Първоначално публикуван от Даниел Цветков
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Remap на Grand Cherokee WK 3.0 CRD.
Свий
X
-
Много неща. Например, при кои грешки да светне лампата за "чек енджин". С подходящи настройки може да не светне дори да няма двигател.Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнение...Всъщност стана ми интересно какво може да прикриеш с ремапа?
А за диното в не малка степен важи максимата - кажи колко "коня" искаш за да ти ги нарисувам на графиката.
Коментар
-
В големи филми влизате,казах че ремапа е направен (екочип) с цел намаляване на разхода за да си я карам,но получените резултати не ме удовлетворяваха.
С мошенгии не се занимавам.Последно редактирано от Даниел Цветков; 05-06-21, 18:16.ML W 164cdi
Коментар
-
Как става тая работа - хем мощността се вдига, хем разходът намалява ?
Не целя заяждане, просто ми е интересно. В този форумЪт
непрекъснато се намира някой нравоучително да натяква, че срещу законите на физиката не можело да се рита. Еми това какво е? По-малко гориво, т.е. по-малко енергия, пък по-голяма мощност (че и по-висока скорост - доста хвалби има в тази насока). Къде отиват "законите на физиката"
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнениеЗаконите на физиката са си там, но и оскъдните познания по ДВГ на гагич пак са си там.Не става само с гуглене....Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
- 1 like
Коментар
-
Както всички знаем, производителите на двигатели са кръгли идиоти и квадратни олигофрени. Те оставят огрмони резерви в двигателя и не го оптимизират както трябва, за да подпомагат бизнеса на маперите. И напук на счетоводителите де.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
Как става тая работа - хем мощността се вдига, хем разходът намалява ?
Не целя заяждане, просто ми е интересно. В този форумЪт
непрекъснато се намира някой нравоучително да натяква, че срещу законите на физиката не можело да се рита. Еми това какво е? По-малко гориво, т.е. по-малко енергия, пък по-голяма мощност (че и по-висока скорост - доста хвалби има в тази насока). Къде отиват "законите на физиката" 
Отделно дето (производителите) грам не разбират от материята. Те двигател са виждали само в йотубето.
Добре че са маперите, че иначе не знам как ще се придвижваме...
Коментар
-
-
Амчи кЪк иначе той германеца го е измислил!!!
Друг е въпроса как един и същ двигател излиза от един и същ завод с няколко различни мощности и разлика само в софтуера
- 1 like
Коментар
-
Излиза, ама не съвсем. Или ако трябва да бъдем точни - излиза с различна мощност с разлика само във софтуера за тия които не обичат да четат.Първоначално публикуван от Kirilpm Преглед на мнениеАмчи кЪк иначе той германеца го е измислил!!!
Друг е въпроса как един и същ двигател излиза от един и същ завод с няколко различни мощности и разлика само в софтуера

Писал съм го не знам колко пъти тук, бях прикачал и картинка от фирмената документация.
За пореден път: според тая документация 1.9 TDi 131 к.с. (AVF) бил базиран на 1.9 TDi 105 или 115 к.с. Забравил съм детайлите. За да стане работата "вагените" били завинтили на новата моторетка по-ячки бутала и колянов вал, друга турбина и инжектори с по-голям дебит. Може и още нещо да е имало като разлики в железарията.
Подобно повишаване на мощността "мапитата" го правят с три клика на мишката. Разбира се, това е защото те са много учени и начетени, а производителите както вече уточнихме са идиоти. И дебили.
Разликата била само софтуер казваш...
Коментар
-
Вслушвай се по-често в думите на приченцето и ще научиш много нови и полезни неща.
Ама темата май беше за друго, не за кой какво бил чул докато се разхождал в парка...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар