Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете за Вранглер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Николай Малинов
    Абе ако ще и 500 лв. да е ше си взема за Вранглер, за да знам, че
    карам Вранглер, този автомобил ми е мечта от доста години и най-накрая
    като съм щастлив собственик на такъв ще го запазя оригинален!
    Машинката е велика, обаче ми е малко слабичка с този двигател, затова и продадох моя... Обаче читави 4.0 няма на пазара...
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Aз я взех много изгодно от един комшия, доста го ядох докато
      я даде ама накрая се даде
      Като машина е доста добра, до сега не сам усетил нужда от повече мощ,
      но знае ли ще го видим, все още ми е отскоро.
      Малко разочарова, нещо не се чупят мостовете добре ( сравнявам със
      Самурая) и на малка неравност една гума отива в ваздуха, но мисля,
      че знам къде е проблема, някой от предишните собственици си е правил
      свободни съчинения с рецорите, подлагал е други листове, но засега
      ще остане така и като посабера малко гущери, при Близнаците и нали
      се сещате за кво става въпрос
      99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
      It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

за всички въпроси по тази кола можеш да си говориш с краси колев от габрово, той се състезава с такава кола от доста време

той пише тук с ник колев
        drive alive

Коментар

ОК Благодарско

Коментар

аз купих джипа си с такава помпа/японска/преди 10 години 1996...някой я беше монтирал така в германия/идентична е с много помпи на японските автомобили Симо Тонев ми каза че е от мазда/ и още не съм я отварял за смяна на гумички а долната помпа ми е английска
            ------------------------------------
            тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов
              Малко разочарова, нещо не се чупят мостовете добре ( сравнявам със
              Самурая) и на малка неравност една гума отива в ваздуха, но мисля,
              че знам къде е проблема, някой от предишните собственици си е правил
              свободни съчинения с рецорите, подлагал е други листове,
              то това е едно от малкото слаби места на YJ - не са особено гъвкави. инак, ако искаш помпа кажи да ти пратя.
              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Митко мерси, мислих и за това и аз имам познати в щатите, мислех да
                им поръчвам, но това е крайния вариянт, днес ще званна на едно две
                места да видим кво ще кажат

Коментар

има едно много странно нещо за частите на американските коли в българия. в много от случаите тук са по - евтини отколкото в САЩ, немога да си обясня причината но имам доста примери вече.

със сигурност вече знам че ако мога да си купя нещо от тук си го купувам от тук, а ако неможе чак тогава започва одисеята по докарването от САЩ.

за хода на мостовете можеш да разкачиш предната стабилизираща щанга и ще получиш невероятни артикулации, даже може да откъснеш кардана внимавай с тунинга
                  drive alive

Коментар

Да откъсна кардана
                    Недей ми дава такива идей моляте
                    Сега сериозно имаш предвид да я откача от онези двете неща дето
                    приличан на биалетки ли ? И с какво мога да му навреда, с това
                    откачане, а и какво имаш предвид да "внимавам с тунинга"

Коментар

ще се повторя можеби но според мен вранглера е едно малко по - голямо лего за порастнали деца / не умствено порастнали / вариантите за доработки са практически неизчерпаеми и водят до сериозно пристрастяване и значителни разходи. затова внимавай, вече си предопреден

сега по въпроса, ако разкачиш стабилизиращата щанга ще поплучиш много по - големи ходове, но колата ще стане нестабилна в завои и на скорост. нямам опит с твоя модел и незнам дали ьглите на кардана позволяват максималното разчекване, което можеш да получиш от ресьорите.

ако искаш работата да е както трябва можеш да смениш окачванеточ с него и задния кардан и опашката на раздатката и гумите и джантите и .... незнам дали си готов да направиш всичко това.

ако целта ти е да имаш 4х4 с което просто да се разхождаш по черните пътища продай вранглера и си купи някоя тойота или нисан, ако целта ти е да имаш сериозен 4х4 автомобил, който в същото време да е уникален, построен специално за твоите изисквания и стил на каране, започвай да си градиш концепцията и полека лека, когато имаш пари да купуваш частите които ти трябват.

в САЩ казват че стандартен вранглер е кола за жена, а добре тунигован вранглер може да иима само истински мъж. затова мисля че вече крайно време да се хващаш за инструментите и да го почваш
                      drive alive

Коментар

Ако дължината на амортисйорите не позволява на моста да излезе от ъгъла при които може да работи кардана няма проблем.
                        При 2/3" лифт без стабилизираща щанга не е проблем
                        Гледам масово я махат

Коментар

Аз пък не само не бих я махнал, но и бих я заменил с по-дебела. Защото Вранглера и до сега си го сънувам с тази негова прослоута устойчивост в завоите. Там където Баварката вече отдавна върви с вратите напред, Вранглера седи като по релси. Какво по-добро от това да имаш стабилността на спортна кола и устойчивостта на дупки на джип? Перфектния градски автомобил. С 4.0 режеш всички па сфетофара, в завойте седи като залепена и не се притесняваш да минаваш през релси и шахти...
                          Ако Гранда седеше така в завоите както седи Вранглера за нищо на света не бих го продал. Сваляш щангата и получаваш Тойота...Е пита се това трябва ли ти?
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Що не каза че тва те дразни в Гранда да ти кажа как за 1000лв става по стабилен от Ферари

Коментар

Щот ще си загуби и плавната возия. А на Вранглера си му отива да си друска...

Коментар

ще се повторя можеби но според мен вранглера е едно малко по - голямо лего за порастнали деца / не умствено порастнали / вариантите за доработки са практически неизчерпаеми и водят до сериозно пристрастяване и значителни разходи. затова внимавай, вече си предопреден
                                Това го знам много добре и точно за това избрах Вранглера, иначе щях да си карам Самурая
                                сега по въпроса, ако разкачиш стабилизиращата щанга ще поплучиш много по - големи ходове, но колата ще стане нестабилна в завои и на скорост
                                На мен не ми трябва нито стабилност в завои нито скорост, защото колата се кара само в балкана и по малко в града, а извън градско изобщо.
                                ако искаш работата да е както трябва можеш да смениш окачванеточ с него и задния кардан и опашката на раздатката и гумите и джантите и .... незнам дали си готов да направиш всичко това.
                                Това е плана за начало важните неща като хубави гуми и лебедка ги имам, но ми трябват джанти защото гумите ми закачат на пълен завой, джантите са на преден план но немога да открия подходящи на подходяща цена разбирасе.
                                ако целта ти е да имаш 4х4 с което просто да се разхождаш по черните пътища продай вранглера и си купи някоя тойота или нисан, ако целта ти е да имаш сериозен 4х4 автомобил, който в същото време да е уникален, построен специално за твоите изисквания и стил на каране, започвай да си градиш концепцията и полека лека, когато имаш пари да купуваш частите които ти трябват.
                                Както многото хора който обичат УАЗ-а въпреки неговите недостатъци така за мен Вранглера е единствен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X