Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гранд с 231?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гранд с 231?

Все тая, за мен сделката приключи! Купих си скъп урок по предпазливост! А за вас колеги:
    Внимавайте с този джип и продавача му!
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...057&f1=details

Като се замисля, след последният пост на Кинекса, нещата май се навръзват. Джипа вдига обороти - 3-4хил., а не върви. Много вероятно да е автомата, защото отзад не пуши. Също много вероятно и скоростомера да е неизправен, точно за това, да не може човек да се ориентира при какви обороти, каква скорост поддържа.
    Колкото до раздатката почти съм сигурен, че е сменена заради виещият преден диференциал. Собственикът беше бесен, че съм го накарал да сложи старата раздатка, а сега се отказвам. Каза, че сега трябвало да я връща. На практика от 400те лева капаро, няма да му остане много. А ако дифа вие само заради "едно лагерче", както каза той, защо не го смени с тези 200-300лв, които му остават от мен?
    Още по съмнително е, че продавача имал още един Гранд, уж за части ... пък явно диф и скоростна кутия няма. Абе, майната му. И на джипа и на продавача!
    Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

Първоначално публикуван от kalio_kkk Преглед на мнение
      Все тая, за мен сделката приключи! Купих си скъп урок по предпазливост! А за вас колеги:
      Внимавайте с този джип и продавача му!
      http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...057&f1=details

Като се замисля, след последният пост на Кинекса, нещата май се навръзват. Джипа вдига обороти - 3-4хил., а не върви. Много вероятно да е автомата, защото отзад не пуши. Също много вероятно и скоростомера да е неизправен, точно за това, да не може човек да се ориентира при какви обороти, каква скорост поддържа.
      Колкото до раздатката почти съм сигурен, че е сменена заради виещият преден диференциал. Собственикът беше бесен, че съм го накарал да сложи старата раздатка, а сега се отказвам. Каза, че сега трябвало да я връща. На практика от 400те лева капаро, няма да му остане много. А ако дифа вие само заради "едно лагерче", както каза той, защо не го смени с тези 200-300лв, които му остават от мен?
      Още по съмнително е, че продавача имал още един Гранд, уж за части ... пък явно диф и скоростна кутия няма. Абе, майната му. И на джипа и на продавача!
      И сега защо да внимаваме??
      За това, че другите са с поне 1500 - 2000 по-скъпи ли??
      Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Все тая, за мен сделката приключи! Купих си скъп урок по предпазливост! !
        Браво за куража!
        Изгуби 400 кинта , НОООО си спечели незабравим урок и най важното: пропускаш "ходене по мъките", което си е далавера!
        Едно такова приключение , от което за щастие си имал късмета да се отървеш, води да много отрицателни емоций и стрес.
        Каляски - колкото искаш - не бързай!
        Гледам че си от Пазарджик,ако искаш - звънкай да се видиме и да си говорим за джипки -ще ми е приятно.
        0894772727 -Митко
        ________________________________________________________________________________________
        Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
        HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
          И сега защо да внимаваме??
          За това, че другите са с поне 1500 - 2000 по-скъпи ли??

Защото хубаво и евтино обикновено живеят на различни рафтове. Обикновено има някакъв "санитарен" минимум под който читава кола няма да намериш....

А да внимават - пак по същата причина, че още някой може да се подлъже по привлекателната цена....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Защото хубаво и евтино обикновено живеят на различни рафтове. Обикновено има някакъв "санитарен" минимум под който читава кола няма да намериш....

А да внимават - пак по същата причина, че още някой може да се подлъже по привлекателната цена....
            Еми ето, сам го казваш, при положение, че струва с 1500 - 2000 лева, което са си над 30% разлика в цената не може да искаш перфектна машина ...
            В случая джипа може и да е перфектен
            Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
              Еми ето, сам го казваш, при положение, че струва с 1500 - 2000 лева, което са си над 30% разлика в цената не може да искаш перфектна машина ...
              В случая джипа може и да е перфектен
              Май се занимаваш с "гимнастики"..... Казвам, че заведомо движеща се на собствен ход кола, ще струва едни минимални пари. Всичко което се предлага под тази цена - вещае големи главоболия на бъдещия собственик.

По горе давах линк към един червения Гранд. Проблем със секторна кутия..... Уж. И по тази причина може само да се чуе мотора. Помисли защо човек да не даде едни 200 лева на секторна кутия 2-ра ръка, или просто да не купи масло за доливане. И какво се опитва да прикрие по този начин.
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Май се занимаваш с "гимнастики"..... Казвам, че заведомо движеща се на собствен ход кола, ще струва едни минимални пари. Всичко което се предлага под тази цена - вещае големи главоболия на бъдещия собственик.

По горе давах линк към един червения Гранд. Проблем със секторна кутия..... Уж. И по тази причина може само да се чуе мотора. Помисли защо човек да не даде едни 200 лева на секторна кутия 2-ра ръка, или просто да не купи масло за доливане. И какво се опитва да прикрие по този начин.
                Този минимум не го определяме нито аз, нито ти, все пак може човека наистина да има нужда от пари, а като гледам е бил достатъчно коректен, като е споделил за проблемите на джипа а и се е съгласил да върне раздатката ...
                Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

. Абе, майната му. И на джипа и на продавача!

Колега, не те познавам, но ти правя евала! Аз купувам по същия начин, по който беше тръгнал и ти! С главата напред. После си мисля като тебе: това се прави, онова се прави... Прави се, ама защо, аджеба, го купуваш с идеята, да почваш да правиш от зор.
                  Да ти кажа честно, отстрани погледнато, изглежда нелепо. Смешно ми е, защото все едно виждам себе си. Казват ми недей, аз не... Поздравявам те, че събра куража! Маината им, джипове да искаш в момента!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ей ти един нов внос - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...617&f1=details
                    Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

За да не изчезне снимката, след като обявата вече не е активна в мобилето, го пускам тук.

Не мислех да пиша повече, но се подразних. Колко е коректен продавача, съдете сами:
                      В телефонният разговор, на джипа "всичко му работи", после се оказва че има един вагон кусури като счупени мигачи,неработещ скоростомер, висяши жици от задната врата, която е със свалена кора и дрънчи така, че нищо друго не се чува от нейното дрънкане, дали случайно?
                      А собственик на втори поред Гранд 5,2, да обяснява, че той так си набира...пък машината набира като да речем дълъг Патрол с 2,8ТД, че и по зле. А преди това му бях казал, че за пръв пък се качвам на V8.
                      А, че предният диф вие заради лагерче дето струва 12 лева и ако имаш приятел монтьор, може и без пари да ти го смени.
                      Раздатката беше сменена за моя сметка, за сума от 200лв. Остатъка до 400 беше нещо като гаранция, че ще има пари да си я върне, ако се откаже. Аз му го предложих така, той каза цената на смяната. Днес обаче, в два сервиза ми казаха цена за смяна на раздатка между 100 и 150лв., тоест и тук ме е натоварил.
                      Колкото до ниската цена, всеки си има причини. Аз от неудобство дори не попитах дали е окончателна. Имах парите и не се пазарих. Само отлагането на смяната на раздатката ме предпази от директна покупка.
                      А, човек, който докато говори с теб, дори и за секунда не си сваля слънчевите очила....?!

Всичкото това го пиша, не за да се жалвам, а за да е ясна истината и да не се разпъват повече локуми по темата. Ясно е, че сам съм си виновен и си платих цената. Това е.
                      Прикачени файлове
                      Nisan Patrol`92, GR, RD28T дълга база

Коментар

@kalio_kkk

Поздравления, че помисли преди тази покупка

Всичките ми постове към теб, бяха именно за да спреш емоционално да действаш и да помислиш рационално

В този форум сме именно да си помагаме, а машина ще намериш,в това бъди сигурен
                        Успех и късмет от тук нататък
                        Пътят е целта.

Коментар

Евала, тоя продавач се е вбесил не само заради размяната на раздатката, ако изобще се е вбесил за това, ми по- скоро за това, че не попадна на балъка който ще му купи бангията... Супер си направил, че си му я оставил да си търси един истински балък
                          R 727cc BB KIT
                          ZJ V8
                          WK2 V6

Коментар

А тоя врачанския нов внос, няма лост за бързи и бавни. Това какво ще рече, че е постоянно 4х4 ли? Може ли да се каже с каква раздатка е?
                            Grand Cherokee ZJ 96 5.9 Limited + 4'' Rubicon Express Coils. 4'' Rough Country 2.2 shocks, MAxxis Mudder 33/12.5/15

тел. 0897818449

Коментар

E как да няма лост бе братче.
                              Тва и чисто нова кола да си купите, пак ще кажете че някой ви е излъгал.
                              Ай мислете малко преди да пишете.
                              Кьорав карти не играе.

Коментар

Лоста си го има. Дръпнат на бавни. Раздатката с оглед на таблото би трябвало е 249-та, без ОД-то....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X