Обява

Свий
Няма добавени обяви.

И аз реших да порасна ;) Range Rover Classic

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: И аз реших да порасна Range Rover Classic

Цената на АРБ е съизмерима с тази на целия мост на старо даже и по-скъпо ще дойде.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
      Ако се ползва джипа за леки разходки без каквито и уклони към състезание,заслужава ли си цялата гимнастика?Не може ли да се вземе един блокаж на АРБ и да се приключи с всичко?
      Спокойно без да пипаш нищо може и за малко по-тежки разходки да го ползваш.
      Аз също не се състезавам (освен с дявола в мен ) и да ти кажа - машината е перфектно подготвена в заводският си вид за доста сериозни разходки.
      2 години ходя на разходки без лифт и с нормални гуми (205/80/16) - не е като да не са ме дърпали, ма и аз съм помагал.

п.п. Хубавото на Рейнджа е, че където и да закъсаш ще се чувстваш комфортно - пълен е с екстри (за годините си де)
      Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Вижте, за да нямаш дерт с класика има два подхода:
        1.Не слагаш гуми повече от 245/75/16
        2.Оттърваш се от оригиналните касети.

На тези дето залагат на точка 1, отговорно заявявам, че рано или късно пак ще правят касети.

10 или 24 шлица?
        10 за разходки с големи гуми и РАЗУМНО каране с блокажите става.Ако се счупи нещо ще е каре(CV)-Ашкрофт не прави такива.

24 шлицов ровър с блокажи, ашкрофтски полуоси, хъбове и карета, радатка BORG WARNER и скоростна кутия R380 няма чупене!

Парадокса е че "калпавите" ровъри има начин да станат 100% нечупливи, което не се получава при "здравите" мецедеси, нисани тойоти и пр.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          .......................
          1.Не слагаш гуми повече от 245/75/16..........................
          24 шлицов ровър с блокажи, ашкрофтски полуоси, хъбове и карета, радатка BORG WARNER и скоростна кутия R380 няма чупене!....................
          Тъй като точка 1 отдавна съм я минал,ще действам към цялостна подмяна на ходовата част.За предния диференциял пак ли важи това за по голямото прасе?

Коментар

Първоначално публикуван от djidjo Преглед на мнение
            Тъй като точка 1 отдавна съм я минал,ще действам към цялостна подмяна на ходовата част.За предния диференциял пак ли важи това за по голямото прасе?
            Естествено колега.

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
              Вижте, за да нямаш дерт с класика има два подхода:
              1.Не слагаш гуми повече от 245/75/16
              2.Оттърваш се от оригиналните касети.

На тези дето залагат на точка 1, отговорно заявявам, че рано или късно пак ще правят касети.

10 или 24 шлица?
              10 за разходки с големи гуми и РАЗУМНО каране с блокажите става.Ако се счупи нещо ще е каре(CV)-Ашкрофт не прави такива.

24 шлицов ровър с блокажи, ашкрофтски полуоси, хъбове и карета, радатка BORG WARNER и скоростна кутия R380 няма чупене!

Парадокса е че "калпавите" ровъри има начин да станат 100% нечупливи, което не се получава при "здравите" мецедеси, нисани тойоти и пр.
              Подкрепям ! Това са верни и доказани неща.
              Тази земя, по която тъпча сега,
              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
              тази земя – не е моя земя,
              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Първоначално публикуван от vladstudio Преглед на мнение
                Подкрепям ! Това са верни и доказани неща.
                Доказал съм ги на собствен гръб и сметка.На мен нямаше кой да ми "светне лампата".

Коментар

Извинявам се за отклонението но докато то не е голямо да питам. Има ли някакви отличителни белези РРК с 4 сателитен диф. Иде реч за 3.5бенз. 91г. 3.54пред., че преди да съм го подкарал подозирам как ще го СХРЯСКАМ и аз. А изкам на Лазарово да го плъзна.
                  Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-04-11, 07:51.

Коментар

Няма доколкото знам сериино монтиран четири сателитен диф на РР. Тези с 4 сателита са афтърмаркет.
                    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Първоначално публикуван от SIMOCOREX Преглед на мнение
                      Няма доколкото знам сериино монтиран четири сателитен диф на РР. Тези с 4 сателита са афтърмаркет.
                      РР няма.Има на дефендър след 2005 с тракшън .
                      Има начин за бюджетно решение на класика да се монтира четирисателитна касета, но който иска на лични.Щото ще ме изкарат , че правя бизнес....

Коментар

Първоначално публикуван от krum aleksiev Преглед на мнение
                        Извинявам се за отклонението но докато то не е голямо да питам. Има ли някакви отличителни белези РРК с 4 сателитен диф. Иде реч за 3.5бенз. 91г. 3.54пред., че преди да съм го подкарал подозирам как ще го СХРЯСКАМ и аз. А изкам на Лазарово да го плъзна.
                        Давам им 15 мин в калта на твойте дифове...
                        Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 22-04-11, 19:44.

Коментар

Задния днес го блокирах ;-) за предния ще ползвам предоставените от Руси 15 минути - дано ми стигнат.... ;-)
                          Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-04-11, 08:55.

Коментар

И как го блокира? С електрожена или по-културно?
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

За двусателитна касетна на тази машина, по-културните начини на блок са излишна загуба на време и ресурс според мойте разбирания и изисквания за здравина. Казано иначе, тя пак си остава на 2 сат.,което е още по-зле. Сателитите за части в склада а планетите с електроженааааа...
                              Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 23-04-11, 08:56.

Коментар

Хора с пари и излишни нерви !Ем Rusev Ви светва лампите ем чупите излишни пари и нерви
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X