Горивен филтър, височина H: 155 мм, мярка на резбата G: M 16x1,5, външен диаметър A: 84 мм, вътрешен диаметър B: 71 мм, вътрешен диаметър C: 62 мм, резба на пропка ф12 мм
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Горивен филтър на Cherokee KJ 2.8. CRD
Свий
X
-
Горивен филтър, височина H: 155 мм, мярка на резбата G: M 16x1,5, външен диаметър A: 84 мм, вътрешен диаметър B: 71 мм, вътрешен диаметър C: 62 мм, резба на пропка ф12 мм
Бъдете живи и здрави!
- Харесвани 1
-
За маслените не знам, но горивни от типа, който може да се монтира на тази филтърна глава, определено би трябвало да имат подходящи уплътнения.Първоначално публикуван от murfito
Този тип горивни и металните маслени са с подобни размери уплътненията. Просто маслените са повече и има по-голям избор.
За съжаление не се усетих, че уплътнението на омазания и пълен със стара нафта филтърен елемент, който беше на главата, може и да ми потрябва.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Трябва да благодаря на колегата murfito , който днес ми осигури няколко уплътнения от филтри. 2 от тях се оказаха с доста подходящи размери.
Същият вътрешен диаметър и същата дебелина като оригиналното уплътнение и около 1 мм по-голяма височина
Намести се в улея все едно за там си е правено
Би трябвало да свърши работа, като се има предвид, че от долната страна на тази пластмаса филтърният елемент се уплътнява със същия пръстен.
Докато се отворят подходящи условия за монтаж на филтърната глава ще се опитам да намеря куплунг за подгрева.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Тъй. Вчера използвах посещение при Деди и хубавото време и монтирах филтърната глава.
От суеверие се въздържах от по-прегледно прекарване на маркучите, да не би да се наложи пак да се свалят и да се стягат връзки
За щуцер на входа на филтъра използвах оригиналния, въпреки че той е за бърза връзка. За съжаление, не съм забелязал, че от специализирания магазин са ми пробутали щуцер на ф8 вместо на ф10.
Наложи се да наставя и малко парче на изхода на филтъра, защото оригиналният маркуч на колата не стигаше за малко.
Куплунг за подгрева засега не съм намерил, така че това остава за бъдеще неопределено време. Така или иначе, не е голяма драма. Много силните студове не са толкова чести, а има и добавки.
Обезвъздуших, запали веднага, мина 30-40 км без ядове, тази сутрин също запали безпроблемно.
Надявам се, че за момента ще мога да забравя горивния филтър.
Ние не сме неутрални!
- Харесвани 2
Коментар
-
Тези скоби не са много подходящи за маркучи за гориво. Понякога работят отлично, понякога не, заради събирането на маркуча под винта на скобата. Правилно е да се използват с нарочни подложки или с маркучи с подходяща конструкция.
ПВЦ прозрачен маркуч е най-добрата демонстрация и изучаване на горното. Без подложка не може да уплътни.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар