3,6 мотора и здравина в едно изречение не съществуват. Даже в една вселена не съществуват. Дано да не го разбереш скоро.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Trailhawk 2017...
Свий
X
-
3.6 като моя го дават кекав.Предишния не е.Там до 2016та.
То щото 5.7 е цвете нали...
Просто е евтин за правене и прост на фасул спрямо 3.6.Това е хубавото.
Но за тези пари 5.7 на 100000км нямах голям шанс...
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Въпрос на късмет. Племенника купи 2015, 5.7, 120к км., сумит, за 6500$ на търга. Един леко смачкан заден калник. Като взе да го чисти намери под седалката GoPro, ново в кутийка.
...или както казват: На серсем врабче, Господ му прави гнездото.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Вальо O888557Ч7Ч
Silverado 1.3 i
Коментар
-
Абе то и мой приятел, тъкмо си получи 5,7 Сумит-а , за 7-8000 долара - там , ама на сутринта след като го получи , въздушното умря . Та никой не продава читава кола за малко пари , още повече , като знае че ще че я праща на друг контитнет
-
Не е сложно това въздушно. В 90% от случаите се ремонтира с няколко О пръстена за по 5 стотинки. За по-капризните се зарежда с азот. Бутилка под наем + азота + часовниците + регулатор ми излезе към 350лв. Ще стигне поне за 10-тина индианеца.
-
Сигурно си прав, ама вече втора седмица е без кола човека .
-
-
Аз съм убеден,че има много по-евтини коли.
Ама не търсех 5.7 изначално.
Сега дали грешно,дали правилно то ще си покаже.
Но колата е запазена и най-важното такава каквато исках,а не каквато има.
За мен тази кола в заводският си вид без заден блокаж не представлява интерес.
Точно както и не харесвам да има хром и бял салон да речем.
Отделно Трейлхоук идва най-богато от към сток оборудване.
И седалките са му най-комфортните според мен.
Но да покараме и ще видим.
За сега...Доволен.
Ако не съм доволен...грандовете са най-купуваните автомобили в момента у нашенско.
Та все ще се намери клиент за кола на 100000км налична на място,обслужена със платено абсолютно всичко.
Или поне аз така си мисля.
А оттатък големия гьол коли много.Да се надяваме другият път да има доход за оборудван 4runer или секвоя...на нещо различно от 400К км.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
- 2 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.
Коментар