Миналата година, мой колега си извади мотора и кутията с мотокара. После си ги прибра обратно.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
И още едно Grand Cherokee WK 3.0D 2006 RHD в клуба на Джийповете :)
Свий
X
-
-
С мотокар и с прилични условия за ремонти всеки може, аз съм в пръстта/калта и на слънцето без кран/лебедка и добри условия, трябва да ми е гадно
Шегата на страна, просто ми липсва правилния инструмент т.н. - S-type/shape half moon obstruction spanner, имах някъде ама или съм ги занесъл в родината или не го откривам, а в местните магазини в нито един ги няма налични.
-
-
Яено купето е правено по мярка за Hemi и всичко останало е вкарано вътре както дойде. До тоя извод стигам. На Hemi можеш да направиш и основен ремонт както си е на място. Единствената дивотия е отпред с радиаторите - за да смениш воден трябва да ги махнеш всичките + хидравличния вентилатор.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Оо, да, на 90% съм убеден, че е така. За да работя по турбото съм стъпал на пейка с десния крак, а с левия крак съм се подпрял с коляно на въздушния филтър, с една ръка правя лицева опора на магарето над двигателя и с другата ръка човъркам, няма такова физическо натоварване, все едно ще ставам пехотинец и гимнастик 2в1
-
+ аз съм десен волан, това още повече сговнява нещата, че нищо не е мислено за десняци и е сложено в коша със замисъл да им е гадно на британските механици
-
-
Коментар
-
Така е Сашо, прав си, но аз искам да се справя без ексцесии, щом Мерцедес са го направили така, значи може и без деструктивни манипулации да се ремонтира.
-
Защо си мислиш, че "Мерцедес" са правили нещо с оглед да се ремонтира след 15+ години? Още повече, че "Джийп" като са го навирали в коша, са предвиждали нещо подобно?
То отдавна е пълно с коли, на които за да смениш акумулатора или крушка на фара, трябва да свалиш едното от предните колела, подкалника, предната броня и престилката...
-
Защото имам Мерцедес и Джиперцедес и виждам, кога нещата са мислени и кога не са, това, което не е мислено е за десните волани.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар