Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ, 4.0

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 3 месеца с Grand Cherokee WJ

Ем комплект имат щипки

Тези също имаха:
    Централен офис: 02/920 18 83, 23 91 58, 23 92 16
    ул."Цар Симеон" №216А тел.: 02/931 17 84 или на GSM 0899 999 332
    вносител са на http://www.romix.pl
    но съм ги ползвал преди 4-5 години
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Всеки с късмета си. Явно моят е такъв ...

Между другото, приемам акъли къде в София има по-богат избор от пластмасови щипки за тапицерия. Магазините на "Авто мания" са 1 на ръка.

На предните врати има доста изпочупени, поради което тапицерията е била залепена с яки топки силикон, обаче доста нетрайно и сега доста дразнещо отзяпва при затваряне.

Т.е. трябват ми щипки, още повече като се има предвид, че ще ми се наложи сваляне на тапицерията на вратите за да видим защо дясното огледало не ще да мърда, въпреки че моторчетата са изправни.

Оригиналните в БС вероятно са направени от платина с инкрустирани малки диаманти, защото струват по 10 лв/бройката. Офертата на Вест Ауто беше по-скромна, но също впечатляваща - 7 лв/брой.
      Един от вариантите:
      http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories

За тераното ми с поръчка, оригинални, са по левче-два бройката. Явно някои хора наистиня нямат срам.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Един от вариантите:
        http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trk...All-Categories
        Благодаря за подсещането. 6-11 долара за 25-50 броя не е като 10 лв/парче ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Ремонт на климатик, смяна фарове, обтегачи за капака, щипки за корите и т.н.....все дразнещи неща ако не са наред. Да не говорим, че фаровете са и ужасно важни. Но в крайна сметка приключи ли се ремонта по ходова част и основни възли и .... Jeep-a вече в движение ли е?
          Jeep Cherokee Liberty 2.8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Todor_Ninov Преглед на мнение
            Ремонт на климатик, смяна фарове, обтегачи за капака, щипки за корите и т.н.....все дразнещи неща ако не са наред. Да не говорим, че фаровете са и ужасно важни. Но в крайна сметка приключи ли се ремонта по ходова част и основни възли и .... Jeep-a вече в движение ли е?
            Че кой е казал, че колата не е в движение?!?
            Когато не е в сервиз си се движи. За климатика беше в бокса 4 дни непрекъснато, защото нямаше как - беше свалено цялото табло.
            Иначе ремонтите ги правим на етапи. Правим, каквото може да се направи за един ден, без да се вдига на трупчета. На следващия (или когато можем) продължаваме нататък, с прибежки и припълзявания.
            За почти пълната подмяна на всичко по спирачките отидоха 3-4 дни. Сменен семеринг на предния диф - половин ден. Смяна семеринги и лагери заден мост - 1 ден. Смяна тампони на двигателя - 1 ден. Сменени са изцяло амортисьорите.
            Днес за втори път сменихме ламбда сонда, че без нея гори повече и от доста време насам показанията на БК не бяха слизали под 17.9 л/100, дори и на извънградско (иначе слизаха и до 12).

Има още да се сменят 4 втулки по носачи и да открием какво тропа отзад.
            Засега нямам решение за липсващите маншони на предния кардан, че кардан на старо е поне 500 лв, без гаранция колко ще изкарат неговите карета и маншони, а нов за момента ми идва малко отгоре ...

Ще трябва да се преборим и с електриките, за да разберем защо до дясното огледало не отиват тоци.

П.П. За тропането отзад май намерихме една възможна причина. Като се залюлее ауспухът, потропва по задната броня.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Колега, като свършиш с тези досадни и скъпи ремонти сигурно ще има мераклий да го купят камиончето. Замислял ли си се за продажба. Тогава вече ще бъде наистина сервизирана машината.
              Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
                Колега, като свършиш с тези досадни и скъпи ремонти сигурно ще има мераклий да го купят камиончето. Замислял ли си се за продажба. Тогава вече ще бъде наистина сервизирана машината.
                Е, трябва да не е добре колегата, та да го продава сега.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                  Е, трябва да не е добре колегата, та да го продава сега.
                  Всичко зависи от цената която купувача е склонен да даде, вероятно.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                    Всичко зависи от цената която купувача е склонен да даде, вероятно.
                    Аз да метна толкова труд и мерак, не знам дали бих мислил за продажба.
                    Имам един пълнолетен Пасат, дето всичко си му е на 6. Ясно е, че си е вечно мой, ама как да го засиля, като товари кат магаре, пали на четвърт и харчи 5,5 на сто?

Коментар

• От: 3 месеца с Grand Cherokee WJ

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
                      Не се и съмнявам, че може да има мераклии за стегната кола, с оправени кусури. Ама нещо не съм сигурен, че ще има купувачи, готови да платят съответната цена, включваща извършените разходи.
                      Поне моят опит досега показва, че, ако стягаш кола "като за своя душа", при последваща продажба обикновено си вътре и то не само финансово. Далавера от такива процедури няма. Ако имаше, официалните и неофициални автоджамбази щяха да правят и това, вместо само да напудрят лимонките с минимални разходи и да ги обявят за "перфектни".

Естествено, правилото "Никога не казвай никога" е в сила, но не виждам никакъв смисъл да продавам тази кола на загуба. В крайна сметка, взел съм я за да си върша работа и да пътувам с нея, а не само да вися по сервизи и да обикалям магазини за авточасти. И след като веднъж съм похарчил едни пари, нерви и време за да я стегна, може пък и да я покарам малко.
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Не се и съмнявам, че може да има мераклии за стегната кола, с оправени кусури. Ама нещо не съм сигурен, че ще има купувачи, готови да платят съответната цена, включваща извършените разходи.
                        Поне моят опит досега показва, че, ако стягаш кола "като за своя душа", при последваща продажба обикновено си вътре и то не само финансово. Далавера от такива процедури няма. Ако имаше, официалните и неофициални автоджамбази щяха да правят и това, вместо само да напудрят лимонките с минимални разходи и да ги обявят за "перфектни".

Естествено, правилото "Никога не казвай никога" е в сила, но не виждам никакъв смисъл да продавам тази кола на загуба. В крайна сметка, взел съм я за да си върша работа и да пътувам с нея, а не само да вися по сервизи и да обикалям магазини за авточасти. И след като веднъж съм похарчил едни пари, нерви и време за да я стегна, може пък и да я покарам малко.
                        Не е така-който го е гледал твоя "филм" лично с едно-две возила ще предпочете нещо наистина огледано и потегнато отвсякъде,вместо пак да гледа поредния "филм"!Повечето хора обаче все си мислят,че са по-тарикати от дявола и ще минат "тънко",като изкарат късмет,ама това е голяма рядкост,защото евтино и читаво просто НЯМА!Има евтино и скапано,има скъпо и скапано,има скъпо и поддържано!
                        Дано след всички ремонти нямаш проблеми години наред!
                        Поне,доколкото вдянах от снимките няма ръжди по купето и рамата?Тегли накрая "една четка" навсякъде отдолу,за да запазиш добичето!
                        много автомати-слаби резултати!

Коментар

Имам питане за пръскалките. Едва-едва пръскат до под средата на предното стъкло. При движение с по-висока скорост дори малко трудно прехвърлят над чистачките, така че доста често последните започват да чистят на сухо.
                          Днес ги гледахме и не можахме да измислим причината. Не са запушени, а помпата изглежда да дава прилично налягане. Някой да има идея?
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Пръскалките не са ли пробити съчми и като вкараш в дупчицата за пръскане карфица да ги нагласяш във всички посоки?При всичките ми коли е било така, с уговорката, че съм нямал американка.

Коментар

Провери масата на помпичката и дали не превърта турбинката във вала на двигателчето. Най лесно вземи помпичка от друг и провери с нея как пръска и оттам по тръбичката по тръбичката.

Коментар

Имам питане за пръскалките. Едва-едва пръскат до под средата на предното стъкло. При движение с по-висока скорост дори малко трудно прехвърлят над чистачките, така че доста често последните започват да чистят на сухо.
                                Днес ги гледахме и не можахме да измислим причината. Не са запушени, а помпата изглежда да дава прилично налягане. Някой да има идея?
                                Ще те посъветвам да вкараш налягане в пръскалките обратно на посоката на пръскане.намери компресор,извади маркучлето от съдчето на течността,уплътни около отвора на пръскалките и "газ" на всяка от тях!Ако си подложиш дланта на края на маркучлето,което си разкачил,че се изненадаш какво ще се издуха!
                                Можеш да повториш и потретиш операцията,като преди всяко подаване на налягане с компресора подключваш маркучлето,пръскаш,пак разкачаш,пак надуваш.
                                Пиши после има ли ефект.

Упс-пропуснах нещо важно по питането-от познат стоматолог вземи от тези тънки бургийки-гадорийки,с които се почиства канала на зъба след изваден нерв-вкарай в отворчетата на пръскалките тази ужасия за всеки пациент и върти-ще почисти перфектно отворите,а и ще изкара навън котления камък,или каквото там се е образувало!
                                Последно редактирано от mbenz; 22-07-10, 21:36. Причина: допълнение
                                много автомати-слаби резултати!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X