Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт ГрандЧероки 99-04

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт ГрандЧероки 99-05

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Ти си експериментатор, което е хубаво , но винаги при 'проба-грешка' бюджета е по-разтеглив. Аз в тази ситуация бих взел някой от вариантите на готов кит за Гранда и толкоз..

Това е готов кит. Най-добрия на 4" с шорт арм.
    Не открих един недоволен потребител.
    Явно зависи от това какви са изискванията на потребителя.
    Грешката в случая не е защото съм тръгнал да правя проби.
    Няма лошо. То се очакваше.
    1500лв с месец доставка от Холандия. Вече месец ми се струва много бързо.
    А тия рейдовите Конита някой вече ги кара в България и се скатава.

Коментар

Аз за теб съм остана с наблюдението, че най-добре ти би било, ако имаш амо-ве с режим на твърдост, който се контролира от купето. кеф ти меко, цък, меко, кеф ти твърдо, оп готово, а може и средно . това е много офертно за машина, която сменя настилки и трасето постоянно и не може да се закове на 1 константо положение. попаднах на такива в 1 мицубиши и много ми допаднаха... помисли за такива, е по-скъпи са, но ако постоянно си купуваш различни, сякаш по-скъпо...

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        Аз за теб съм остана с наблюдението, че най-добре ти би било, ако имаш амо-ве с режим на твърдост, който се контролира от купето. кеф ти меко, цък, меко, кеф ти твърдо, оп готово, а може и средно . това е много офертно за машина, която сменя настилки и трасето постоянно и не може да се закове на 1 константо положение. попаднах на такива в 1 мицубиши и много ми допаднаха... помисли за такива, е по-скъпи са, но ако постоянно си купуваш различни, сякаш по-скъпо...
        Такова изпълнение съм виждал само на Ранчо 9000 и като цена са доста по-евтини от Конитата.
        Тези на Митсубишито каква марка са.

Коментар

И Фероза колеги има модели с контрол на твърдостта на амортесьорите от купето, при това работеш задоволително

Само дето моята не е с такива (...

А Пламене, защо не краднеш идеята на Чуров и да сложиш 2 ама, кеф ти гора кеф ти еди си какво с 10-15 мин и малко кал по ръцете си имаш коренно различна возия и поведение...

Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

А Пламене, защо не краднеш идеята на Чуров и да сложиш 2 ама, кеф ти гора кеф ти еди си какво с 10-15 мин и малко кал по ръцете си имаш коренно различна возия и поведение...

Поздрави,

Така ли ставало с два ама. С три сигурно е още по добре.
            А с четири какво ли ще е.

Коментар

НЕ знам ама мога да ти покажа един джип и с повече ) имаше го в "хумор сатира и забава" раздела
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

ранчо има 100%, мотае ми се и OME да имат, в мицубишито изглейдаше да са серийни, инак за гранд-овете съвсем незнам, но аз бих пробвал, ако ще и ранчо, пък и по-ефтино не означава, по-лошо виняги. мисля Савата имаше такива преди време на вранглера, не съм сигурен обаче. а може и да не беше доволен, може и да беше, не-помня, отдавна беше. то при него толкоз промени, че как да помни човек.

Коментар

Ранчо и ОМЕ са бюджетни решения.
                  ОМЕ имат с външен резервоар и им се коригира едно нещо дето на мен изобщо не ми върши работа. Твърдоста при згъване. Както и Фокс. Както и много други.
                  Щом предлагате други варянти значи нещо не ви харесва в KONI RAID.
                  Какво.

Коментар

е нее, аз за кони само добро знам, но не съм имал ни рейд ни не рейд. НО, както сигурно си открил, мекото си е меко, вози приятно, особено ако имаш ходове да не ти бие на тампони, пък твърдото си е управляемо. идеята е за контрол от купето спрямо ситуацията.

а какво те притеснява бюджетното решение?

пък и не виждам проблем да сложиш и конитата, само дето, те или ще са с добра визия или ще са и те твърди, или пък нещо средно, или пък нагласяеми, та както ги туриш, незнам, но все си мисля, че най-доброто е да можеш когато си искаш да цъкнеш копчето и да смениш.

Коментар

• До: Лифт ГрандЧероки 99-05

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                      Я верно да кажат тия дето са гласували за ФЛЕКСА кои са че ми е интересно. Аз и Влади а другите
                      +1
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

И аз и аз
                        Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                          +1
                          Ах тиии.
                          Другото вече е с кътаут за 37" ама за WJ няма.

Коментар

Пламене виж на снимките (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=13725&page=2)Ф250 как е с 2 ама опред, и вземи се поучи

И от онези валяци дето ги търкаля Соти също ) трябва да видиме биг фут в товите ръце

Поздрави
                            Бъдете живи и здрави!

Коментар

братчед с райдове карал ли си? кое не ти харесва сега в момента карам на едно Г с такива някой ги беше оставил на почти най-хлабаво като ги развих се зарадвах защото мислех че ще се оправи возията (беше като лодка) навих и четирите до края - много малка промяна клати се прекалено решението за тази Г класа примерно е по 2 райда на колело с 1 не става, но има амортисьори които ще ти свършат работа и по един

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                                Пламене виж на снимките (http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=13725&page=2)Ф250 как е с 2 ама опред, и вземи се поучи

И от онези валяци дето ги търкаля Соти също ) трябва да видиме биг фут в товите ръце

Поздрави
                                Уча се, уча се.
                                Добре че толкова много хора са го правили преди мен че иначе щеше да ми е адски трудно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X