Па да се видиме а
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новата ми джипка
Свий
X
-
ГъГъГъ - я па видим, мойе ли да катери тоя Вранглер, как го прави ЧибурашкаПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЗначи си носете станции,щото като приключиме с Йори на обяд може и да се стрелнем нагоре...
RB Patrol Team
Коментар
-
Ще дойда с Витарата и ще оставя ръчната спирачка(жената)в къщиПървоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеГъГъГъ - я па видим, мойе ли да катери тоя Вранглер, как го прави Чибурашка

Но зада не съм в тежест ще трябва да цаним някой ако закъсам и направя тапа да ме дърпа назад защото съм с зимните гуми
но жената не ще да седи вкъщи
Коментар
-
Ти да не си сложил лебедка защото моята където я взех е за УАЗката за Витарата няма такива екстри и ще трябва някой да ме дърпа и ще сме в тежест на разходката ще ги дърпаме НАПРЕДПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЕмо,споко бре,няма да те оставя.Ние с ''паркетниците'' се подържаме
Коментар
-
Йори каза,че не ми трябва лебетка...Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнениеТи да не си сложил лебедка защото моята където я взех е за УАЗката за Витарата няма такива екстри и ще трябва някой да ме дърпа и ще сме в тежест на разходката ще ги дърпаме НАПРЕД
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
И аз нямам лебедка без да ми казва ЙориПървоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЙори каза,че не ми трябва лебетка...
Коментар
-
Честито и от мен, много безаварийни.
Както казах в друга тема радвам се че вече не съм единствения с YJ във форума
. Иначе на тази джипка и аз и се бях нагледал, но открих по изгодна оферта
. Аиде честито още веднъж и ще споделяме опит
99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
Нищо не може да се катери като ЧибурашкаПървоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеГъГъГъ - я па видим, мойе ли да катери тоя Вранглер, как го прави Чибурашка

.Честито и от мен.С две думи вземал си си голям ДЗВЕР.
Само гледай като си в колона да си последен,щото ако си първи никой няма да мине след тебе в коловоза/освен Соти разбирасе/Честито и безаварийно.
NISSAN FOREVER
-----------------------------------------------------------------------------
Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар