От: Авариен режим при ГранД Чероки 2.7CRD
Обади се.
Обади се.
Грешка, която излиза с ключа е P0702. Миналата година ходих при един пич да я закачи, но грешка не излезе. След като му обясних, какво се случва и грешката е P0702 каза, че е от платката в скоростната кутия(мозъка).
). Цена при тях 1800лв + смяна. Продава се целият механизъм с лостовете, няма отделен елемент платка. 
Всичко изглеждаше ок. Минах около 6-700 километра по Коледа без абсолютно никакви проблеми.
Аз лично не я поръчах директно от сайта им, защото нямам пейпал. Поръчах я през колега, който не ми взе нищо допълнително. Той е поръчвал няколко пъти вече и знае процедурата. Ако някой се интересува ще му дам координатите на лично.
Стигнах до разглабянето и намерих платката от ибей. Две седмици чаках и накрая продавача ми писа, че я бил продал вече
... Не знам дали при всички е еднакъв проблема, ама ми каза, че са отремонтируеми. ------------- - ако на някой му се налага.
). Цена при тях 1800лв + смяна. Продава се целият механизъм с лостовете, няма отделен елемент платка. 
Всичко изглеждаше ок. Минах около 6-700 километра по Коледа без абсолютно никакви проблеми.
Това е самата истина ! А аз съм новия собственик
Всичко ми бе обяснено точно така, но сега го виждам и в снимков материал. Предния собственик се е постарал доста по тази джипка. Мисля да му подражавам . Поздравявам го за ценния материал и за вниманието към детайлите.
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар