на пазара се движат между 20 (за руски) до 500. Класика е със стандартни кръгли фарове като голф 1,2, трабант, жигули и какво ли още не.
      В края на краищата си взехме wipac - от дару излиза 112 кинта комплекта!
      Това е само рефлектора със стъклото отпред. Мисля, че цената е поносима, още повече за фарове от такава марка. За тези пари може да си намерите "Депо" (корейски) с доста противоречиви отзиви.

Коментар

Здравей,колега интересно ми е да попитам защо махате страничните фарчета а слагате метала по здраво е така или.... защото на мен доста ми помагат в гората доста добре светят от двете страни и се вижда всичко а ако се сложат нови не ми се мисли.)))

Коментар

Здравей, аз ги махнах само защото се счупиха. Ма мойто е от епикризата Иначе оригинално са перфектни!
          И все още търся читаво решение какво да сложа, че да светят добре мигачите. За габаритите да не говорим, че в момента отпред нямам, но аз го карам вече само в гората, а дотам - на къси...

Коментар

Чичо Тарга прави най-смислените брони с лебедка за класиците.
            Стои по-прибрана от оригиналната, не се реже пластмасовата решетка, остават си оригиналните мигачи, бута дървета с лекота и е красива дори.Доказано.
            Чичо дай снимки да се види!
            Иначе вашата броня като за първи опит не е лоша.Добре, че не съм ви я поръчал аз-нямаше да я платя.
            Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
              Добре, че не съм ви я поръчал аз-нямаше да я платя.
              Много сте позитивни!!!
              Девон също правят много добри за около хилядарка, ама вие нямаше и нея да платите!!!

http://www.devon4x4.com/index.php?pa...mart&Itemid=14

Коментар

Първоначално публикуван от vmv_bmw Преглед на мнение
                Много сте позитивни!!!
                Девон също правят много добри за около хилядарка, ама вие нямаше и нея да платите!!!

http://www.devon4x4.com/index.php?pa...mart&Itemid=14
                Тази точно не е от най смислените,но щом така смяташ.Не виждам кое на тази броня струва хилядарката.

Коментар

Насе , захващането на самата броня за планките хванати на шасито само на тези 4-ри болта ?Ако е така ми се види малко лабаво ама теста ти ще покаже .Между 2-та рога на които сте заварили в Пепи плочката за лебедката си мисля ,че трябваше да пуснете една гредичка .Няма да обяснявам защо си мисля че трябва да има греда ,помислете
                  Лудак

Коментар

"Само" на 4 болта, но плътна кутия обхваща рогите - демек всеки болт минава дважди през всеки рог на джипа и през кутията. Взехме и по-якички
                    Има още доста какво да се помисли, но мисля, че в калта ще си покаже.

Пропускам коментарите за "красотата", щот всеки има вкус
                    Ако някой ми каже, че ще ми вкара лебедката без да ми пипа климатика (не си го давам!) и решетката няма да я реже... И се побере в тези пари...

Коментар

• От: И аз реших да порасна Range Rover Classic

Таргата направи много хубава и прибрана броня на един от Класиците на Руси. Просто съм впечатлен от изработката. Рових до сега в Офроуд Пловдив за да намеря снимка, но се отказвам. Тия Пловдивчани не се спират да карат, теми от по 60 страници със снимки, трудно е...

Руси ще покаже.

Коментар

Дишайте дълбоко. Тази конкретно не е довършена. Липсват едни планки, а у.
                        Освен тва е гонен ъгъл на атака, а не красота.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Коментар

Дай малко инфо де - Рейнджа с климатик ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              Дай малко инфо де - Рейнджа с климатик ли е?
                              Има си и климатик и перки. Кой ще познае как се включва лебедката?
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Има си и климатик и перки. Кой ще познае как се включва лебедката?
                                Сложи снимки , че ме изядоха.Чак и цената намесиха....
                                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X