Е па ДА.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новата ми джипка
Свий
X
-
ако си с чероки (както си мисля) по добре не си прави подобен експеримент, все пак си на пружини отпред. някои ресорни автомобили нямат фабрично такава щанга, примерно мойто диване.Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениекакво ще стана и ако аз махна мойта, че и без това ме дразни
Няма ли моста да почне да играя У лево и у десно
Аз все пак съм на пружини, а не на ресори - да се има предид.
Ана колегата Маркан честито. по правилният автомобил.Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related
Коментар
-
Коментар
-
Ти изобщо помислял си че двете колела при завой изминават различен път? И щангата прави това възможно, рамената на главините не са успоредни на надлъжната ос на автомобила. И когато е отзад ще се стреми да прави това наопъки - демек вътрешното ще върви на по-голям радиус а външното на по-малък...Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнениеТо това се не види. Щангата си седи там, ма дали отпредзе или отзадзе - иди разбери. А поне няма да има нужда Киката да я изправя (поне докато караш напред де
)

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Да ти кажа честно ако не се счупи не се притеснявам.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеИ сега братле да те питам знаеш ли що е то "кормилен трапец"?
Щот в момента трапеца е обратен
Дори завива повече.
Ама щом е минал Ком-Емине не вЕрвам да имам проблем с мойте разходки.
Коментар
-
Точно така, ще завива повече и по-рязко, това се прави с умисъл на някои бъгита, но е абсолютно недопустимо за автомобил който се кара по асфалт.Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеДа ти кажа честно ако не се счупи не се притеснявам.
Дори завива повече.
Ама щом е минал Ком-Емине не вЕрвам да имам проблем с мойте разходки.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Ми че той ще види асфалт колкото и Самурая.Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеТочно така, ще завива повече и по-рязко, това се прави с умисъл на някои бъгита, но е абсолютно недопустимо за автомобил който се кара по асфалт.
Не казвам че не си прав де.
Коментар
-
Дава стабилност на хлъзгав терен, ама ще яде гумите при завой...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
А бе гледам застоя се дълго пред монитора-значи имаш свободно време.ОТИ утре не дойдиш на Плана с нас аПървоначално публикуван от buldog Преглед на мнениеДа те по дразня МАЛКО но това освен за Асфалт за друго май не става
Гледай сега к"во става

Коментар
-
Ами той с това не го виждам да има проблем по деретата. Виж, на некои места, дето преди минаваше отгоре по тревичката, сега ще му гледаме сеира май ...Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеПа Ке ни водиш по деретата

Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Иииййй......де........а.Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнениеЕееее,Маркане,най-после го видЕх...Това трЕбва да е по-големия брат на СкакУеца.Ся му сложи и един надпис GRASSHOPPER ON THE...TOYAGA...да превеждам ли?
А са честито!!!Па Ке ни водиш по деретата

Смей се ти.
Ама ке го пробам тайно и ако мине - ЕЛА МИ Соти на ГОСТИ.
Коментар
-
Искаш да гледаш задния номер на Витарата лиПървоначално публикуван от markan Преглед на мнениеА бе гледам застоя се дълго пред монитора-значи имаш свободно време.ОТИ утре не дойдиш на Плана с нас а

Аз и без това трябва да ходя на Горни Окол, детето ми е там трябва да го прибирам,може
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар