Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проверете този Jeep

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Не купувайте този Jeep

Дай снимка на номера че ми стана интересно . Ако е просто истъркана боята няма причина от КАТ да откажат регистрация . Имам и друг въпрос към разбитащите от марката този Джип само на едно место ли има номер?
    Николай Георгиев 0+
    тел.0887357722

Коментар

Ам той проблема с липсата на номер на двигателя е същия както проблема с така наречената интервенция по ВИН-а.
      В КАТ сами си създават повод за да си потдържат хранилката. Интервенция която не променя номера на рамата, интервенция(вмешателство, намеса) ли е или почистване. Още повече че това търкане със шкурка, те самите го правят.

Jeep нямат сериен номер на двигателя. Някой модели имат сервизен код на двигателя, други и толкова нямат.
      Кода на двигателя не може да се използва като идентификационен номер на двигателя защото в него не присъства серия от цифри която го прави уникален. Съвсем в редът на нещата е няколко Гранд Черокита да имат еднакъв сервизен код на двигателя.
      Истината в случая обача по никакъв начин не помага. Казват не може без номер, всички имат, и приемчика на следващия ден е с нов акумулатор.

Коментар

От: Grand Cherokee WJ: кой двигател?

Първоначално публикуван от sithius (Виталий Ив. Димитров) Преглед на мнение
        Това определено не отговаря на истината.Незнам дали ти е ясно,но VIN кода го има на още няколко места в колата.....Пренабиването е съвсем друга работа.Шкуренето не е проблем ако говорим за шкурка-не за пила.
        Това определено отговаря на истината, защото ми се случи лично на мен през м. април 2010 на най-левия канал на КАТ-София.
        Много добре ми е ясно, че VIN-а го има на повече места по колата, като започнеш от табелката, видима през предното стъкло, и минеш през стикерите по вратите. Само че служителят на канала не обърна никакво внимание на първия и много държеше да види някой от тези, които са набити по купето. Е, като видя, че наблизо до номера има някакви петънца ръжда, веднага викна един от експертите и онзи взе да маца с някаква течност.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
          Имах друго впредвид, защо са "писали по тайтъла" за едното разбиване: "Title issued or updated"? + колата ако регистрирана в Канада(значи е с канадски тайтъл) откъде на къде Ню Йоркското ДМВ са "писали" в тайтъла за "разбиването" на колата?
          П.С. не искам да звучи като заяждане с никой(от участниците в спора), просто ми е любопитен казуса защо хамериканците имат право да "пишат" по канадски тайтъли.
          Колата явно е купена в Канада, и нова новеничка е била щипната и прекарана през границата към Щатите, или собственикът е бил на разходка в Щатите. Щат Ню Йорк граничи с Канада.

След намирането и в Щатите, DMV на ЩАТ Ню Йорк (а не задължително на град Ню Йорк) я е вкарало в системите си, възможно е и да са издали някакъв временен талон за прибирането и в Канада.

Другото - в Щатите датите са наопаки. 10.11.2000 е единайсети октомври 2000, а не десети ноември като в Европа. Колата е регистрирана на 12 октомври 1999, вече открадната и намерена в щат Ню Йорк на 30 ноември 1999, и повторно регистрирана в Торонто, Канада, на 11 юни 2000 (преиздаден талон в Торонто на тази дата). Седем месеца е била в транзит от САЩ към Канада, което се връзва.

Тъй че тази регистрация в Ню Йорк най-вероятно е просто издаването на някаква специфична документация за застрахователите с оглед прибирането на колата в Канада.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
            Имах друго впредвид, защо са "писали по тайтъла" за едното разбиване: "Title issued or updated"? + колата ако регистрирана в Канада(значи е с канадски тайтъл) откъде на къде Ню Йоркското ДМВ са "писали" в тайтъла за "разбиването" на колата?
            П.С. не искам да звучи като заяждане с никой(от участниците в спора), просто ми е любопитен казуса защо хамериканците имат право да "пишат" по канадски тайтъли.
            Защото в конституцията им е записано че имат право на ЩАСТИЕ. И за това право са изтрепали маса изедници и хрантутници.
            Сериозно, не знам защо е така. Канада и Щатите имат съюз някакъв, но доколко са свързани не ми е ясно.

Коментар

КАТ София ... КАТ Бургас - човек, четейки тази тема, може да остане с впечатление, се говори за две страни в различни континенти. Толкова ли няма връзка в 2 служби на КАТ, или всичко е цирк? Но какво се чудя: преди няколко години купих кола от І-ви собственик, и двамата сме от София. Помолих продавача да дойде с мене в КАТ при прегледа. Без да е задължен, човекът дойде. Сверяващият номерата взе да наднича под капака, то не беше кълчене, гърчене, пухтене и "влажни" погледи "из под под мишница"... Да, ама не! Кинти к?р. Накрая го заболя кръста и с пъшкане махна с ръка да минем, като "от него да мине". Ако се узакони справка за номерата преди продажбата, вероятно нещата ще са по-лесни.
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
                КАТ София ... КАТ Бургас - човек, четейки тази тема, може да остане с впечатление, се говори за две страни в различни континенти. Толкова ли няма връзка в 2 служби на КАТ, или всичко е цирк? Но какво се чудя: преди няколко години купих кола от І-ви собственик, и двамата сме от София. Помолих продавача да дойде с мене в КАТ при прегледа. Без да е задължен, човекът дойде. Сверяващият номерата взе да наднича под капака, то не беше кълчене, гърчене, пухтене и "влажни" погледи "из под под мишница"... Да, ама не! Кинти к?р. Накрая го заболя кръста и с пъшкане махна с ръка да минем, като "от него да мине". Ако се узакони справка за номерата преди продажбата, вероятно нещата ще са по-лесни.
                Кво се чудиш-ами РЗОК-Бургас,РЗОК-Стара Загора,РЗОК-София....имам три версии на служебния компютър за пред всяка каса.Всеки башка луд,брадвата им не сече на една място,сякаш сме някоя голяма Федерация със специфични щатски закони.Преди време смениха цялото ръководство на КАТ-Стара Загора и КАТ-Варна едновременно.Какви въртележки бяха завъртели(на магаре да сложиш рег.табела можеше да се регистрира).И КАТ-Сливен са едни сладури-баща ми потроши 8-10к(по дела,адвокати,съдия изпълнители при все че спечели делото) за една ОМЕГА,която така си изгни в служебните им паркинги(как е правилно паркинги или паркинзи).
                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Това определено отговаря на истината, защото ми се случи лично на мен през м. април 2010 на най-левия канал на КАТ-София.
                  Много добре ми е ясно, че VIN-а го има на повече места по колата, като започнеш от табелката, видима през предното стъкло, и минеш през стикерите по вратите. Само че служителят на канала не обърна никакво внимание на първия и много държеше да види някой от тези, които са набити по купето. Е, като видя, че наблизо до номера има някакви петънца ръжда, веднага викна един от експертите и онзи взе да маца с някаква течност.
                  Не знам какво означава "най левия "според теб..... канал,но определено има номер на канала.....и той е номер1.....незнам кой и какво е искал,но твърдението ти в по-предния пост,че за най малкото петно ръжда....викат експерт-не е вярно.Знаеш ли колко струва експертизата на един VIN номер на КАТ.....незнаеш!Определено за малко ръждица или шкурка не се назначава експертиза....повярвай.Знам го от опит....А...Аз не работя в ЖП......

Коментар

Вероятно има предвид, че на каналите в КАТ яко мажат с киселина, шило и шкурка наред просто.
                    Случвало ми се е на перфектно четящ се номер (мога да го покажа на всеки) да се правят на интересни. Особено ми хареса въпроса - абе ти тая кола за кво ти е с тоя мотор???
                    Еми моя си работа е за кво ми е ...
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от sithius (Виталий Ив. Димитров) Преглед на мнение
                      Не знам какво означава "най левия "според теб..... канал,но определено има номер на канала.....и той е номер1.....незнам кой и какво е искал,но твърдението ти в по-предния пост,че за най малкото петно ръжда....викат експерт-не е вярно.Знаеш ли колко струва експертизата на един VIN номер на КАТ.....незнаеш!Определено за малко ръждица или шкурка не се назначава експертиза....повярвай.Знам го от опит....А...Аз не работя в ЖП......
                      Не виждам никакъв смисъл да продължавам този спор.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                        Не виждам никакъв смисъл да продължавам този спор.
                        Не ме разбирай грешно.Аз не искам да споря.....най вече с модератор/това в кръга на майтапа/,но определено не за всеки случай викат експерт.Експертизата е доста пари и те са не от този,на който я правят ,не от Полицията,не от ......това са наши пари-пари на данекоплатците.....

Коментар

За това как са регистрирали,а на някой места и продължават да регистрират мога да кажа,че въпросния джип,преди да отиде в Бургас е бил регистриран с двигател 2.5 дизел.Сами си направете изводите....може би не различават 4.7 бензин от 2.5 дизел.Най вероятно са се объркали...

Коментар

Първоначално публикуван от gangstarr Преглед на мнение
                            За това как са регистрирали,а на някой места и продължават да регистрират мога да кажа,че въпросния джип,преди да отиде в Бургас е бил регистриран с двигател 2.5 дизел.Сами си направете изводите....може би не различават 4.7 бензин от 2.5 дизел.Най вероятно са се объркали...
                            Преди да дойде в Бургас мина през КАТ СОФИЯ за да си го оправят да си е 4,7 , а не 2,5

Коментар

аз не разбрах само едно... ти ходи ли в КАТ?
                              Мой познат скоро регистрира камионче, на което му беше полу-изгнила табелата с номера на шасито. За 2 дни мина "експертиза" и му дадоха номера... за какви месеци става въпрос?

Коментар

Първоначално публикуван от gangstarr Преглед на мнение
                                Ти първоначално се зарадва за по-малката ГО....
                                МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X