Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата ми джипка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новата ми джипка

За добро или зло МА вече е ТАЯ.

Абе гледах аз че си сменил аватара! Честито от мен, знаеш че са ми огромна слабост...изпросвам си едно кръгче
    Много да те радва и да те слуша! И ако има нещо питай, ще помагаме с каквото може!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

здрава TOYAGA

браво, да ти е честита!

Коментар

Браво. Яка е.
        Кажи повече. Колко е лифта.

Коментар

Честито и от мен Джипката изглежда отлично.Пожелавам ти много километри извън пътя.

Коментар

Мале ... мале... голям кеф!!!
            Да ти е честита! Завиждам ти най-благородно!
            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Честито и от мен. Джипката изглежда много добре. Само тея гуми ги мани, че ще имаш разочарования с тях. Нещо по мостовете пипано ли е, или си е със свободни малки Дани
              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                Честито и от мен. Джипката изглежда много добре. Само тея гуми ги мани, че ще имаш разочарования с тях. Нещо по мостовете пипано ли е, или си е със свободни малки Дани
                Да ти кажа честно гумите снощи ме изкефиха.От там дето се качих на х.Мечит в един гаден тежък снЕг Сашо(хижаря)не излезна та мина по обиколен маршрут.Като се има в предвид че я карах за сефте .
                А Сашо минава по 3 пъти на ден от там.
                А за кал ще ги тествам утре.

Коментар

Нещо по мостовете пипано ли е,
                  Е те това е за домашно. Открий разликата от оРгинала.
                  Гледай предния мост(това е жокер ).

Коментар

Честито
                    Но нали търсеше по голяма джипка за семейството да им е удобно сега ще трябва да искаш съвет от Боби за това как се редят куфарите и децата и жената за да има за всички място и за газовата бутилка

Коментар

Освен, че ресорите са качени върху моста, друга особенна разлика не виждам. Мяза малко на Дана 35, ма за такова чудо отпредзе не съм чувал . А отзад не се вижда. А и освен че не мога да видя какви са, не мога да видя и дали имат някакви блокажчета
                      RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
                        Честито
                        Но нали търсеше по голяма джипка за семейството да им е удобно сега ще трябва да искаш съвет от Боби за това как се редят куфарите и децата и жената за да има за всички място и за газовата бутилка
                        Споко, във Вранглер се събира 1(един)брой водач, и 5(пет) броя студентки тръгнали на море + всичките дисаги които мъкнат жените (все едно е за цял живот а не за 5 дни) проверено е на практика!
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                          Освен, че ресорите са качени върху моста, друга особенна разлика не виждам. Мяза малко на Дана 35, ма за такова чудо отпредзе не съм чувал . А отзад не се вижда. А и освен че не мога да видя какви са, не мога да видя и дали имат някакви блокажчета
                          Гледай пак.
                          НЕма блокаж(ама ще ти свършат жокерите бе)

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
                            Честито
                            Е по-голем де.
                            То пък колко да е по-голем.От 1.3 са се метнах на 2.5i.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Споко, във Вранглер се събира 1(един)брой водач, и 5(пет) броя студентки тръгнали на море + всичките дисаги които мъкнат жените (все едно е за цял живот а не за 5 дни) проверено е на практика!
                              Споко с CJ7 Боби бяхме на море и знам какво събира но начина на Боби е невероятен ще се учудиш какво събира вътре А за толкова студентки къде са и аз имам тесна джипка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X