Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов собственик на Range Rover Р38А - 2,5 DSE с проблемите си

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нов собственик на Range Rover Р38А - 2,5 DSE с проблемите си

Възглавниците са с Бобчета и няма грам мехурче да излиза от тях. А и когато извадя релето стои като табуретка - не мърда.
    Ако излезе от тях - ще почакам д лятото. ИСкам да взема трета генерация възглавници, а сега не ми се вадят 1000 $ преди зимата
    TLC 200 V8
    TLC LJ79
    Toyota Prius2

Коментар

Поръчах си клапанен блок уж с 6 месеца гаранция. Ако и той не стане - явно са датчици.. Няма логика ЕАС-унлока да не ми отчита преден десен датчик..
      TLC 200 V8
      TLC LJ79
      Toyota Prius2

Коментар

Хм. Тази повреда е идиотска. Дойде новия клапанен блок. Сложих го в багажника. Проблема изчезна... гледам сутринта колата си е вдигната на стандарт. Не ми е известно за плацебо ефект при колите.... Коледа е... Стават чудеса
        TLC 200 V8
        TLC LJ79
        Toyota Prius2

Коментар

Тези коли живеят собствен живот , имат си домашен дух с който трябва да се спогодиш успех .

Коментар

Моята наистина си има дух. и няколко проблема:
            1. задна дясна възглавница. Спихва - 1 см/час.......
            2. Гаранция има скапан височинен датчик - постоянната нивелация не е от клапанния блок.
            3. Тефлонова семерина на компресора за смяна - така ще подобри пълненето.

Аварийните клапани работят перфектно - само малко трудно се уцелват височините но ги препоръчвам на всеки - така да има
            TLC 200 V8
            TLC LJ79
            Toyota Prius2

Коментар

Температурите минаха над 0-та и проблема си изчезна. Остана ми на есен да сменя възглавките с нови и да проверя датчиците
              TLC 200 V8
              TLC LJ79
              Toyota Prius2

Коментар

На специалиста, който ми каза, че трябва да сменя възглавниците мога само да кажа да дава по-малко съвети. Преди година му казах, че според мен е датчик той ми каза да сменя възглавниците. Смених ги - к...@#..а е същия.
                Да не ходите в БГ сервиз... НЕКАДЪРНИЦИ.
                Накрая ще се окаже височинен датчик.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 20-10-11, 20:08.
                TLC 200 V8
                TLC LJ79
                Toyota Prius2

Коментар

И аз имам подобен проблем наред с останалите де хоххо.Аз като спра и започва да щрака нещо от към клапаните и да се намества.И зависи къде и как съм го спрял или стои както требе или се пуска до долу.Абе лудница.Вече не ми прави впечатление хихихи

Коментар

Първоначално публикуван от stefan_top Преглед на мнение
                    И аз имам подобен проблем наред с останалите де хоххо.Аз като спра и започва да щрака нещо от към клапаните и да се намества.И зависи къде и как съм го спрял или стои както требе или се пуска до долу.Абе лудница.Вече не ми прави впечатление хихихи
                    Ремонтен комплект гумички за клапанния блок, малко разтягане на пружинките на самите клапани
                    и проблем би трябвало да се реши.
                    Поздрави
                    "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Мерси valdivladi като си разреша проблема с раздатка или съединител или квото излезе тогава и това .Че сега отново е на майстор направо нерви нямам.Бахти накрая ше измисля начин да го закарам на колегата dignatov ама много далече софето бе пууууууу

Коментар

Мерси valdivladi като си разреша проблема с раздатка или съединител или квото излезе тогава и това .Че сега отново е на майстор направо нерви нямам.Бахти накрая ше измисля начин да го закарам на колегата dignatov ама много далече софето бе пууууууу
                        Еми то колкото време мина,до сега да го беше вземал и да го караш.

Коментар

Как да си го взема бе човек като немогат да го направят а само ме въртят.Вече храня всички сервизи предварително.Как ще ми диагностицират те проблема по слух без да смъкват и видят а.Аз кинти имам и искам да си платя а те не ги щат.Такова чудо за първи път виждам бахти

Коментар

Как да си го взема бе човек като немогат да го направят а само ме въртят.Вече храня всички сервизи предварително.Как ще ми диагностицират те проблема по слух без да смъкват и видят а.Аз кинти имам и искам да си платя а те не ги щат.Такова чудо за първи път виждам бахти
                            Сметни си разходите които си направил да го носиш по сервизи и ще видиш,че досега спокойно си можел да го занесеш до София,па макар и на платформа.Не ти чета конско,просто знам какво е да разчиташ на майстори а те да се е....ват с теб.Не вярвам някой от форума да злорадства от това,че не ти върви джипа,може би повечето те съжаляват.

Коментар

Джиджо нито 1 лев не съм им дал на майсторите защото плащам за свършена работа а не за непотвърдени диагнози.Когато си дам джипа да го оправят очаквам първо да ми кажат какво му има и след това да го оправят.А пък да ми кажат раздатка пък то да се окаже съединител и да си завра тая раздатка дет съм я купил в г..за не става.От майстора искам единствено да ми покаже счупената част и да ми каже ето толкова пари трябва.И аз ше кихна без проблем.Толкова ли е трудно не разбирам.Аз имам и друга кола затова не си давам зор с рейнджа.Това не е ремонт за 200-300 кинта за да си играя на тука има тука нема.

Коментар

Джиджо нито 1 лев не съм им дал на майсторите защото плащам за свършена работа а не за непотвърдени диагнози.Когато си дам джипа да го оправят очаквам първо да ми кажат какво му има и след това да го оправят.А пък да ми кажат раздатка пък то да се окаже съединител и да си завра тая раздатка дет съм я купил в г..за не става.От майстора искам единствено да ми покаже счупената част и да ми каже ето толкова пари трябва.И аз ше кихна без проблем.Толкова ли е трудно не разбирам.Аз имам и друга кола затова не си давам зор с рейнджа.Това не е ремонт за 200-300 кинта за да си играя на тука има тука нема.
                                Бе, я да вземеш да дойдеш до София при Митко, хем ще пием нек'ви бири хем работа ще се свърши
                                И Рейндж се пише с главно "Р"
                                "Bis dat qui cito dat"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X