Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Trailhawk 2017...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от drukman
    Купих за Титана най супер страшната китайска медия. Специално за модела. С много памет, много диск, много процесор, много от всичко, Тесла стайл, 13 инча телевизор, ....и в движение не мога да говоря по телефона. Чуват ме отвратително.
    С оригиналното радио се чуваше прекрасно.
    Честито.
    От моята ме чуват чудесно, докато все още беше върезана към телефона. Както често се случва с великите китайски програмисти, така са направили приложението за Bluetooth че трябва да забрави телефона като си пусна диагностиката, и прочие полюции.

Не случайно споменах че титаните на мисълта, наречени китайски програмисти, са в състояние да се изцвъкат на метеното по начини, които нормален човек изобщо не може да си представи, дори хардуерът да беше най-съвършения правен някога.

Сигурно нямаш сураттефтер за да видиш там, но, днес китайската ми (Xiaomi/OClean) чета за зъби приключи на пода в тоя вид:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:chetka.jpg
Прегледи:478
Размер:212.8 КБ
ID:7017861

Който го интересуват подробности - в профила ми в сураттефтера ще ги намери.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Малко инфо без снимки.
      Вече имам почти всички части за ремонта.
      Като дойде другата седмица ще видим какво още ще излезе.
      Навигация взех.
      Греда е обаче намирането на подходящ климатичен модул+ екстрите конкретно за тая кола.
      Ама съм пуснал да се търси.
      Приготвих и всички течности за обслужването и не на последно място гумите дойдоха.
      Джип няма части има е положението...
      Ама...Дуратрака е RT
      25 седмица на 25 година.Яко изглеждат пък ще ги видим как ще се държат.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
        Ама...Дуратрака е RT
        Какво ще да рече това? Racing Technology?

Бяха...RT e ...друга гума.Кевлар в борда.Твърдо...до степен да се притеснявам как ще е на пътя от към твърдост.
      Ама ще поживеем...
      Добре,че съм на въздух та разчитам там да гоним комфорта по пътя.

Коментар

• Bogoljub Gagic
        Bogoljub Gagic коментира
        Редактиране на коментар
        Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
        Бяха...RT e ...друга гума.Кевлар в борда.Твърдо...до степен да се притеснявам как ще е на пътя от към твърдост.
         "Rugged Terrain" значело... Грапав, неравен, бодлив.
        Е, ще си имаш нещо като run-flat гуми

Еми такова ще е...
      Прикачени файлове

Коментар

Тайни няма.
        На поръчка в Диана.
        Производство южна Африка пише на тях.
        Цената е каквато е за всички.
        Нямаха налични.
        Дойдоха за около седмица след поръчката.

Коментар

Пей сърце,джипката дойде.
          На първо четене доволен.

Коментар

Малко от напредъка...
            Колата придобива търговски вид.
            Приложил съм снимки да се види как стоят оригиналният размер гуми на оригиналните джанти за Трейлхоука.
            Има на къде да се расте...ама такива има такива взех.Честно...не ми трябват по-големи за тази кола.
            Иначе цвета е с толкова много перла,че изглежда от оранжево-червен до...винено червен.
            Обслужих всички течности и днес сефте един тест из София.
            Разход около 16 по борд със седене на място и тук там даване на газ.
            Смятам ще олекне и надолу според адаптацията на кутията след новото масло и напасването на крака ми към нея.
            Добре се справя.Иска си обороти,но като цяло е хубаво двигателче без никакви претенции да гони 5.7 по въртящ момент в ниските и в разхода.
            Има нужда от антикорозионна обработка,но още съм в размисли дали да мине през флуид филм или динитрол.
            Първото има кой да го направи на "неразумна" за мен цена,а второто ще го направя аз някога на лято на 1/4 от тази цена изключае труда.
            Ако някой е пробвал скоро да сподели мнение на къде да ме духне вятъра.
            Отново да се върна на гумите.Изненадващо тихи.
            Очарован съм.Предполагам няма да е вечна тази работа,но в момента с тоя лигав филм по улиците 0 проблеми със спиране,шум,сцепление в завой.
            Отделно на 2.4 бара топли биват като твърдост в окачването.
            Ще ги сваля на 2.1 и ще споделя дали е по-добре както и ще е предполагам.
            Та така...като покарам и по-черно ще има нови впечатления.
            Аз го виждам като добра семейна джипка.Само на булката и е малко висока,но като я сваля до най-ниската позиция всички са доволни.
            На най-висока и аз скачам.

Коментар

Ама снимнките не се виждат ...

Коментар

• slatanic
                slatanic коментира
                Редактиране на коментар
                Странно аз ги виждам.
                Даже излязох от профила и пак ги виждам.

И аз не виждам.
              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
              Вальо O888557Ч7Ч
              Silverado 1.3 i

Коментар

Коментар

• viperr
                  viperr коментира
                  Редактиране на коментар
                  Тези гуми НЕ СА ЗА ТОВА ГОЛЯМО И ЛУКСОЗНО КОМБИ.

Прекрасна лека кола! Щ'о искаш да я съсипеш с тия оф мераци. За да тръгне добре в гората, ще спре да ходи добре по пътя.
                После ще те спрат от движение за железни брони, неправилни гуми, номер на грешно място. 2 дини под една мишница.
                Вальо O888557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Хич не те разбирам.Аз повече от това няма да пипам.
                  На мен ми трябва проходимост по пътища на които нямам или имам работа.
                  За другото си имам мотор.
                  На снимката височината на джипа е в режим Aero/sport т.е. 2 см по ниско от стандартното.
                  Оттук нагоре има бая.
                  Обаче в крайно положение на офроуд2 нямаме ход на амортесьора.
                  Става само за бавно краулене.
                  Абе за моите нужди чудесно.
                  Последно редактирано от slatanic; 26-01-26, 13:44.

Коментар

Всяко влизане в калта води до надраскана боя, окаляни чаркалаци от долу, скъсани маншони и т.н. Винаги ти се иска "още малко, ама само съвсем малко..." и трес.
                    Такива случаи имам много.
                    Та за това питам.
                    Вальо O888557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Идеална е за леко извън пътя. Само трябва да прежалиш боята, че моята бая се понадра. Ама има верно все нещо за добавяне. Аз купих нови 20’ гуми, но за следващия сезон ще се оглеждам за 18 джанти.

Коментар

Изначално търсех трейлхоук и заради джантите.
                        Двайски с ниски гуми бих приел за СРТ и Тракхоук.
                        За ежедневка в България...друса и въздушното.Стандартното най-вероятно е бая по-твърдо.
                        Както споменах колата е чудесен компромис със всичко за навсякъде.
                        Т.е. да си закарам жената и щерката до мола и от там да ида да речем на Мургаш или някъде другаде дето има черни пътища без да мисля много ще мина или не.
                        Няма да мина като всяка една сериозна джипка подготвена за тегави терени,но нито една от тия джипки после няма да застане на магистралата като тази и да се прибере до вкъщи с магистрална скорост без да ти гърми главата.(споменах ли гумите!).
                        Та според мен от JEEP са успяли.Успяли са да направят всичко в едно за семейства които не желаят да имат няколко машини.
                        Компромиса е свършил работа.
                        Колата както споменахме е бясно електрифицирана,но във всеки момент можеш да видиш всичко за нея.
                        От позицията на всяко едно колело спрямо пътя,всички данни като температури,налягания и т.н. и да си избереш типа на терена на който караш.
                        Раздатката е достатъчно умна и може и сама,но за някой неща е добре сам да и зададеш къде отиваш.
                        Отделно дори и рахитичният 3.6 на бавни има достатъчно сила.
                        ЗФ-а е повече от добър и е основен причинител за добрия разход в този 2200кг червен мамут.
                        Отделно.Колата е от Канада минала през Америка за кратко.
                        Това си има и плюсове и минуси.
                        За ръждата ясно.Обаче окомплектовката за там си казва своето именно зимата.
                        Брутално бързо сгряване с подгрев в кутията и мотора.
                        Моментално парно.Подгреви на седалки и волан.
                        Адски приятен ефект е и дистанционното палене.
                        Та...така.

Да обобщим.
                        Ако някой иска прост и здрав джип тип WK2.
                        Вариант 1.
                        3.6 до 2016 за да е със здравия 3.6 или направо 5.7.
                        Оборудване лимитед за да няма въздушно окачване,но все пак бавни и избор на терени от раздатката.
                        Просто и здраво.
                        Вариант 2.
                        Или 3.6 до 2016 или 5.7 след това.
                        Окомплектовки Трейлхоук ако искате въздушно и елетроблокируем заден диференциал,опционално и при някои SUMMIT и OVERLAND.
                        Винаги трябва да се провери ВИН номера.
                        Ако ще е "гъзарски" джип горните два стават и така.
                        Все пак с двайски джанти...в гората много работа човек няма та...кой как го разбира.
                        Мултимедията няма карплей до 2017.
                        Нагоре сте вие.
                        Има заместители.Аз за момента съм пас.
                        Най-вероятно ще мина натам ма да видим.
                        Иначе си има всичко нужно за всеки ден.
                        Даже и шибидах дето още не съм пробвал.
                        Поздрави и лека вечер.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                        X