Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят проект Jeep Wrangler JK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Моят проект Jeep Wrangler JK

Явно не си с Kenwood или си мислиш да вържеш втория тунер я на Ipod входа, я на AUX входа, но така тотално губиш контрола върху втория тунер. Ще трябва да го управляваш само през неговото дистанционно, а не през тъчскрийна, волана или фабричното IR дистанционно. Също така колкото и външни устройства да навържеш няма начин да изкочат в менюто. Иначе може и VHS видео да включиш на някой от свободните входове
    My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
      Явно не си с Kenwood или си мислиш да вържеш втория тунер я на Ipod входа, я на AUX входа, но така тотално губиш контрола върху втория тунер. Ще трябва да го управляваш само през неговото дистанционно, а не през тъчскрийна, волана или фабричното IR дистанционно. Също така колкото и външни устройства да навържеш няма начин да изкочат в менюто. Иначе може и VHS видео да включиш на някой от свободните входове
      Да точно така, само с неговото дистанционно се управлява! Включва се от тъчскрийна но после се управлява от дистанционното.
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Е... така си е гадно

Коментар

На тв тунера каде му намери място,и тези антени на кое стакло ги сложи?

Коментар

знаеш ли тв плеар който да е с вграден тв тунер и антенитри в едно

Коментар

ТВ тунера е с достатъчно дълъг кабел и го наместих под кормилната конзола, на мястото на фабричния аудио усилвател, който премахнах. Антените са монтирани вътре в саундбара. Другия вариант е над него - има достатъчно място между него и тавана. И саундбара и тавана са пластмасови и приемането е като на открито. Понеже Kenwood 5240BT е слабичък под шофьорската седалка монтирах 5 канален усилвател пак на Kenwood. Използвам фабричните тонколони и субууфер. Единствено се наложи да добавя две динамични пищялки в саундбара. Изпълнението на цялата работа свършиха в Авител. Ако си от София и планираш нещо подобно ти ги препоръчвам защото вече няма да им е първия JK който разглобяват.

На нашия пазар се намират няколко китайски модела мултимедия с вградени тунери дето им викаш 3 в 1. Не вярвам да съм пропуснал модел да не съм го разгледал. Общото е едно - на всички дисплеите са отвратителни с ниска native резолюция и ниско отношение на контрастните нива - някъде между 150 и 200. Аз лично избрах Kenwood не защото ми е любима марка, а точно заради тунера. Според Люсо от Авител това е най-добрия аналогов тунер, нищо че той е дистрибутор на Pioneer.

Коментар

имаш ли тел. на Авител или адрес,и за един ден ли ти монтираха всичко?

Коментар

За един следобяд монтираха всичко, а линка вече го има в предния пост. Авител имат два обекта. Това са телефоните и адреса на монтажния център:

ул.Пирински проход №31
                  тел. 0700 18 018 , 955 76 24
                  GSM 0888 630 607

Има вариант да запазиш фабричния усилвател, като се снабдиш с кит за вграждане на Kenwood с включен CAN активатор за усилвателя в комплекта. Един и същ е за всички 2 DIN модели на Kenwood, а не само за 5420BT. Аз не бях подготвен и понеже не ми се чакаше 8-10 дена за доставка и направо го замених с усилвател на Kenwood. Иначе никак не е лош фабричния усилвател. Не че не можеше да байпаснем захранването му, но и с това не ми се занимаваше. Усилвателя на Kenwood е доста по мощeн все пак.
                  Последно редактирано от elbgt; 17-11-10, 16:03. Причина: add link

Коментар

благодаря за инфото

Коментар

А дали ще се справят с монтиране на 2 дина тъч скрийн на 1.5 дина място (демек нов безел) и да го вържат с управлението на волана и инфинити усилвателя?
                      Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
                      Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

Ако услилвателя се активира по CAN има два начина. Или допълнително CAN интерфейсче за активиране или ровене по платката и преработка за палене по алтернативен начин. За наместването на 2 DIN съм виждал при тях няколко такива монтажа, но стига да има място за отваряне мисля, че няма да има проблем. Дори е възможно и нещо готово да има. За съжаление ако става въпрос за бегачката от подписа ти нямам никаква представа какво е положението. Най-добре да звъннеш и да питаш. Иначе съм ги виждал да изработват панели и от стъклопаст и от тапицирано дърво и всякакви други.

Коментар

Аз днес пуснах и на тях и на тояга по един мейл, тояга ми казаха да им звънна, имали решение.. от авител още няма отговор.
                          Audi A6 Avant - 2.7TDI (4F)
                          Kawasaki Vulcan S ABS SE '17

LZ1FLY

Коментар

И Тояга се справят добре. Наплива в Авител е много по-голям и едва ли си четат мейлите толкова често. Дори се съмнявам да ти отговорят на мейл. По телефона или на място е начина там.

Коментар

Авторът обеща снимките да се върнат, сега ги няма поради технически проблем. Засега темата остава заключена.

Коментар

ФТП-то където хоствам снимките е вече ОК. Изгорял раид контролер бе причината да го спра за ремонт. В последния момент се сетих, че освен основните му задачи на него държа снимките от този форум и буквално от вратата се върнах за да пусна един пост с молба за заключване точно за да не се появяват въпроси къде са снимките. Бързах и моята лаконичност ми изигра лоша шега. Машината беше с ъптайм 414 дни и след като днес бе напълно обслужена се надявам да не се случват повече такива неща поне още толкова време. Дори и пак да се случи обещавам да бъда по-обстоятелствен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X