Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете за Вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
    И парите не са наи важни Най важното е да знаеш какво искаш да направиш Иначе почват едни каши раздатка и мостове за скоростно каране с гуми 35 и окачване 6 Музики под клетката в купето и други не съвместими желания като по висок и по стабилен После ама не може ли да го направим по друг начин Това вече сме го виждали а колкото повече парите толкова по вкисната бозата И накрая недоволни и започваи всичко от начало

НАИ ОПАСНАТА КОМБИНАЦИЯ ПРИ ИНДИВИДА Е ГЛУПАВ И ЕНЕРГИЧЕНЗащото за нула време може да сътвори огромни и непоправими бели А такъв човек с неограничени финикииски знаци вече е цяло бедствие за себе си и околните
    Евала Петре! Понякога не съм много съгласен с теб, ама тук удари точно в десятката! А последното изречение направо изби рибата! В блясъци еднозначно!
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

По принцип нямам намерение да е нещо супер изродско, най-много 3"-4" лифт /само на окачването, нейскам бодилифт/ и 33", всичко от там нагоре според мен е в границите на ненужното /за мен/. Аз не ходя на супер недостъпни места, но и не много леки, от тези 4-5 разходки който съм направил до сега най-проблемно ми е недостатъчното "чупене" на мостовете, като на едно място се вдигнаха предна лява и задна дясна и станах за смях, защото Самурайчетата /едното напълно стандартно / минаха без проблем, но мисля, че с нови лифтовани ресори ще е по-добре.
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов
        По принцип нямам намерение да е нещо супер изродско, най-много 3"-4" лифт /само на окачването, нейскам бодилифт/ и 33", всичко от там нагоре според мен е в границите на ненужното /за мен/. Аз не ходя на супер недостъпни места, но и не много леки, от тези 4-5 разходки който съм направил до сега най-проблемно ми е недостатъчното "чупене" на мостовете, като на едно място се вдигнаха предна лява и задна дясна и станах за смях, защото Самурайчетата /едното напълно стандартно / минаха без проблем, но мисля, че с нови лифтовани ресори ще е по-добре.
        Диагоналното закантарване е слабо място... Те затова и много от Вранглерите са със LSD, макар че до наши дни не е доживял никой от това време... Обаче ти може да си оптимизираш маниерата на каране - там където доста от другите минават бавно, ти може да прелетиш отгоре без последици
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Куадра още ли помниш темата за реригулируемите подложки Нека споделя нещо с теб Точно три дни след като пусна снимката монтирахме такива на Черокито Наистина вдигат предницата на колата но получи друг гаден ефект При бързо влизане в завои преди или след който има неравност повдигат предницата на автомобила Получава се .......незнам как да го обесня нещо като плуване в стабилността За секунди преди натоварването на пружините колелата губят тракшън Нещо като нулево полужение независимо с или без лебедка при различни реглажи не ни хареса как седи колата Решихме проблема по друг много интересен начин Ама не ми се пише ако се видиме някога ще ти кажа подробно как Тези подложки се търкалят в сервиза ако имаш време мини да ги видиш може лесно да се направят и в БГ

Коментар

Че те моите си бяха правени в БГ.
            Свалих си чертежите и готово. А относно Черокито, не знам, Чероки с подложки не съм карал, но на Гранда изобщо не се усети разлика. Само дето се повдигна достатъчно. Ама карай, не е важно.

Коментар

Аз ти писах за тези дето се регулират ама караи А то гранд не гранд разлика в предното окачване няма Докараи го да направим едни тестове и да видим А по принцип за нащо каране по състезанията никога не може да направиш окачването перфектно ПЕДЕСЕТ КИЛА КАЛ ПО ПРЕДНИЦАТА ПРОМЕНЯТ ВСИЧКИ СМЕТКИ И СХЕМИ

Коментар

[quote="quadra"]
                Съмнявам се Самураи и Вранглер в заводски вид на артикулации Сузукито да е по добро Но най лесно и евтино може да подобриш страничното окантарване с изнесени джанти и малко по високи гуми Всичко друго става тунинг Ако направиш ходовете по големи без да промениш раздатката се започват ядовете с кардана Преди всичко трябва да се научиш как да не го окантарваш защото след другите неща идват блокажите а те на такива мостове нямат смисъл и тн.и тн.

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
                  Аз ти писах за тези дето се регулират ама караи А то гранд не гранд разлика в предното окачване няма Докараи го да направим едни тестове и да видим А по принцип за нащо каране по състезанията никога не може да направиш окачването перфектно ПЕДЕСЕТ КИЛА КАЛ ПО ПРЕДНИЦАТА ПРОМЕНЯТ ВСИЧКИ СМЕТКИ И СХЕМИ
                  Прав си, разлика в окачването няма, но в теглото има
                  А да ти го докарам не мога, щот го продадох

Коментар

[quote="quadra"]
                    А края на окантарването не свършва с окачвания големи гуми и блокажи Накрая почва да пречи и шасито Така че по лесно е да се научиш как да не го прекарваш или да излизаш лесно от шах-мата

Коментар

Именно, изработваш си маниер на каране на Вранглер. Каквото е добро за Нива не става за УАЗ, каквото е добро и за двете е различно за Вранглер и така

Коментар

Именно, изработваш си маниер на каране на Вранглер.
                        Точно над този тунинг се работи в момента
                        Три години карам Самураи на офф, разлика с Вранглера- ОГРОМНА, по-тежък, по-мощен, по-голям и не се кара така леко като Самурая, след първата разходка имах мускулна треска на ръцете

Коментар

Съмнявам се Самураи и Вранглер в заводски вид на артикулации Сузукито да е по добро Но най лесно и евтино може да подобриш страничното окантарване с изнесени джанти и малко по високи гуми Всичко друго става тунинг Ако направиш ходовете по големи без да промениш раздатката се започват ядовете с кардана Преди всичко трябва да се научиш как да не го окантарваш защото след другите неща идват блокажите а те на такива мостове нямат смисъл и тн.и тн.
                          И аз не вярвах, но факт, а междудругото виждам че има различни листове в ресорите на моя /някой се е правил на майстор/ и можеби там е проблема, а джантите с който е колата изглеждат оригинални, но досега несъм виждал други такива на Вранглер и са доста навътре

Коментар

Не знам дали съм го превел правилно но мисля че е това:Clutch master cylinder:

Не вярвам да е повече от $50-$60.
                            Мога да проверя точно от AutoZone
                            Те са надезден магазин за части и идват със гаранция.
                            Не вярвам пощата да е повече от $30-$40.
                            Ако искаш да проверя, даи ми точните:
                            Година на производство, двигател в Л, 2х4/4х4, или направо вин номера.
                            Нямя да имам нищо против да го зема и да ти го пратя.
                            CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                            http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                            http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Питаи Голди какъв Вранглер докараха онзи ден в сервиза
                              С задни листове от Латвия вадено слагано Върхът на тунинга е че човека отрязал петите на моста и ги преместил на око Сега всичко по трансмисията и ходовата част е лом А с този ъгъл на кардана не знам как е дошла колата на ход Раздатката също е заминала

Коментар

На твое място първо щях да сменя ресйорите с такива които са подходящи за лифта който си предвидил. Примерно 4". Предлагат се на много места и не са скъпи.
                                Ако не ти се занимава с преправяне на карданите или сваляне на раздатката трябва някои да каже при този лифт колко по дълги може да са амортисйорите за да не позволят на кардана да излиза от допустимия ъгъл на пречупване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X