Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт ГрандЧероки 99-04

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Лифт ГрандЧероки 99-05

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
    братчед с райдове карал ли си? кое не ти харесва сега в момента карам на едно Г с такива някой ги беше оставил на почти най-хлабаво като ги развих се зарадвах защото мислех че ще се оправи возията (беше като лодка) навих и четирите до края - много малка промяна клати се прекалено решението за тази Г класа примерно е по 2 райда на колело с 1 не става, но има амортисьори които ще ти свършат работа и по един
    Аре бе братчет. Добре че дойде че тука само фитили ми бутат.
    Сигурен ли си че са RAID.
    RAIDа е дебел 8см и тежи 6кг.
    Последно редактирано от kinex; 16-09-07, 22:09.

Коментар

твърдят че са почти нови, ако е верно се доказва теорията за живота на кони. от какво се оплакваш в момента меко? твърдо? няма ход? с твоите смяни на амортисьори ми писна откакто те познавам само за това говориш

Коментар

Аха Зарко и за гуми само говори ама още не е сложил 40" ) и джантите му и те нямат 19" аве ужаст

Поздрави,
        Бъдете живи и здрави!

Коментар

между другото на каква цена са тия конита и какъв е хода им.и ако може да ми кажете кой е най дългоходовия ам в бг който може да се купи

Коментар

твърдят че са почти нови, ако е верно се доказва теорията за живота на кони. от какво се оплакваш в момента меко? твърдо? няма ход? с твоите смяни на амортисьори ми писна откакто те познавам само за това говориш
            истина думаш, само амове са му в главата

сега му е твърдо на полегналите полицаи с 40 км/ч, НО инак много доволен на черен път. аз затуй му викам да мисли за копче меко/твърдо. инак и аз малко се шашках как рипа ТЖМ-а, ноо си свикнах и ми е много добре, особено като понатоваря леко задницата. пък полегналите ги преминавам с уважение, те нали за това са там

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
              между другото на каква цена са тия конита и какъв е хода им.и ако може да ми кажете кой е най дългоходовия ам в бг който може да се купи
              Цената я написах горе. 1500лв за 4бр. Размерите пък малко по-горе.

Коментар

Добре само кажи ХевиТрак ли са или Раид. И млъквам.
                Щото аз на Г-класата място за два Раида не виждам. Виж за ония солети ХевиТрак може и три да влезнат.
                Хаки е с Хеви трак и не люлее.

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                  Всичко от 10" нагоре е с поръчка. А иначе аз съм виждал тук в БГ и такива с 20" ход.
                  http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

райдове, място ще се намери все пак не знам на колко време са и собственика не стъпва само на полвин газ и през цялото време гледа да строши нещо, но определено се клати страшно на фоксовете кое не ти харесва и пак не разбрах на сегашните какво им има, но без настройки преди всяка настилка неможеш да получиш комфорт на всякъде с едни амортисьори

Коментар

райдове, място ще се намери все пак не знам на колко време са и собственика не стъпва само на полвин газ и през цялото време гледа да строши нещо, но определено се клати страшно на фоксовете кое не ти харесва и пак не разбрах на сегашните какво им има, но без настройки преди всяка настилка неможеш да получиш комфорт на всякъде с едни амортисьори
                      Фокса с външен резервоар се помпи и така става твърд на згъване. Демек помага на пружината при скокове. Обаче така много друса. Твърдоста му при разгъване е константна и хич не е от твърдите.
                      При Кони е обратно. Згъва се много лесно а при разгъване може да се направи зверски твърдо. Ако не е изтървал де.
                      Сега с тия е твърдо и при згъване и при разгъване. Според мен даже прекалено твърдо. Джипа загуби проходимост и по-често губи тракция защото като е твърдо подскача и "тук-таме стъпва". Предполагам че на по-тежък джип (ЛК или Г) ще му дойдат точно по мярка. Ама Гранда няма килца за да ги натисне.
                      Искам да го направя както е заводската возия на Гранда. Нито твърдо нито меко. Нещо средно.
                      Мисля че с Райд ще стане. Като ги гледам са бая масивни и имат двоен стоп.
                      За клатенето съм сигурен че няма да има проблем.
                      Новите стабилизиращи щанги са 7 пъти по твърди. И са с уретанови тампони което подобрява стабилноста допълнително.

Гледам че на Г-класата ХевиТрак живее доста дълго.
                      Сигурно защото дори при 2" лифт окачването не позволява да се разгънат до край.
                      А Десо упорито си кара с ХевиТрак. Един газов моно(по-твърд на згъване) и един маслен дуо(по-твърд на разгъване) на гума.

Коментар

добре с тия стабилизатори не е ли по-зле така я втвърдяваш още повече

Коментар

добре с тия стабилизатори не е ли по-зле така я втвърдяваш още повече
                          Би трябвало да е малко по твърдо когато само едната гума на мост се вдига.
                          Ама аз и без стабилизатори я пробвах. Люлее се и пак друса.
                          Абе лудница.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                            Щото аз на Г-класата място за два Раида не виждам. Виж за ония солети ХевиТрак може и три да влезнат.
                            Хаки е с Хеви трак и не люлее.

B+

Коментар

Е точно за това говорех.
                              Тия на снимката са по 6см.
                              Райда е 8см.

Коментар

можеш да сложиш амортисьори на седалките и аз обмислям този вариант

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X