Точно така, не е бакелит. Какво е точно не може да се каже по снимката, но е някаква по-модерна пластмаса. Само ме притеснява дали е достатъчно термоустойчива, щот доста се нагряват понякога при спиране. Моят съвет е да го изтестваш някъде на дълъг празен път да наковеш от висока скорост 20-тина яки спирачки докато хубаво загрееш спирачките. Ако не се разтопи и протече можеш да си караш спокойно, иначе има опасност да те изненада когато най-малко очакваш. Ако пък се размекне и разтече го врътни от алуминий и готово.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
И мен ме притеснява да не се стопи, но ми казаха че издържа (мама им търговска ако са ме излъгали ) теста който казваш ще го направя. А ако е алуминий, нали ще се разшири от топлината
99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Ще, но нали на повечето алуминиеви се правят. Ще му пуснеш малко повече хлабина, то гумичката там уплътнява.
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Според мен няма да има никакъв проблем карай смело...щом гумичките на тази температура издържат и не се изпичат за тефлона какво да говорим...да не забравяме все пак че там има и течност
------------------------------------
тел. O878 9ЧЧ 999
Според мен няма да има никакъв проблем карай смело...щом гумичките на тази температура издържат и не се изпичат за тефлона какво да говорим...да не забравяме все пак че там има и течност
Не знам за тефлона, но има пластмаси , като полиамида например, които имат склонност да поемат вода, като това води до увеличаване на размера (набъбване). Така , че най добре първо да се провери , коя ще е най подходящата за целта пластмаса.
Коментар