Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проверете този Jeep

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не купувайте този Jeep

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
    .... този Джип само на едно место ли има номер?
    Номера на автомобила Vehicle Identification Number го има на много места но по -добре да не казвам колко и къде за да не давам повод на каналджиите да се заяждат. Така или иначе, те нямат техническа възможност да видят повече от два, този под стъклото и този под мокета на задната седалка които е част от скритата маркировка на колата. Информацията за местата на скритата маркировка по колата я има във VIN-а. Скрития номер под задната седалка може да е скрит под мокета в багажника. Не им знам точно системата за криене на номерата и има ли изобщо някаква зависимост - нали е тайна за по-голяма сигурност.
    Четох официално писмо от Chrysler до Руското министерство на вътрешните работи в Jeepeциклопедия(някой ако се сеща къде е да даде линк) в което с думи много прости ги уведомяват че колите които произвеждат имат само един номер за идентификация и това е този под стъклото. Старата щкола в България обаче едно си знае, едно си бае. Щом се казва номер на рамата, значи трябва да е набит на рамата. За това гледат номерата скрити под мокета които са набити на рамата. Нищо че номера под стъклото е много по-труден за фалшификация и нищо че ако те праснат отзад номера в багажника се унищожава.

Коментар

От: Grand Cherokee WJ: кой двигател?

Първоначално публикуван от damian_drinkov Преглед на мнение
      Тоя въпросния Г-н където го е купил си е виновен сам че не си го пререгистрирал в кат и сега да си бръмчи с джипа ама като слуша мненията на колегите му полицай така е те винаги си мислят че са по-отворени от всички нас.
      п.п.и Чавдаре не се меси в на хората проблема и там където не ти е работа.
      п.п.2 И мисля че заглавието на темата на г-н полицая трябва да се промени внимание имайте едно на ум и проверете този джип преди покупка а не НЕ КУПУВАЙТЕ.
      Единствената грешка,която съм направил е,че му дадох парите преди колата да мине каналите в София.Тогава друг щеше да ближе рани,връщайки се с рейса без пари и кола..Ако това ще те успокои,Моля модератора да промени заглавието на темата по твоето предложевние.А това,какво работя или не работя мисля,че не ви влиза в работата г-н Дринков,както и на останалите членове на вашия клуб,взели дейно участие по темата!

Коментар

Няма как "първосигнално" да не застана на позицията на колегата gangstarr. Но в името на здравия разум няма да е зле и двете страни в спора да представят някакви "доказателства". Би било добре Михаил да заснеме VIN номера, за да видим за какво става дума, а също така не е зле gangstarr да заснеме щетите по аудито, за да видим и там за какво става дума. Иначе сме като на състезание "кой е по-по-най", делим се на "жълти, червени и зелени" и в крайна сметка не става нищо добро нито за двете страни в спора, нито за форума като цяло.

Коментар

Първоначално публикуван от Y.Stoqnov Преглед на мнение
          аз не разбрах само едно... ти ходи ли в КАТ?
          Мой познат скоро регистрира камионче, на което му беше полу-изгнила табелата с номера на шасито. За 2 дни мина "експертиза" и му дадоха номера... за какви месеци става въпрос?
          Ходих ама пред КАТ,където излезнаха двамата експерти(независимо един от друг)-познай какво казаха и двамата.Полуизгниването е едно,човешка намеса-съвсем друго

Коментар

когато аз го взех,вече беше регистриран 4.7.не съм се радвал на никаква по-малка ГО

Коментар

Първоначално публикуван от gangstarr Преглед на мнение
              Ходих ама пред КАТ,където излезнаха двамата експерти(независимо един от друг)-познай какво казаха и двамата.Полуизгниването е едно,човешка намеса-съвсем друго
              Какво разбираш под "човешка намеса"?Те и в КАТ ползват шкурка,ръждопреубразувател и киселина.......виж ако говориш за пренабиването-да тогава съм съгласен-човешка намеса е.

Коментар

От: Проверете този Jeep

Тия коли нямат ли OBD CAN BUS? Със закачане на прост кодочетец,веднага излиза VINа.
                Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
                  Тия коли нямат ли OBD CAN BUS? Със закачане на прост кодочетец,веднага излиза VINа.
                  Ако ти се разпарчоса оная част от колата наречена двигател, и я замениш с нова, какво ще излезе.
                  Те 2.5 с 4.7 бъркат, ти за OBD питаш.

Коментар

Единствената грешка,която съм направил е,че му дадох парите преди колата да мине каналите в София.Тогава друг щеше да ближе рани,връщайки се с рейса без пари и кола..Ако това ще те успокои,Моля модератора да промени заглавието на темата по твоето предложевние.А това,какво работя или не работя мисля,че не ви влиза в работата г-н Дринков,както и на останалите членове на вашия клуб,взели дейно участие по темата!
                    Радвам се че в дадени моменти сме по силни и от полицията.А по отношение на хората от моя клуб взели дейно отношение по темата разбира се, че трябва да е така.Утре ако дойде някой КОНДУКТОР да ни обяснява как да караме джипки пак ли трябва да се съобразяваме с неговото мнение и да четем и приемаме всичко като чиста монета.Можеш само да съжаляваш че че върна джипката Г-Н гангстер.
                    п.п. Аз приключвам с тази тема.

МИТА Е РАЗБИТ
                    OFF-ROAD CLUB PRIMORSKO
                    www.offroadprimorsko.com
                    0899883765

Коментар

Ето го: CARFAX Vehicle History Report on 1J4GW58N2YC168687.pdf
                      GRAND CHEROKEE 4.7
                      Добромир Добрев
                      O898633718

Коментар

отново не разбрах какви са били тези експерти, които са си изказали мнението "пред КАТ"...
                        Прочетох и някой други теми в други форуми и отново не разбирам притеснението ти... и целта ти...
                        В този форум имаше тема преди време, колега продаваше автомобил, регистриран 1+1 и имаше упреци, че било ужас, незнам си кво... наплюха го едно хубаво, след което той за ден го регистрира 4+1 и всички замлъкнаха... каква беше целта на тая тема - не разбрах. Тъп ли съм или???

Коментар

Ходих ама пред КАТ,където излезнаха двамата експерти(независимо един от друг)-познай какво казаха и двамата.
                          Че трябва да викнат групата за да го погледне с мобилния ренген.
                          На тези с мантите ли им викаш експерти.

Колко по редовна искаш да е колата???
                          Действителен VIN на български табели.
                          VIN-а не се издирва от интерпол.
                          Минала експертиза за автентичност на VIN-а с изтрита боя, от която се вижда че номера не е изрязан от друга кола и заварен на нея.

Ми тя по-чиста не може да бъде.

Коментар

Не се ангажирам да взема страна, следя темата още от самото начало и според мен колега малко си прибързал с връщането на джипа, варянт да остане с бургаски номера нямаше ли , щом се страхуваш от КАТ ? Говори с собственика щом веднъж е пререгистрирван какъв ще да е проблема да мине пак ? Мисля че си реагирал прибързано под въздействоето на емоциите, но това е само мое виждане не ангажирам никого с него.
                            Газ 69 2.4i
                            Густо майна, пътят свърши !!!
                            GSM: О895 7О6О59

Коментар

Първоначално публикуван от Аниматора Преглед на мнение
                              Не се ангажирам да взема страна, следя темата още от самото начало и според мен колега малко си прибързал с връщането на джипа, варянт да остане с бургаски номера нямаше ли , щом се страхуваш от КАТ ? Говори с собственика щом веднъж е пререгистрирван какъв ще да е проблема да мине пак ? Мисля че си реагирал прибързано под въздействоето на емоциите, но това е само мое виждане не ангажирам никого с него.
                              +1
                              Щом джипката ти е харесала колега, трябваше да направиш всичко възможно да си я пререгистрираш, едва ли щеше да е такъв проблема в КАТ, там са хора все пак.
                              Неискам да защитавам никой, неискам да обиждам никой, но според мен сам си се вкарал в страшен филм.

Преди време купувахме джипка с тогавашната ми приятелка и трябва да ти кажа, че изобщо несъм гледал номера на двигатели и рами, поради простата причина, че знам къде живея и че сме страната на неограничените възможности. Но всеки сам за себе си преценява.

Коментар

Едната ми джипка е пренабивана в хасковския КАТ. Кой знае защо, дебилите там, са набили номер на рама върху сменяем детайл от купето (предна маска). А след това са го калайдисали даже Има удостоверение за пренабиване.
                                На другата номерът наистина се виждаше доста зле и беше търкан, включително и от КАТ София. Проблеми не ми създадоха а можеха... Единствено ме накараха да сложа седалките в багажника. Ядове съм имал само с регистрация на мотоциклет - струвало им се нам си що...
                                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X