Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оглед на ходовата част на Гранда.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Оглед на ходовата част на Гранда.

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
    развърташ контрагайката, затягаш болта със шестограм и пробваш. ако ти хареса, затягаш контрагайката. пробвай по половин оборот. ако е много износена кутията - не става. грандовете си го имат този проблем. гледай да не пренатегнеш. имах случай толкова я бяха затегнали че волана не се въртеше даже с хидравликата.
    Точно така. И ако някой от самодейците е пипал по този начин кутията на Sata е ясно що волана се държи по такъв никакъв начин...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И какво му е никаквото на начина при Сата.
      При мен луфта се оказа в лагера на волана. Не го знам лагер ли е или фтулка. В купето преди карето. То не е толкова луфт ами едно такова леко потропване. Ама ся ме мързи да разглобявам.

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
        развърташ контрагайката, затягаш болта със шестограм и пробваш. ако ти хареса, затягаш контрагайката. пробвай по половин оборот. ако е много износена кутията - не става. грандовете си го имат този проблем. гледай да не пренатегнеш. имах случай толкова я бяха затегнали че волана не се въртеше даже с хидравликата.
        Да освободя курмилната щанга при хебела и да обирам докато няма луфт така ли.

Коментар

Еми ако си карал други ZJ ще разбереш какво е. Аре сега кой ми ака в гащите... Отвратително е да въртиш тегаво волан на такъв автомобил и като завъртиш и пуснеш волана той така да си остава... Може да го пуснеш и ще обикаля в кръг...
          Или според теб така е правилно?
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
            Еми ако си карал други ZJ ще разбереш какво е. Аре сега кой ми ака в гащите... Отвратително е да въртиш тегаво волан на такъв автомобил и като завъртиш и пуснеш волана той така да си остава... Може да го пуснеш и ще обикаля в кръг...
            Или според теб така е правилно?
            Спокоино.
            Като не знам питам. Понякога и като знам питам но случая не е такъв.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X