Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новата ми джипка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Па да се видиме а

Коментар

Значи си носете станции,щото като приключиме с Йори на обяд може и да се стрелнем нагоре...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Значи си носете станции,щото като приключиме с Йори на обяд може и да се стрелнем нагоре...
        ГъГъГъ - я па видим, мойе ли да катери тоя Вранглер, как го прави Чибурашка
        RB Patrol Team

Коментар

Поставяш ме пред голям избор Ако искаш над Горни Окол има ловна хижа и да направим една скара или да караме и да завършим в кръчмата на Горни Окол там е шурата и ще ни посрещтне както си трябва даже няма да може да си тръгне ме

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
            Ще дойда с Витарата и ще оставя ръчната спирачка(жената)в къщи
            Но зада не съм в тежест ще трябва да цаним някой ако закъсам и направя тапа да ме дърпа назад защото съм с зимните гуми но жената не ще да седи вкъщи

Коментар

Честито и от мен, със сигурност е по-добрата машина, а най-добрата надали ще намериш, Но не спирай да търсиш
              Пък утре може да я видим какво може

Коментар

Емо,споко бре,няма да те оставя.Ние с ''паркетниците'' се подържаме

Коментар

Емо,споко бре,няма да те оставя.Ние с ''паркетниците'' се подържаме
                  Ти да не си сложил лебедка защото моята където я взех е за УАЗката за Витарата няма такива екстри и ще трябва някой да ме дърпа и ще сме в тежест на разходката ще ги дърпаме НАПРЕД

Коментар

честито с здраве да си е караш....
                    а гумите които има са тези дето аз си избрах казват че за сняг са много добри и на асфалт не вибрират като други МТ гуми...
                    поздрави.......

Коментар

Първоначално публикуван от buldog Преглед на мнение
                      Ти да не си сложил лебедка защото моята където я взех е за УАЗката за Витарата няма такива екстри и ще трябва някой да ме дърпа и ще сме в тежест на разходката ще ги дърпаме НАПРЕД
                      Йори каза,че не ми трябва лебетка...

Коментар

Йори каза,че не ми трябва лебетка...
                        И аз нямам лебедка без да ми казва Йори

Коментар

Честито и от мен, много безаварийни.
                          Както казах в друга тема радвам се че вече не съм единствения с YJ във форума . Иначе на тази джипка и аз и се бях нагледал, но открих по изгодна оферта . Аиде честито още веднъж и ще споделяме опит
                          99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
                          It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                            Нищо не може да се катери като Чибурашка .Честито и от мен.С две думи вземал си си голям ДЗВЕР. Само гледай като си в колона да си последен,щото ако си първи никой няма да мине след тебе в коловоза/освен Соти разбирасе/Честито и безаварийно.
                            NISSAN FOREVER
                            -----------------------------------------------------------------------------
                            Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Честита нова джипка пожелавам ти много безаварийни километри и още по хубави разходки да правиш с нея
                              ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                              Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

честито и от мен, много да те радва и слуша !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X