Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт ГрандЧероки 99-04

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Лифт ГрандЧероки 99-05

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    А за близнаците всичко което не може да си вдигне гумата на един метър е "за пред кафето".
    Какво значи това ????Имам предвид "ГУМАТА ЕДИН МЕТЪР"да вдигне.
    B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
      Какво значи това ????Имам предвид "ГУМАТА ЕДИН МЕТЪР"да вдигне.
      Значи едната гума е на един метър височина а другите три на земята.

Коментар

И аз така си мислех братчед ,ама викам да не би да греша нещо.

Предна лява е стъпила ,въпреки ,че не личи.
        B+

Коментар

Условието е трите гуми да са в една равнина.
          Последно редактирано от kinex; 23-09-07, 20:40.

Коментар

Условието е трите гуми да са в една равнина.
            Една равнина се описва, най - малко от три точки . Така че през всеки три точки, в случая гуми винаги съществува една равнина.
            Друг е въпросът каква е ориентацията на равнината, хоризонтална например.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Май не съм се изказал правилно

Джипът е повече от интересен, много ми допада. Изобщо не исках да прозвучи извително. Гледайки го представата за градски оф ми се засили. Аз виняги като видя спортна ниска кола, която има наклон на рампа за мерене на ходове на окачвания си я представям под гумата на 1 такъв звяр озовала се в най-високата и точка/на спортната кола/. Пак се поуплетох малко, но идеята ми е, че в градовете има много реални и не толкова реални места за тестване на ходовете.

Супер яката визия комбинирана с сериозни възможности на машината е трудно постижима задача. Респект и от мен.

Коментар

Евала,на желанието на мерака и на всичко.Някой бе казал:
                -Купуваме ги грозни и скъпи и ги правим още по-грозни и скъпи.
                Наистина внушава респект. Много безаварийни км.

п.п.Сподели впечатленията от гумите.В какви условия как се държат.
                Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 24-09-07, 10:39.
                Land Rover Discovery:
                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Респектиращо!!!

Моите поздравления, Пламене, че най-после след толкова зор успя да направиш джип "за пред кафето" с характеристики на траялна машина!!!
                  Убеден съм, че на живо е още по-по
                  Още веднъж - Поздравления!
                  о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение

п.п.Сподели впечатленията от гумите.В какви условия как се държат.
                    Според производителя гумата е за екстремен офроуд. Ама от най-екстремния. Десет плата с агресивен протектор. Което мен хич не ме радва защото този джип няма да участва в състезания. Мислех да взема по-универсалните Гудрич АТ но в последния момент хвърлих еза-тура и взех Нито МТ. Сега не съжалявам. Няма по-красива гума.
                    Мога да ги сравня с Кобра и Кайман защото на този джип съм карал такива. Като шум и вибрации на асвалт Нитото е някъде по средата. За сега повече от 130км/ч не съм вдигал. Много следват дупките. Трябва по-твърд кормилен демпфер. Иначе сцеплението с асвалта е добро.
                    Тези гуми от където и да ги погледна те просто мразят асвалта.
                    Като баланс съм меко казано изумен. На централен баланс искаха по пет/десет грама. Обаче са доста широки и имат аксиално биене. В крайна сметка взеха по 60/90 грама.
                    Все още не съм ги пробвал там за където са създадени. Трябва да направя още малко проби за да съм 100% сигурен че като я разчекна по деретата няма да хвърчът калници.

Коментар

Страхотен джип! Невероятна визия.

Просто от любопитство колко горе-доло може да струва такова удоволствие за джип от този калибър.

Коментар

Тези гуми от където и да ги погледна те просто мразят асвалта.
                        Ееегати израза!!Колега, ти направо си роден поет! изкефи ме
                        Поздрави
                        Последно редактирано от kinex; 25-09-07, 08:24.
                        Тодор Томов
                        =============================
                        Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
                        Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от getsov Преглед на мнение
                          Страхотен джип! Невероятна визия.

Просто от любопитство колко горе-доло може да струва такова удоволствие за джип от този калибър.
                          Много дълго продължи правенето и му загубих края.
                          Поръчки, доставки, мита, и т.н.
                          Не съм водил сметка.

Коментар

Разбирам че ти е неудобно да кажеш. За сведение, тези джанти, дето са като тави за печене на цяло агне, плюс тънките гуми тип " дафинов лист " срещу Маргел на околовръстното входа от Варна, са 7 000 лева комплекта.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Много хора го премат тва "за пред кафето" буквало

Пак казвам това е на теория. На практика окачването трудно може да реализира целия ход на амортисьора. Но все пак ходовете и на трите са много добри и изобщо не са "за пред кафето" според мен.
                              Тва "за пред кафето" го каза близнака. От неговата уста звучи малко ... как да кажа. Все едно Куадра да каже за някой двигател че е маломощен. То за Димата всичко под четири литра е маломощно.
                              А за близнаците всичко което не може да си вдигне гумата на един метър е "за пред кафето".
                              Така че израза "за пред кафето" може да се употребява само от хора които знаят как се прави траялово окачване "за в гората".

п.с.
                              Петре кажи бе готин.
                              Че нещо почнахме да се бъркаме.
                              Значи аз казах КОФИ-РЕЙСЪР

Определението идва от Американски траялджии и пре-рънъри които си правят по още един джип за по цивилно каране. Първо защото е много скъпо и неудобно да бръмчиш със състезателната машина по баровете а в някой щати и незаконно. С такъв тип джип както можеш да си возиш семейството така може и да отидеш до трасето да погледаш приятелите ти как карат Това не значи че когато човек изпращи добрият кофи рейсър не става за трасето Скоро идеята е харесана и от хора който желаят да бъдат по различни след това се превръща в огромна индустрия която в момента носи милиарди долари оборот на фирмите за подобрения

Да направиш добър кофи -рейсър е почти толкова трудно колкото и състезателна машина проблемите идват от това че трябва и да се съобразяваш със стрийт лигъл изискванията Както и със заводските параметри които не могат да се променят при такъв тип проект просто ей така
                              Много добре знам колко труд и нерви са ти коствали това преправяне

Джипката е станала много ефектна и по свой начин уникална Визуално много добре се връзват джантите към гумите Когато няма възможност да ги видиш заедно по-време на тунинга е много трудно да се изберът едни към други Само че това малко хора го осъзнават От горните снимки на различни височини окачвания и гуми твоята изглежда най обемна и пропорционална Квадратните бордове на гумите приятно се заиграват с облите форми на Гранда Фронтално създават усещането за монолитност Радвам се че взе решение за по големи гуми защото возилото седи перверзно брутално По този начин колата няма да ти се струва нормална след три месеца И ще се отличава още по ярко от стоковите конфекции Сега остава още само едно дребно подобрение което ще допълни общия вид на проекта

БРАВО ЗА ДОБРИЯ РЕЗУЛТАТ И НЕ СЕ НЕРВИ НА ХОРАТА КОИТО НЕ ГО ПРИЗНАВАТ.... И НА ТЯХ КОЛАТА ИМ ХАРЕСВА САМО ЧЕ ЗАЕДНО С ЕДНО ДРУГО ЧУВСТВО КОЕТО ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ДОБРИЯ ТУНИНГ.... ТОВА Е И ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗАРАДИ КОЙТО ТОЙ СЪЩЕСТВУВА
                              Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 27-09-07, 13:45. Причина: допълване на текста

Коментар

Това е един от наи популярните тунинги в Германия.
                                Причината разбирасе е че имат пътища. Аз докато отида на работа трябва да мина през три разкопани улици и два строежа.
                                Eibach минус 1.5" с много здрави стабилизиращи щанги.
                                Гумите са 295/30/22

имаш малка грешга рег.номера не е немски а австрииски обърни внимание че пише "а" а не "д"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X